joi, 25 august 2016

Elif - rezumate, episoadele 21-25










Elif - rezumate, episoadele 21-25
Melih vede cam totul şi o salvează pe Elif apoi o duce la spital. Copila este cât pe ce să moară dar este resuscitată. El ştie că Arzu a împins-o în prăpastie dar cu toate acestea nu spune nimic nimănui, ba mai mult, întrebat fiind despre asta în casa Emiroglu, afirmă că nu mai era nimeni în zonă când a găsit-o pe Elif în prăpastie. Însă ori de câte ori are ocazia, îi aruncă lui Arzu priviri dispreţuitoare. Acum toată familia, inclusiv Melek, dar mai pe ascuns, stă pe holul spitalului aşteptând ca fetiţa să iasă din comă.

A doua zi vine poliţia să investigheze cazul. Kenan îşi aminteşte că Arzu a lipsit la un moment dat. Ea minte că a văzut că fetele se joacă şi a venit înapoi la masă. Tugce recunoaşte că nici ea nici maică-sa n-o plac pe Elif. Kenan e chemat la spital, iar Arzu o învaţă pe Gonca să facă în aşa fel încât Kenan să nu ajungă la spital singur, ca să nu se întâlnească cu Melek. După aceea poliţiştii o anunţă pe Arzu că dacă nu se va găsi un martor ocular, o vor întreba pe Elif ce s-a întâmplat.

Elif - rezumate, episoadele 21-25
Veysel află despre cele petrecute şi vine la spital unde are loc o confruntare cu Melek şi Ayșe. În orice caz, el nu vrea să i se întâmple nimic rău lui Elif, pentru că prin ea vede modalitatea de a se îmbogăţi şantajandu-o pe Ayșe. Arzu, nervoasă şi speriată de poliţişti, vine şi ea la spital s-o omoare pe Elif. Kenan pleacă de acolo iar Arzu îi dă sms lui Gonca s-o scoată pe Ayșe afară, ca să nu mai fie nimeni pe hol. Melek are şi ea treabă la cabinetul doctorului şi Arzu găseşte exact momentul potrivit să intre la Elif şi îi întrerupe oxigenul. Veysel tocmai venea către rezervă şi o vede pe Arzu ieşind, apoi alertează asistenta şi medicul. Amândoi vin şi dau imediat drumul la oxigen, astfel că Elif nu păţeşte nimic. Arzu îi trimite sms lui Gonca să facă ceva ca Ayșe să se schimbe cu hainele aduse într-o sacoșă, probabil ca ulterior să o poată acuza pe ea că ar fi omorât-o pe copilă. Aflate în cafeneaua spitalului, Gonca varsă cafeaua în poala servitoarei ca s-o oblige să meargă să se schimbe. Gonca pleacă acasă cu Selim, convinsă că încă nu a fost observată moartea lui Elif. Arzu ajunge şi ea la vilă, satisfăcută şi nerăbdătoare să afle cumplită veste care s-o salveze. Medicii îl sună pe Kenan să-i spună că ar putea fi necesară o operaţie, apoi el intră la Elif, dar deja Melek se afla acolo. Auzindu-i vocea pe hol, Melek se ascunde imediat după o perdea din plastic. După ce Kenan îi vorbeşte fetei şi apoi pleacă, Elif se trezeşte, dar nu spune nimic, ci o priveşte pe Melek de parcă ar fi amnezică.
Arzu moare de ciudă că totul e bine cu Elif şi că nu i-a reuşit planul nici de data asta. Kenan o ia acasă pe fetiţă apoi o întreabă ce s-a întâmplat. Elif tot nu vorbeşte, dar dă din cap când el zice că poate a fost împinsă. Atunci Arzu deschide uşa camerei lui Ayșe şi Elif se sperie, reacţionând.

Elif - rezumate, episoadele 21-25
Melek e luată acasă de Veysel care apoi îi povesteşte lui Murat de Arzu că ea este criminală şi că voia s-o omoare pe Elif, descriind cum era îmbrăcată. Amândoi se hotărăsc să se ducă la vilă să investigheze. Gonca este trimisă de Arzu în pădure cu trench-ul şi şalul pe care le purtase când a intrat să taie oxigenul, ca să le ardă, să nu existe nici un fel de dovadă. Melih îi aduce un cadou scump lui Elif, care acum primeşte toată atenţia celor de la fermă, iar Tugce este invidioasă. Gonca se duce în pădure să ardă hainele compromiţătoare, dar şi Veysel cu Murat se află tot acolo - încercau să ajungă la anexe prin pădurea de lângă vilă - şi o văd şi o recunosc de la prima lor vizită la Ayșe. Murat propune s-o urmărească să vadă ce face şi amândoi se furişează printre copaci după ea. Bricheta pe care o are Gonca nu se aprinde şi ea lasă sacoşa cu hainele în pădure făcând cale întoarsă către conac. Veysel recunoaşte hainele lui Arzu, dar crede că Gonca era criminala şi aleargă după ea imobilizând-o şi forţând-o să spună tot ce ştie sub ameninţarea unui cuţit. După ce femeia, speriată de moarte, recunoaşte că stăpâna sa, Arzu, vrea s-o omoare pe Elif, dar nu le dezvaluie adevăratul motiv pentru care vrea să facă asta, Veysel îi dă un bilet să-l pună în camera lui Arzu fără să fie văzută şi o "conving" că ei sunt şefii de care trebuie să asculte de-acum încolo.

În acest timp Tugce intră în cameră la Elif şi îi ia cadoul (o casă de păpuşi). Gonca face ce i s-a spus şi când Arzu găseşte hârtiuţa, citeşte în ea că se ştie totul şi că trebuie să vină la o anumită adresă, dar crede că Melih i-a pus bileţelul în cameră şi vrea acum s-o şantajeze. Veysel şi Murat se întreabă dacă Arzu va veni la întâlnire iar Melek îi spionează, ca de obicei. Când îi aude ce vorbesc, cum or să se îmbogăţească ei de pe urma lui Elif, iarăşi îşi împachetează lucrurile ca să plece de tot din casă, dar Veysel o surprinde şi o încuie în camera ei.

La vilă, Tugce se joacă în dormitor cu păpuşile din cadoul lui Elif apoi coboară cu căsuţa în braţe dar se împiedică pe scări şi se loveşte la picior, iar casa de păpuşi se dezmembrează, în faţa celor din familie şi a lui Ayșe care veneau cu Elif la masă. Arzu mai zăboveşte puţin dar se impacientează pentru că trebuia deja să plece să se întâlnească cu Veysel. Găseşte o scuză, că nu mai au un unguent pentru piciorul tumefiat al lui Tugce şi pleacă.

Murat o ia pe Melek şi o duce în parcul oraşului, la îndemnul lui taică-său, ca să fie doar el acasă când are să vină Arzu. Melek se roagă de el s-o lase să plece dar Murat o ţine strâns de mână. La un moment dat îl sună Șeyda, iar Melek profită de o clipă de neatenţie şi fuge, apoi ia un taxi până la vila Emiroglu. Când să între pe poartă, îl vede pe Kenan şi se ascunde imediat dar el apucă s-o zărească şi aude poarta trântindu-se. Kenan se duce către poartă iar Melek fuge în pădurice. El se întreabă oare ce caută ea acum să pândească la vila?

Dincolo, în cartier, Arzu găseşte adresa lui Veysel, bate la uşă şi se uită lung la el care-i zâmbeşte din prag ...



urmează: Elif, ep. 26-30

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.