sâmbătă, 24 septembrie 2016

Gunes episoadele 26-35, rezumate




Ali rămâne foarte dezorientat când află că nu Haluk este tatăl lui. Dă un pumn în geam, îl sparge și se rănește de nervi, apoi Haluk îl duce la spital, după care îl avertizează pe Levent să nu se apropie de fiul său, deși acesta nu intenționează să refacă legătura dintre el și Ali.

Gunes episoadele 26-35, rezumateAli nu vrea să vadă pe nimeni în jurul lui decât pe Selin. Toți prietenii lui se adună ca să-i ridice moralul și au parte de o distracție, pe parcursul căreia pun la cale o revedere, cu toții, peste zece ani, dar Ali nu vrea să participe la discuție. El are un plan periculos și nimeni nu observă ce face. În scurt timp are loc o confruntare cu arme între Ali, care nu se poate împăca cu ideea că Haluk nu este tatăl lui, și Haluk. În cursul acesteia o armă ia foc... Toată lumea este răvășită, tinerii caută să plece de acolo și cer ajutorul lui Yigit.
Nazlî se gândește la întoarcerea lui Savaș, căruia îi este dor și de familie și de Nazlî și vrea să-și vadă visul cu ochii. Dar acasă, Yigit, care are răfuieli nerezolvate cu Savas, vrea să-și dea întâlnire cu Nazlî. Selin este răpită. Levent crede ca familia Mertoglu are un secret în legătură cu Guneș asa că se duce să-l caute pe Zafer. Rana îl amenință pe Haluk care se vede strâns cu ușa, astfel că Rana simte nevoia să-i povestească lui Guneș despre trecutul lor. Nazlî primește un buchet de trandafiri roșii de la Yigit ceea ce naște tensiuni între ea și Savas care devine gelos. Nazlî îi spune lui Savaș să nu reacționeze împotriva lui Yigit, dar el exact asta dorește. Are loc o confruntare violentă între cei doi rivali iar Yigit rămâne pus la pământ de către Savas, însă problema este că Yigit are o boală despre care ceilalți nu știu.

Guneș bănuiește că este ceva între Selin și Ali. Când o ia la întrebări pe Selin, ea minte că are un alt iubit iar Gunes insistă să-l cunoască. Selin se învoiește să facă jocul ăsta pentru maică-sa, dar n-ar vrea ca Ali să afle despre acest lucru. Pregătirile pentru revelion sunt în toi, iar petrecerea are loc la hotelul familiei. Însă în loc de veselie și voie- bună, distracția ia o altă întorsătură.
Zafer, care este într-o situație critică datorită unei leucemii și singura salvare este un transplant de măduvă. El îi dă explicații lui Guneș și îi cere ajutorul. Guneș acceptă să se implice, stă de vorbă cu fetele și hotărăsc că Nazlî urmează să plece în Germania ca să fie donatoare pentru el, deși cunosc amândouă faptul că probabilitatea ca ADN-ul ei să nu fie compatibil cu al lui Zafer este foarte mare.

Zafer vorbește și cu Haluk exprimându-și dorința ca Peri să vină în Germania, nu Nazli, și chiar îl șantajează pe Haluk să facă așa cum vrea el, pentru că altfel îi va spune lui Guneș adevărul. Ali discută cu Zafer între patru ochi spunându-i s-o lase în pace pe Selin, dar află un adevăr șocant, și anume că nu el este tatăl gemenelor. Ca să-și ridice moralul, tinerii se duc să patineze. Acolo un regizor o remarcă pe Selin și o invită la o audiție. Haluk îl duce pe Zafer la spital, iar după asta o anunță pe Gunes, care așteaptă vești, că Zafer este mort. Ali nu poate să țină secret că Zafer nu e tatăl gemenelor și ca să poată să-i spună asta lui Selin, o invită la o cabană la munte. Savas știe și el tainele lui Haluk și vrea să i le împărtășească lui Nazlî.

Guneș rămâne însărcinată cu Haluk, care se bucură foarte mult când aude vestea. Are impresia că acest copil este o nouă șansă pentru el și Guneș de a fi împreună. Dar Guneș este apăsată de remușcări în privința morții lui Zafer, a cărui amintire o urmărește ca o fantomă. Astfel, ea decide că este mai înțelept să lase mai multă libertate fetelor și se îndepărtează de ele.

Selin și Ali presupun că Zafer fuge de ei, iar acum, când ea știe că el nu era tatăl ei biologic, simte doar furie împotriva lui. Selin se duce și dă o probă pentru un film și obține un rol. Regizorul și cu actorul din rolul principal, Doruk, merg la Sapanca să lucreze la scenariu împreuna cu Selin. Nazlî este devastată de vestea că Savaș a avut un accident, dar pentru că nu se simte în stare să-l vadă, se duce împreună cu Peri la Sapanca, însoțind-o pe Selin.

Rana află că Guneș este însărcinată și se răzgândește să-i mai vorbească despre trecutul familiei și să-i arate înregistrări cu Haluk. Dar Gunes va veni singură la Rana să-i ceara ajutorul. Rana acceptă, și, pentru prima oară, o ascultă cu atenție pe Gunes, care începe să regrete că a părăsit orașul natal pentru Istanbul.

Sevilay devine bănuitoare când Levent îi spune lui Haluk despre telefonul pe care l-a dat Zafer. Levent, care nu şi-a revenit după cearta cu Sevilay, stă de vorbă cu Ali. Doruk îi are în atenţie şi este gelos pe Ali, şi ca să-l ţină sub observaţie, se preface că vrea să-i devină prieten. Savaș o susţine pe Melisa care se află într-o situaţie critică, dar suferă din dragoste pentru Nazlî. Ea ar vrea să-i înapoieze lui Savas singurul lucru pe care-l are de la el, dar Savas nu va permite asta.

Haluk angajează un detectiv şi i se confirmă că Ali şi Selin au o relaţie. Când el îi cere socoteală fiului său pentru acest fapt, Ali recunoaşte relaţia şi afirmă că nu are de gând să renunţe la iubirea lui. Pe de altă parte, Selin nu ar vrea să fie ea motivul distanţei dintre Ali şi Haluk, astfel că ajunge să stea de vorbă cu acesta din urmă. Haluk este şi el hotărât să-i despartă pe cei doi şi îi cere lui Selin să rupă legătura cu Ali.
Selin plănuieşte cu Tugce să readucă fericirea în ochii lui Nazli, aşa că îl invită pe Yigit la o partidă de bowling după ore. Ali nu ştie despre asta şi, la rândul său, îl invită pe Savas. Întâlnirea aceasta va duce la tensiuni, iar Savas nu are de gând să stea şi să-i privească pe Nazli şi Yigit flirtând.

Gunes şi fetele ei se mută într-o altă locuinţă. Savas o urmăreşte mereu pe Nazli ceea ce ei nu-i face plăcere şi până la urmă îi cere lui Ali s-o scape de Savas. Însă cei doi în loc să discute civilizat, ajung la bătaie. Savas enervat, începe să-i spună lui Ali ceea ce ştie şi atunci Ali crede că are doar două variante de acţiune: ori îl elimină pe Haluk, ori o protejează pe Selin ducând-o cât mai departe. Selin are şi ea planurile ei de pus în aplicare astfel că mariajul lor se dovedeşte a fi cea mai bună soluţie. Ecoul acestei nunţi este efervescent. Gunes vrea să-i despartă pe tineri şi îi cere ajutorul lui Haluk în acest sens. Haluk are tot interesul să contribuie la divorţul cât mai rapid al celor doi, dar Ali i se împotriveşte. Cei doi proaspeţi miri pleacă la casa lor, departe de părinţi, cu acordul tacit al lui Haluk, care are de ales între a nu acţiona şi aflarea unui anumit adevăr de către Gunes. Deşi în aparenţă legat de mâini şi de picioare, Haluk va primi un nesperat ajutor ....

urmează: Gunes, ep. 36-39

sursa foto: capturi video de pe youtube si kanald.com.tr

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Gunes - prezentare si distributie.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










12 comentarii:

  1. Doamne, incurcate sunt, iarasi caile lui Allah! Ma amuza si Haluk, care acum cind NU e tata biologic, se dovedeste mai iubitor ca ininte..Nu mai adaug nimic (am comentat prea mult dimineata la rezumatele anterioare!). Am doar impresia ca scenariul este fortat, probabil producatorii aveau de gind sa-l incheie in curind. Adica, serialul nu mai are deja la ep. 28-29 am observat, nu doar din rezumate), acel fir narativ cursiv, lin, mai atragator! VA DORESC tuturor o saptamina buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu comenteza sa, de pe margine, si nici de pe margine, e ca si cum as fi alaturi de stadion, aud meciul, dar nu-l vad :))) din cate am putut sa-mi dau seama pana acum, cand sunt schimbari de scenariu si de actiune, inseamna ca au fost schimbari si in echipa de filmare: regizor, ori scenaristi... ceva de genul. Pacat! Uneori schimbarile astea obosesc privitorul si nu de fiecare data sunt oportune. Dar noi comentam, ei fac mai departe ce stiu ...

      O saptamana linistita, Dana!

      Ștergere
    2. da, ai dreptate Oana! Multumesc, la fel!
      PS. Totusi, ep. de ieri 31 a fost acceptabil! Deocamdata, nu este chiar...alert!

      Ștergere
    3. AM vazut acum doua seri o bucata de episod, cand Tugce cauta niste tipi pt Selin sa joace rolul iubitului in fata lui Gunes, apoi la cofetarie vine Ali si il vede pe acel actor si il ia la bataie. Si faza cu revelionul la care Selin si Emre trebuiau sa se prefaca in fata lui Gunes ca sunt impreuna.

      Imi pare rau ca am prins exact acum perioada asta aglomerata de inceput de an scolar - am o masa plina cu cele peste 200 de teste intiale ... - si n-am vreme de seriale nici macar din cand in cand.

      Ștergere
  2. EPISODUL 33, DIFUZAT VINERI, 30 SEPT., O SCENA ...MAI ACATARII: CELE PATRU EROINE STAU LA TACLALE SI CAFEA....UITIND DE NECAZURI. Rana pare mai "umană", Gunes mai putin tragica...Intr-adevar, serialul da semne de "oboseala", finalul e pe aproape! Un sfirsit de saptamina insorit si linistit va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc cu intarziere, Dana, la fel si tie, un weekend linistit si cat de calduros se mai poate in toamna asta capricioasa!

      Ștergere
  3. Buna Oana,nu mai scrii rezumatul in continuare???

    RăspundețiȘtergere
  4. Ieri, la ep. 39, final, se arata secvente din urmatorul ep. 40! Poate vor fi luni si marti inca 2 episoade, ca de miercuri 12 oct. se difuzeaza un serial nou. Sa fie o alta numerotare, probabil la Kanal D, luind in considerare ca durau 3 ore (cu 5 reclame, e adevarat)! Sau, chiar continua pina la 51 episoade si atunci vor fi difuzate doar luni si marti ! Am citit, tot aici intr-un comentariu, sau poate pe un alt blog de seriale turcesti ca Gunes isi revine dar nu isi mai aminteste nimic, deci in cele 2 ipotetice episoade. Sau asa, cum mentiona Oana, vazind ca nu are rating, producatorii au incetat filmarile, incropind, apoi, un final cit de cit, ca sa nu se termine brusc! Cine stie! Mistere...turcesti! va doresc un sfirsit de saptamina armonios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, ultimele episoade turcesti sunt deja pe blog. Da, Gunes isi revine dar cu amnezie - nu stie nimic din viata ultimilor 2 ani, Haluk si casnicia cu el. Pe Izleyici Platformu episodul 39 e dat ca "bolum finale", deci .... probabil e alta numerotare la Kanal d, sau poate au mai existat 1-2 episoade care la turci n-au mai fost difuzate, am mai vazut cateva seriale asa.

      Weekend placut!

      Ștergere
    2. dA, MULTUMESC, OANA!O SA URMARESC NITEL EP. 39 PE PLATFORMA INDICATA DE TINE, CA IERI NU AM VAZUT DECIT..PARTEA A DOUA DIN ULTIMUL EPISOD, DIN ANUMITE MOTIVE ! O SA MA DUMIRESC ATUNCI DACA 41 PE KANAL D ESTE 39 TURCESC!

      Ștergere
  5. AM conchis insa, dupa ultimele 4-5 episoade, ca, intr-adevar cele 2 cupluri de tineri par mai firesti, decit in alte seriale turcesti. Desi, uneori, exagerate conflictele, totusi sunt induiosatori in incercarea lor de a-si apara iubirea. Insa, tot in ultimele episoade, apar "obsesiile" turcesti: crime, spitale, procese...

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.