miercuri, 7 septembrie 2016

Poti fi sic cu haine de la VestityOutlet







Poti fi sic cu haine de la VestityOutlet
Primise invitaţia să petreacă o săptămână la cabana Irinei acum 2 zile. Era iritată. Păi cum! Doar de doi ani o rugase pe ea, prietena ei cea mai bună, să-i spună din timp când se logodește ca să se pregătească aşa cum se cuvine, şi ea ce făcea? Îi spusese în ultima clipă. Adevărat, nu era ceva clasic, aveau să plece cu toţii la cabana de la munte a Irinei, tot grupul de prieteni, să petreacă un weekend vesel şi încă vreo câteva zile relaxante. Dar n-avea nimic mai special de îmbrăcat pentru seara propriu-zisă a logodnei, şi nici blugi şi tricouri de mers la munte nu-şi luase de ceva vreme. O rochie de seară oricum nu era potrivită locaţiei, şi nici de prea mulţi bani nu dispunea pe moment, pentru că o parte erau rezervaţi cadoului de logodnă.

Irina a vrut să le facă tuturor o surpriză ţinând atâta vreme secretă logodnă ei cu Alex, dar uite că pentru ea acum începea şirul plimbărilor prin magazinele de haine femei. Însă că un făcut, colo nu îi plăceau materialele, dincolo erau haine frumoase, dar scumpe, peste drum, aveau şi modelele şi materialele potrivite, dar nu găsea mărimea ei. Iar ca să aştepte exact până în preziua plecării la munte, o ţinută pe mărimea ei care avea să fie căutată în alt magazin din ţară, i s-a părut prea riscant. Mai avea o săptămână şi jumătate până atunci şi i se părea că intră în criză de timp.

Poti fi sic cu haine de la VestityOutlet
A ajuns acasă obosită şi necăjită, crezând că n-o să-şi găsească o toaletă cât de cât potrivită evenimentului apropiat. George îi sugera să caute pe internet şi ea chiar aşa şi făcu. Răsfoi pagini cu bluziţe, pantaloni de stofă, blugi, fuste de sezon, rochii mai simple sau mai speciale pe vestityoutlet, un magazin online nou, unde preţurile i s-au părut foarte atractive. Apoi şi-a amintit de doamna Lucia, vecina de la cinci, care arăta că o fetişcană la trup. Doamna Lucia, cu foarte puţini bani, îşi cumpără câteva piese de îmbrăcăminte de efect, în aşa fel încât părea că se îmbracă de la cine ştie ce magazin de fiţe. Totul era să ştii perfect cu ce îţi stă bine şi să combini nuanţele, materialele şi modelele în aşa fel încât să alcătuiască un ansamblu armonios şi atrăgător. Poate că n-ar fi fost o idee rea s-o sune şi s-o cheme în ajutor. Dar îşi aminti că ultima oară se supărase pe ea că şi-a cumpărat acelaşi fel de geantă ca al ei, de parcă nimeni nu mai avea voie să poarte un accesoriu asemănător.

Poti fi sic cu haine de la VestityOutlet
Şi-a alcătuit o mică garderobă de pe vestityoutlet.ro şi a apăsat pe butonul de comandă. A doua zi a fost sunată pentru confirmarea comenzii şi cu două zile înainte de plecarea în excursie, deja proba hainele alese în faţa oglinzii din dormitor. Doar George bombănise ceva că el nu-şi poate lua o săptămână liberă şi că va veni înapoi după două zile de weekend. Era mulţumită că alesese acele ţinute casual cu bani puţini şi care arătau atât de bine. Acum putea să plece liniştită la munte, să se destindă şi să uite de aglomerația oraşului. Avea tot ceea ce îi trebuia pentru asta.



5 comentarii:

  1. Ce-mi place rochița albastră! Păcat că nu am revenit încă la kg de dinainte de naștere :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma imbrac din online de multe ori. E mai simplu, cel putin mie asa mi se pare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac alegerile tale! Rochita bleomarin mai ale ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Camasa e superba, restul sunt si ele faine dar nu se potrivesc cu ce port eu.

    Sunt niste alegeri ffff faine.

    Irina Marin

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place rochita albastra!
    Frumoasa, simpla si eleganta!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.