miercuri, 5 octombrie 2016

Campania de testare gratuita a produselor Vichy



Campania de testare gratuita a produselor Vichy
Din luna august 2016 până pe 31 octombrie, în anumite farmacii din ţară (lista o găsiţi în acest fisier), partenere Vichy se desfăşoară o campanie gratuită de testare a produselor cosmetice Vichy. Sunt disponibile câte 14.000 de kituri din gamele:

- Idealia (conţine 2x IDÉALIA, cremă cu efect de netezire şi iluminare pentru ten normal-mixt 3ml, 1x IDÉALIA, crema pentru conturul ochilor 1.5ml, 1x TEINT IDÉAL, fond de ten fluid iluminator 1ml, broşură informativă Idealia, voucher 20 de lei), pentru tenul femeilor de peste 30 de ani.

- Liftactiv (conţine 2x Liftactiv Supreme, cremă antirid pt ten normal, 1x Liftactiv serum 10, ochi şi gene, 1,5 ml, 1x Flexiteint, fond de ten antirid 1 ml, broşură informativă Liftactiv, voucher 20 de lei), pentru tenul femeilor peste 40 de ani.

- Neovadiol (conţine 2x Neovadiol complex substitutiv cremă re-activatoare pt ten normal-mixt, 3 ml, 1x Neovadiol complex substitutiv cremă de noapte pt ten matur 1,5 ml, 1x Flexiteint, fond de ten antirid 1 ml, broşură informativă Neovadiol, voucher 20 de lei), pentru tenul doamnelor peste 50 de ani.

şi 8000 de kituri din gama Aqualia Thermal (conţine 2x Aqualia Thermal Legere hidratare dinamică pt ten normal-mixt, 3 ml, 1x Aqualia Thermal balsam hidratant pt ochi, 1,5 ml, 1x Flexiteint, fond de ten fluid iluminator 1 ml, broşură informativă Aqualia Thermal, voucher 20 de lei), pentru tenul femeilor până în 30 de ani.

Doar solicitaţi kitul potrivit tenului şi vârstei dv. la farmacie, dacă este disponibil, şi veţi completa o fişă cu nişte date personale. Voucherele se aplică doar la produsele din campanie de la raft, pe durata desfăşurării acesteia. Mai multe detalii despre campanie ca şi regulamentul complet le găsiţi pe site-ul www.vichy.ro

Eu am primit un kit Liftactiv de la farmacia Ardealul Decebal (în Piatra Neamţ 4 farmacii Ardealul sunt partenere în această campanie) şi voi comunica zilele acestea rezultatele testării pe blogul personal şi de beauty www.byoanad.eu.

Spor la testat!


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










4 comentarii:

  1. chiar nu stiam ca pot primi spre testare produse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar trebuie sa-i ceri farmacistului kitul. Fireste, in orasele foarte mari e posibil sa se fi terminat, campania e inceputa din august..

      Ștergere
  2. Am cerut si eu la 2 farmacii, cand abia incepuse testarea, si cica nu mai aveau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-au dat din prima, dar am fost si foarte hotarata si le-am spus ca am vazut si pe internet ca exista aceasta campanie. Mai intai tipul care venise la tejghea a zis ca nu stie, ca el e abia venit din concediu, apoi o colega de-a lui care vindea unei doamne ceva, i-a spus nu stiu ce, mai incet, si apoi el mi-a adus 2 kituri, unul pt +40 si unul pentru +50 de ani. L-am luat pe cel de +40 pt ca n-am tenul prea imbatranit. Mda.... in orasele mari e posibil sa faca chestii din astea, aici e farmacia de la doi pasi de mine si toata ziua cumpar de la ei, sunt sigura ca ma stiu din vedere farmacistele de acolo. Pe de alta parte kiturile pt varste mai mici, de 25-30 de ani au fost ceva mai mult de jumatate decat restul ... poate primeai daca ziceai ca ai blog si le faci reclama? zic si eu... :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.