duminică, 9 octombrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 51-55



Elif - rezumate, episoadele 51-55
Zeynep îl vede pe Kenan şi împreună cu Ayse reuşesc să nu dea cu ochii de el ca să n-o vadă pe Elif şi să-şi dea seama că e fata lui Melek. Kenan se duce la medic în cabinet şi află de la acesta amănuntele problemelor lui Melek, iar când revine la salon, Ayse cu Elif erau deja afară.
Kenan întredeschide uşa rezervei şi o vede pe Melek trează dar nu îndrăzneşte să între, doar vorbeşte pe hol cu Zeynep şi apoi pleacă. Melih îi dă noi sarcini omului sau de încredere care lucrează la sere la Kenan, şi îşi continuă relaţia cu Ipek deşi lui Arzu nu-i convine această prietenie.

O colegă de la facultate, geloasă pe atracţia pe care Selim o manifestă faţă de Zeynep, se duce la cafeneaua unde lucrează Zeynep şi o minte că Selim ar avea o relaţie. Zeynep n-ar crede, dar totuşi se supără şi iese din tură hotărâtă să pună o distanţă între ea şi Selim, după care se duce să ia cu chirie o căsuţa mică şi dărăpănată unde o aduce pe Melek. Însă Selim află unde s-a dus Zeynep şi vine să bată la uşă...

Zeynep iese afară şi se tachinează cu Selim, care-i adusese un cadou, dar acum rămâne cu el în mână. La conac, Tugce şi Elif se întâlnesc din nou. Elif face un desen frumos şi Ipek o laudă. Tugce, geloasă, se duce în dormitor şi desenează şi ea ceva, dar mult mai urat, apoi văzând diferenţa din desenul ei cu al lui Elif, ia desenul lui Elif din bucătărie şi îl duce la Ipek ca să fie şi ea lăudată. Ipek însă văzuse ce a desenat Elif şi o dojeneşte pe Tugce că minte, iar fetiţa prinde şi mai multă ciudă pe Elif.

Melih îşi aminteşte de o vizită la Kenan când văzuse un anumit dosar cu documente pe care el le punea într-un sertar din birou şi îl trimite pe Salih, omul său de încredere, să ia dosarul şi să vadă ce-i cu el. Salih face aşa cum i se spune, dar e prins de Kenan asupra faptului. Încearcă să mintă cu privire la motivul prezenţei lui în birou, însă Kenan îl pune pe vechilul fermei să fie atent la ce face Salih.

Selim se ceartă cu amica de la facultate care o minţise pe Zeynep, dar asta n-o face pe individă decât să imagineze un nou joc ca să-i despartă pe cei doi.
În căsuţa închiriată, condiţiile sunt mizere, iar Melek stă la pat cu o aerotermă lângă ea, pentru că nu e refăcută complet după accidentul de maşină.
Tugce o ademeneşte pe Elif pe afară, în pădurice, unde se urcă amândouă într-un copac, dar Tugce o îndeamnă pe Elif să-i dea mâna şi să vină pe craca ei. Elif se ţine bine de trunchiul copacului şi Tugce cade rămânând inconştienţă jos. În acest timp Ayse şi alte servitoare le caută pe fete, dar nu-şi dau seama unde ar putea fi.
În tot acest timp, Arzu stă de vorbă cu Melih şi discută nişte termeni şi condiţii de "negociere" a faptelor ştiute de amândoi.

Elif se duce şi-l aduce pe grădinar care o ia pe Tugce în braţe şi o aduce în casă. Tugce, care a fost inconştienţă câteva minute, încearcă s-o incrimineze pe Elif şi să spună că din cauza ei s-a petrecut totul dar Husnu îi spune doamnei Alyie că Elif a venit şi l-a chemat. Totuşi asupra fetiţei planează bănuiala că ea ar fi împins-o pe Tugce, ca să cadă din copac. Elif îi povesteşte lui Ayse adevărul. Salih, omul lui Melih, ori de câte ori are ocazia îl urmăreşte pe Kenan să vadă ce face şi ce vorbeşte, şi vede când Husnu îi dă un bileţel fără să-i spună exact ce scrie în el.
Poliţia îl caută pe Veysel, iar Murat află de la un amic. El îşi informează tatăl, să plece de acasă, dar e prea târziu, Veysel abia deschide uşa că şi vede doi poliţişti venind către casa lor. Atunci se ascunde după un birou şi poliţiştii pleacă văzând că nimeni nu răspunde. Seara, el o sună pe Arzu ameninţând-o iar, însă ea are acum şi alte probleme, pentru că cineva cu un cont fals postează pe facebook lucruri foarte puţin convenabile.

La facultate în cafenea, doi tipi se iau de Zeynep iar Selim, care este la o altă masă, vede dar nu reacţionează, însă când gluma se îngroaşă, vine şi îl bate pe unul dintre ei care fusese prea îndrăzneţ. La conac, Melih vine în vizită pe la Ipek şi aduce în dar o rochiţă pentru Tugce. Micuţa vede cadoul lăsat pe măsuţa din hol şi crezând că este pentru Elif, ia rochia şi o calcă în picioare ca s-o murdărească şi s-o rupă. După aceea se duce în salon şi află de la Ipek că Melih i-a adus un cadou, apoi plânge de ciudă când îşi dă seama că şi-a murdărit propria rochiţă.

Elif - rezumate, episoadele 51-55
Arzu vine la întâlnirea cu Veysel într-un birt, dar îi arată că există înregistrarea cu momentul în care l-a împuşcat pe cel venit în locul ei să-i dea banii şi Veysel bate în retragere. După ce iese din local, este prins de cei doi poliţişti care-l căutau, după o scurtă fugă prin zonă.
Melih intră în posesia unui dosar de-al lui Kenan şi face demersuri să mai afle şi conţinutul altor documente. Elif şi Tugce, încet-încet, încep să se apropie, se joacă amândouă cu tuburile de acuarele, iar la joacă lor se alătură şi Ipek.
Kenan are un vis ciudat în care-i apare Melek, bolnavă, în pat, dar exact în camera sordidă în care locuieşte acum cu Zeynep. Kenan se trezeşte brusc, că dintr-un coşmar şi rămâne multă vreme cu imaginea acestui vis în minte. În aceeaşi zi se ceartă cu Arzu, iar ea, la câteva minute, leşină în bucătărie.

Melek găseşte un job la o cafenea cu ajutorul vecinei care îi mai aduce câte ceva de mâncare. Arzu, care din nou a avut o discuţie cu Kenan, face o criză de nervi şi Gonca, auzind-o, intră în dormitor şi o întreabă ce are. Arzu, plânge disperată că Kenan o iubeşte şi acum tot pe Melek.
Murat îi aduce lui Veysel un plic, în care se pare că este o citaţie de divorţ, intentat de Melek.
Kenan se plimbă prin zona cafenelei unde lucrează Melek şi o vede ştergând mesele, iar el se apropie de geam ...

urmează: Elif, ep. 56-60

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










2 comentarii:

  1. Sper sa aveti timp sa faceti rezumatele acestui serial si in continuare,deoarece Happy a spus intr-un comunicat ca vor fi date cate 2 episoade pe zi dupa ce se termina Prizoniera Dragostei.Totusi,eu nu inteleg cum poate actiunea sa se desfasoare atat de lent,parca e serial indian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am timp, tocmai pentru ca actiunea e asa de lenta :) mie-mi convine asa, nu-mi este greu sa inteleg ce se petrece si la viteza dubla, imi ia cca 20-30 de minute sa vad un episod, uneori triplez viteza de redare a fisierului. E unul din serialele pe care le sumarizez cel mai usor.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.