luni, 17 octombrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 56-60



Elif - rezumate, episoadele 56-60
Kenan intră în cafenea iar Melek se aşează la o masă şi cei doi stau de vorbă preţ de câteva minute. Melek nu are răspunsuri la întrebările lui Kenan de teamă că Elif ar avea de suferit. iar el îi reproșează că a plecat pe neașteptate când în inima lui nu era altcineva. Kenan îi lasă medalionul căzut în curtea lui şi pleacă gânditor pe o bancă dintr-un parc din apropiere. Arzu îl sună dar el nu-i răspunde, prilej pentru ea să-l chestioneze unde a fost când ajunge acasă. (Arzu aflase că el a văzut-o pe Melek la spital și acum bănuiește că ăși dau întâlniri.) Kenan, ţâfnos, îi spune doar că nu e treaba ei.

Veysel vine pe la cafenea şi vrea s-o bată pe Melek dar patronul intră înăuntru, amenință că va chema poliția şi astfel se potolește. Veysel se întâlneşte din nou cu Arzu pe care o cheamă la biroul lui şi îi arată hârtia cu citația de divorț venită în plic, dar Arzu se enervează şi o rupe, fără să se arate interesată de ceea ce conţine.Ea vrea să afle cum o poate găsi pe Melek ca să stea de vorbă cu ea, eventual să facă în așa fel încât să o înlăture definitiv din viața lui Kenan.

Selim continuă s-o caute pe Zeynep deşi chipurile sunt certaţi. Într-o zi, pe când Zeynep se tot chinuia să asambleze o sobă de tip godin, Selim apare ca din întâmplare pe acolo şi se oferă s-o ajute. Kenan și Arzu au din ce în ce mai des momente tensionate, iar la un moment dat, Arzu îl aude pe Kenan stând de vorbă la telefon cu o persoană necunoscută și ascultă la ușă conversația și așa aude ceva despre un divorț.  De fapt, Kenan este informat de oamenii lui de încredere că Melek urmează să divorțeze, dar Arzu crede că el vorbește despre un eventual divorț al lui de Arzu.

Atunci, ea se hotărăște să discute cu Alyie - care ni se arată că a ajutat-o să se mărite cu Kenan cu 6 ani în urmă - despre problemele ei sentimentale. Tugce, întâmplător, aude și ea discuția și înțelege că părinții ei nu vor mai fi împreună, iar asta o face să se apropie și mai mult de Elif. Fetitța crede că părinții ei se vor despărți pentru că ea a fost obraznică și se duce se plângă pe umărul lui Elif. Apoi Tugce se gândește să plece de acasă împreună cu Elif. Între timp, Erkud o vede pe Zeynep în compania lui Selim și se hotărăște să-i spună lui Veysel ce face fiică-sa. Într-o cafenea Melih și cu Kenan stau la taclale iar Melih îl întreabă pe Kenan dacă s-a căsătorit cu Arzu din dragoste și el îi spune că a fost forțat de împrejurări s-o ia.

Seara, Tugce și cu Elif pleacă de la conac către pădure, dar se sperie auzind niște câini lătrând și se întorc fuga înapoi. Elif o îndeamnă pe Tugce să meargă în anexe, iar când vede că se apropie Ayșe de căsuță, se bagă în pat amândouă și se prefac că dorm. După câteva minute Arzu află de la Ayșe că Tugce este în pat cu Elif și vine s-o ia de acolo certând-o și interzicându-i să se mai joace cu Elif. Tugce, supărată, îi spune lui Kenan despre toate astea, dar și despre faptul că Arzu l-a auzit discutând cu un avocat despre divorț. Kenan își liniștește fiica, pentru că nu este vorba de nici un divorț.

Dar Arzu nu stă degeaba. Ea a aflat unde lucrează Melek și se duce să aibă o confruntare cu rivala sa. Melek rămâne foarte surprinsă s-o vadă pe Arzu în cafenea, iar aceasta o întreabă ce planuri are şi de ce vrea să-l despartă pe Kenan de familie? Melek îi răspunde că totul a fost întâmplător şi că ea nu are nici un plan secret, dar Arzu n-o crede şi o bruschează şi o ameninţă. Melek leşină după ce Arzu pleacă, iar Melih, care o urmărise pe Arzu, vede toată scena de la mică distanţă. Patronul cafenelei o duce pe Melek înăuntru apoi o contactează pe Zeynep care vine în grabă.

Melek îi povesteşte ce s-a întâmplat. Melih se duce şi el la cafenea să se intereseze cine este Melek. Arzu ajunge acasă şi încă foarte nervoasă, le vede pe Elif şi Tugce jucându-se în curte şi din nou îşi ceartă fata căreia îi interzisese să se mai apropie de Elif. După ce Tugce fuge în casă, Arzu îi vorbeşte urât lui Elif, înjurând-o. Melih prinde curaj şi se duce să o întrebe şi pe Arzu ce a căutat la cafenea şi de ce i s-a năzărit acum aşa duşmănie pe Elif. Melih mai rămâne la conac o vreme pretextând că are o defecţiune la maşină şi că-l pune pe Sadik s-o repare. Astfel, stă de vorbă şi cu dna Alyie şi cu Ipek (au schimbat actriţa :) ) iar când vine Sadik îi povesteşte acestuia toată întâmplarea cu Arzu şi Melek la cafenea apoi îi spune că el a donat sânge pentru femeia respectivă, chemat fiind de Kenan, şi îi cere lui Sadik să-i facă rost de o poză veche la care se tot uită Kenan (în care este el cu Melek acum 6 ani).

După ce Sadik rămâne la maşină, Melih se duce la Elif şi o întreabă dacă-şi aminteşte când a împins-o Arzu în prăpastie, dar înainte ca fetiţă să răspundă, apare Ipek şi-l invită înăuntru la cafea. În acest timp, Seyda, prietena lui Murat, se întâlneşte la o cafenea cu Erkud şi cu adevăratul ei iubit şi din nou plănuiesc să scoată bani de la Veysel şi de la Murat. Seara, la cină, Tugce le spune părinţilor ei să nu divorţeze, în auzul tuturor. Ayse şi Sadik rămân uluiţi de ceea ce aud din gura fetiţei.

Melih se duce din nou la orfelinat să întrebe de existenţa fratelui său mai mic, dar i se spune că documentele mai vechi au ars într-un incendiu. Acasă la Kenan se ia micul dejun în bucătărie, iar Tugce mănâncă lângă Elif. Arzu se enervează şi din nou îşi ceartă fata pentru că stă lângă Elif, spunând că nu este potrivit ca ea să mănânce la bucătărie, alături de servitorime.
La facultate, Selim o roagă pe Zeynep să vină cu el la un seminar iar ea acceptă, deja cearta dintre ei fiind de domeniul trecutului. Erkud începe să pună în aplicare planul făcut împreună cu Seyda şi iubitul acesteia, iar Veysel îi cade uşor în plasă pentru că are încredere în el. Murat se duce să-i mai cumpere nişte cadouri Seydei, îi ia un urs de pluş pe care scrie "te iubesc", dar ea se supără puţin, pentru că vrea bani, nu lucruri.

Melek o contactează pe Ayse s-o anunţe că va veni pe la conac pentru scurt timp, s-o vadă pe Elif. Zeynep şi Selim merg cu maşina şi rămân în pană pe drum, într-o pădure. Atunci merg în poiană la un picnic şi el îi dă cadou o oglindă cu capac, iar când ea o deschide şi se priveşte în oglindă, Selim îi spune că acum ea vede cel mai frumos lucru din lume. După ce mănâncă, încep să se hârjonească prin poiana unde au poposit, iar la un moment dat, Zeynep îşi scrânteşte glezna. Ies din nou la drum, lângă maşină, şi au noroc de cineva care trece pe acolo şi îi ajută să poată merge către casă. In birou la Veysel se pun la cale lucruri sumbre pentru Zeynep, pentru că el negociază cu Erkud căsătoria dintre ei doi şi chiar îi promite acestuia că i-o dă pe Zeynep de nevastă indiferent de ce va zice ea.

Elif - rezumate, episoadele 56-60
În bucătărie, Tugce şi Elif se joacă şi stropesc cu apă masă, apoi Tugce urcă scările cu un pahar în mână, dar în acelaşi timp Melek a ajuns acolo şi ia legătura cu Ayse, care o aduce pe Elif pe aleea unde aşteaptă Melek. Sadik reuşeşte să găsească bucata de poză cu chipul lui Melek între filele unui dosar din sertarul lui Kenan, şi îl informează imediat pe Melih. Când Zeynep ajunge acasă, discută cu Veysel despre divorţul intentat de Melek şi îl întreabă pe taică-său dacă va accepta să divorţeze. El îi spune că da, dar cu o singură condiţie, dacă ea, Zeynep, se va căsători cu Erkud, care şi apare pe uşă zâmbind. Zeynep se înfurie şi nu acceptă, dar Veysel o ameninţă.

Zeynep începe să plângă şi se duce la Melek să-i spună ce-a hotărât Veysel, uitându-se cu melancolie în oglinda dăruită de Selim. La vilă, Tugce este pedepsită de Arzu şi e încuiată în camera ei, dar Elif reuşeşte să ia cheia, apoi îi duce şi o tavă cu prăjiturele şi un pahar cu lapte prietenei ei, Tugce. După aceea încep să se machieze la oglindă cu cosmeticele lui Arzu şi se prefac că sunt cântăreţe.

Elif - rezumate, episoadele 56-60
Veysel se întâlneşte cu Arzu în maşina ei şi discută termenii unui favor prin care ea speră să-l elimine pe Melih, ca duşman, din calea ei.
Selim îi dă un sms lui Zeynep şi ea vine la întâlnire, dar nu poate să-i spună că taică-său o va mărita forţat cu Erkud.
După ce stabilesc detaliile, Arzu îl contactează pe Melih şi îl cheamă să stea de vorbă lângă intrarea de la vechea fabrică, dar acesta nu vine neînsoţit. Bănuind că Arzu nu poate avea gânduri curate cu el, îşi pune un om de încredere să aştepte în hala dezafectată şi să iasă la semnalul lui. Arzu îl aduce pe Veysel care îl ameninţă pe Melih cu pistolul la tâmplă, dar atunci şi omul lui Melih iese din magazie punând ţeava pistolului la ceafa lui Arzu ...

urmează: Elif, ep. 61-62

sursa foto: capturi video de pe youtube
Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










4 comentarii:

  1. Pentru mine, rezumatele tale sunt o mângăiere. N-ai idee ce bine prind. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac. Nu le fac eu foarte detaliat, dar ma straduiesc sa tin pasul cu episoadele date la tv, sa scriu rezumatele inainte, de fapt... :)

      Ștergere
    2. Cand mai actualizati rezumatele?

      Ștergere
    3. Incerc astazi. Am avut un weekend "nebun" ...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.