vineri, 7 octombrie 2016

Gunes episoadele 36-39 (turcesti), rezumate



Gunes episoadele 36-39 (turcesti), rezumate
Sevilay pune la cale o răzbunare când află că Haluk o iubeşte pe Gunes foarte mult, şi profitând de faptul că aceasta se distanţase de el şi se mutase deja, îl păcăleşte pe Haluk şi îl determină să petreacă o noapte fierbinte (Haluk crede că femeia de lângă el este Gunes). Sevilay face în aşa fel încât Gunes să afle ce s-a întâmplat, astfel că ea va fi total dezgustată de trădarea soţului şi va dori să divorţeze. Haluk, ca să recapete încrederea lui Guneș, o răpeşte apoi ordonă unui om de încredere să facă în aşa fel încât tinerii să nu-i dea de urmă. În acest joc hazardul îşi face loc şi Selin este rănită într-un accident. Pe de altă parte şi Gunes este lovită de o maşină, apoi e dusă la spital, iar fetele ei sunt disperate pentru că ar putea să rămână fără mamă. Medicii le anunţă că Guneș este în comă şi că depinde de soartă dacă se va trezi sau nu.

Selin se recuperează mai repede şi, cu toate că Ali nu-i spune despre mama ei, aceasta află ce s-a întâmplat. Poliţiştii, ca și Nazlî, îl bănuiesc pe Haluk că ar fi lovit-o intenţionat pe Guneș cu maşina pentru că ea voia să divorţeze, aşa că este reţinut ca suspect. Fetele se sprijină reciproc şi îşi organizează viaţa singure, dar asta se dovedeşte a nu fi un lucru uşor. Nazlî, ca fiind cea mai mare dintre surori, preia controlul şi duce greul pe umerii ei. Selin nu suportă ideea că ar putea rămâne orfană de mamă şi face o depresie. Ali încearcă să aibă grijă de ea dar se loveşte de un zid. Haluk trebuie să demonstreze că el nu are legătură cu cele întâmplate soţiei lui atât poliţiei cât mai ales fetelor. Din păcate, starea lui Guneș este aceeaşi ceea ce nu e în avantajul nimănui.

Haluk este eliberat din arestul poliţiei şi prin propriile investigaţii ajunge la Levent care pare să fie cel care a dat cu maşina peste Guneș. Selin e din ce în ce mai deprimată şi Ali reuşeşte să-i ia cuţitul din mână, cu care voia să-şi facă rău. Ali atunci se hotărăşte să plece cu Selin departe de toate problemele ca s-o poată ajuta să-şi revină. Nazlî e sigură că Peri îi ascunde ceva motiv, pentru care mezina devenise agresivă în ultima vreme, şi vrea s-o împiedice să i se întâmple vreo nenorocire. De la spital vine vestea că Gunes ar putea să se trezească din comă. Haluk află că, de fapt, Sevilay era aceea care-i dorea moartea soţiei lui.

Gunes se trezeşte într-adevăr, din comă dar nu se recuperează complet, ci are o semi-amnezie - nu-şi aminteşte nimic din viaţa ultimilor doi ani. Nu-l recunoaşte pe Haluk, nu ştie nimic despre mutarea la Istanbul. Însă fetele deocamdată se bucură s-o vadă că e vie şi nu suflă nici un cuvânt despre căsnicia cu Haluk, considerând că asta ar putea-o afecta psihic.

Este aniversarea lui Ali. Selin crede că totul merge înspre bine şi că zilele grele s-au dus, aşa că-i organizează o petrecere surpriză. Dar secretul pe care Ali îl ţine ferit de Selin ar putea ieşi la iveală. Nazlî bănuieşte că şi Savaș ştie ceva legat de Haluk şi ţine asta ascuns. Când Nazlî află adevărul despre Haluk, îşi doreşte că mama ei să nu-şi mai recapete niciodată memoria.

sursa foto: capturi video de pe youtube si kanald.com.tr

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Gunes - prezentare si distributie.







12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu, episodul 39 turcesc este final. Nu stiu care va fi numarul ultimului episod romanesc, ca vad ca ai nostri le-au redimensionat si renumerotat...

      Ștergere
    2. IN FINALUL EP. 39 DE VINERI, se aratau secvente din urmatorul - ep. 40. Poate sa fie luni si marti (40-41), ca miercuri pe 12 oct. incepe altl serial . Sau difuzeaza Guness (cit o mai fi, putine episoade, oricum) luni si marti si noul serial in restul saptaminii!

      Ștergere
  2. Am recitit, amuzata, primul meu comentariu, dupa primul episod vizionat! Trebuie sa revin/rectific, sa declar ca unii actorii..M-AU CONVINS! Iar actorul din rolul Haluk, a dovedit totusi ca este un bun actor! M-am dumirit ca la inceput interpreta asa de anost, putin expresiv, fiindca, avind probleme psihice, desigur trebuia para un om echilibrat, etc. Va cer iertare tuturor, ca v-am agasat, poate cu comentariile mele lungi, insa...m-a stirnit acest serial! Doamne ajuta sa fie bine tuturor in aceasta toamna! MULTUMIM OANA, un sfirsit de saptamina linistit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-ai agasat, Dana, astept cu drag comentariile tale, la subiect si pertinente, care aduc plus-valoare postarilor mele. Chiar daca uneori uit sau nu am timp sa raspund, sa stii ca citesc toate comentariile, pt ca ele imi vin si pe email.

      Ștergere
  3. AZi, 11 oct. ultimul episod serial GUNES. Repet, unele scene sunt evident exagerate, insa totusi ramin la parerea ca, mai ales, relatiile dintre tineri si parinti, povestile de dragoste ale celor 2 surori, sunt altfel transpuse, mai firesti. O prietena din Germania (care urmareste pe net) a declarat ca este un serial adecvat pt. 2 generatii (adulti si tineri). De asemenea, ca uneori tinerii-personaje au dat dovada de mai multa intelepciune decit adultii. Si o aprob: in actiunile lor se gindeau si la cei din jur. Pe cind unele personaje (Sevilay, Levent) au actionat egoist. Mama prietenei a declarat, ca actorul interpret Haluk...aduce cumva cu "marele Gh. Dinica al nostru"- . Asadar, GUNES nu a avut succes in Turcia, dar in Romania si chiar in Germania, DA/EVET!!! O saptamina buna va doresc, ferita de ghinioane si vreme rea!

    RăspundețiȘtergere
  4. O să existe și sezonul 2 din Gunes?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am informatii in acest sens, dar nu prea as crede, nu am vazut la turci sa fie reluat un serial dupa 5-6 ani dupa ce a fost anulat. Daca nu a avut audienta si l-au anulat, nu sunt sanse sa se gandeasca sa-l reia.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.