miercuri, 5 octombrie 2016

Rochii de seara, perfecte pentru orice ocazie. Vei arata fabulos!


Rochii de seara, perfecte pentru orice ocazie. Vei arata fabulos!

O rochie perfectă asociată cu accesoriile potrivite are o personalitate proprie, unică, are puterea de a vă scoate din anonimat şi poate transmite fără cuvinte o întreagă poveste. Cu sezonul nunţilor şi petrecerilor în aer liber în plină desfăşurare, rochiile de ocazie nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei. O noapte în club, o petrecere cocktail, petrecerea companiei, o întâlnire fierbinte sau, de ce nu, o ieşire în oraş cu prietenele necesită purtarea unei rochii adecvate. Fiecare eveniment are nevoie de un tip diferit, iar pentru neiniţiaţi, alegerea modelului potrivit poate fi un adevărat coşmar. De aceea, am pregătit pentru dumneavoastră un mic ghid pentru a vă uşura procesul de selecţie.

Rochiile de seara se recomandă a fi purtate după ora 9, şi pot fi mai mult sau mai puţin pretenţioase, în funcţie de natura evenimentului pentru care sunt destinate. Ele ar trebui să fie lungi, ideal fiind ca tivul acestora să atingă pământul. Pentru o cină romantică sau o plimbare prin parc va recomandăm o rochie simplă, vaporoasă, în culori calde care să se potrivească cu tenul şi silueta dumneavoastră, iar pentru o petrecere sofisticată, o rochie elegantă, în culori intense şi îndrăzneţe.

Rochii de seara, perfecte pentru orice ocazie. Vei arata fabulos!

Rochiile de cocktail se poartă după amiaza şi au în general lungimi medii, până la jumătatea sau puţin peste genunchi. Pot fi confecţionate din materiale uşoare, de vară, precum mătasea şi dantela, şi sunt în general fără mâneci. O rochiţă neagră de ocazie este întotdeauna potrivită, indiferent de evenimentul la care participaţi.

Ţinuta pentru nuntă poate fi mai dificil de ales. Dacă pentru domnișoarele de onoare, ansamblurile vestimentare sunt decise în mare măsură de mireasă, când vine vorba despre rochia de soacră, lucrurile se schimbă. Alegerea acesteia şi a accesoriilor se va face nu numai în concordanţă cu locaţia destinată evenimentului şi cu specificul recepţiei, dar şi al gamei coloristice preferate pentru costumaţiile domnişoarelor de onoare, caz în care se poate opta pentru o nuanţă mai închisă. Ideal ar fi ca rochiile celor două soacre să se asorteze, dar nu întotdeauna este posibil acest lucru. Ca şi pentru restul costumaţiilor de nuntă, culorile de evitat sunt alb, ivoar, crem şi negru.

Totuşi, cea mai dificilă alegere o constituie rochia de mireasă. Cu toţi ochii aţintiţi asupra ei, rochia acesteia trebuie să fie perfectă, iar pentru asta, trebuie aleasă din timp. Fie că va doriţi o rochie creată special pentru dumneavoastră, fie că optaţi pentru una de-a gata, modelul trebuie să se potrivească siluetei şi personalităţii dumneavoastră, dar şi locaţiei alese pentru recepţie. Nu vă temeţi să încercaţi cât mai multe modele până ajungeţi la cel care vi se potriveşte. Rochia perfectă este cea care vă va cuceri de la prima privire şi care vă face să va simţiţi în al nouălea cer.

Pentru a uşura procesul de selecţie şi a micşora presiunea mentală pe care o astfel de alegere o generează, vă sfătuim să apelaţi la serviciile unui consultant care vă va putea îndruma spre modelul şi materialul potrivit dumneavoastră. Fie că este vorba de o rochie de mireasa sau de una de ocazie, magazinul Rochii Elegante De Lux vă pune la dispoziţie un consultant de vânzări.

Rochii de seara, perfecte pentru orice ocazie. Vei arata fabulos!

Nu uitaţi să adăugaţi ţinutei dumneavoastră şi accesoriile adecvate, care pot transforma o rochie cât de simplă într-una spectaculoasă.

sursa foto  http://rochiielegantedelux.ro/






21 de comentarii:

  1. nu-s mare fan rochii, dar la un eveniment nu cocnep sa merg in pantaloni niciodata. deci o rochie de seara mi se pare musai necesara in garderoba. hai, bine, 3-4, sa le schimbi. si multe accesorii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ce spui tu, daca arati de nota douazeci. Dar daca douazeci alea sunt niste kile in plus fata de greutatea ta ideala, ... :D nu te vad eu in rochie vreodata :) in primul rand nu se fabrica ciorapi-pantalon la masuri asa mari (ma rog, eu am peste suta de kile).

      Ștergere
  2. Nu prea port rochii dar la evenimentele importante sunt cea mai buna alegere. O femeie care poarta o rochie superba se simte invincibila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O femeie frumoasa de la natira, da. Poate purta orice isi doreste.

      Ștergere
  3. Am intrat pe site. Super tare, poti sa iti creezi rochia de vis, lucrul acesta este de laudat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate rochiile alea sunt un vis... din multe puncte de vedere ;)

      Ștergere
  4. Foarte frumoase rochiile de pe site!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult rochita DE mireasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place rochia rosie, dar pe site sunt o gramada de rochii extrem de tentante. Bani sa ai!

      Ștergere
  6. Foarte frumoase alegerile , deobicei imi place sa cumpa multe rochii si nu port 😂😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu e alegerea mea, tot articolul, inclusiv pozele, reprezinta alegerea site-ului rochiielegantedelux.ro

      Ștergere
  7. Frumoase alegerile dar preferata mea este rochita crem de cocktail. Preturile sunt specifice unor rochii de o asemenea eleganta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie foarte multe rochii de pe site imi plac, insa preturile mi se par prea occidentale pentru buzunarul meu. In fine, eu nu mi-as permite nimic de acolo, dar alte doamne probabil ca da.

      Ștergere
  8. Foarte dragute alegerile tale, rochiile sunt spectaculoase, nimic de zis. Cu o astfel de rochie purtata cu atitudine vei fi number one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt neaparat alegerile mele, ci ale sponsorului, dar asta nu inseamna ca nu imi plac, Lamiita. Au rochii foarte frumoase, ce-i drept, elegante, de lux, cu materiale pretioase!

      Ștergere
  9. Eu ador rochiile, acestea sunt cu adevarat minunate!

    RăspundețiȘtergere
  10. imi plac rochitele, la evenimente sunt cea mai buna alegere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, ce rochii superbe! Chiar de printese :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.