joi, 10 noiembrie 2016

Articulatii sanatoase si flexibile cu suplimentul Litomove





Articulatii sanatoase si flexibile cu suplimentul Litomove
Suplimentele alimentare Litomove sunt nişte capsule cu extract de măceşe şi cu complexul unic Rosenoids, pe care eu am să le numesc în continuare rozenoide, care ajută la normalizarea funcţiilor articulare ale cartilajelor. Capsulele Litomove conţin extract de măceşe, rozenoide şi vitamina C, ca ingrediente active. Complexul de rozenoide înseamnă mai multe substanţe care se găsesc în măceşe - caroteni, flavonoide, acid triterpenoic şi galactolipide, inclusiv vitamina C, care luate în mod constant, câte 3 pe zi, timp de minim 3 săptămâni uşurează deplasarea persoanelor de vârsta a treia sau ale acelora care au probleme articulare.

Articulatii sanatoase si flexibile cu suplimentul Litomove
Suplimentul Litomove, produs de Orkla Health, din Danemarca, are şi rol antiinflamator, încetineşte şi stopează distrugerea cartilajelor din articulaţii, contribuind la formarea de colagen, astfel mişcarea picioarelor este mult mai uşoară, încheieturile redevenind flexibile.

Eu testez acest produs de o lună de zile, datorită campaniei #buzzLitomove desfăşurate pe #buzzstore. Am primit un pachet cu materiale informative, vouchere, un pix personalizat şi două cutii a câte 90 de capsule de suplimente Litomove pentru un tratament de 60 de zile. Acum pot spune că din primele zile de tratament am observat că merg mult mai uşor, că am articulațiile mobile așa cum erau în tinerețe și că durerea de genunchi specifică afecțiunilor reumatice sau articulare s-a diminuat până la dispariție.

Articulatii sanatoase si flexibile cu suplimentul Litomove
Acum 7 ani am căzut pe stradă şi m-am lovit foarte tare la un genunchi, consecinţele pe termen lung ale acelei căzături fiind că timp de 3 ani nu mi-am simţit rotula, ca şi cum ţesutul cartilaginos ar fi fost mort. Un alt efect este acela că genunchiul respectiv este în mod evident mai umflat decât cel sănătos, fapt care mă determină să port numai pantalon. Însă problema este că simţeam o greutate în a-mi mişca normal piciorul drept, îl simțeam mereu de parcă ar fi scârțâit și aveam probleme în a urca scări. Aveam dureri reumatice la schimbările de vreme şi după câteva ore de mers pe jos sau de stat în picioare ori pe scaun, trebuia să stau cu piciorul întins pe pat, ca să ameliorez presiunea asupra articulaţiei şi durerea.

Articulatii sanatoase si flexibile cu suplimentul Litomove
Acum nu mai am aceste probleme, genunchiul este cum era altă dată la mers, nu mă mai dor articulaţiile (şi nici coloana) la schimbările de vreme, mă mişc mult mai uşor şi cred că vitamina C din compoziţia suplimentului alimentar Litomove mă ţine departe de răcelile specifice anotimpului umed şi răcoros.
Litomove capsule poate fi luat şi de femeile gravide sau care alăptează, dar numai cu recomandarea şi avizul medicului. Aceeaşi recomandare este valabilă dacă aveţi prescrise şi alte tratamente, medicamentoase. Litomove nu influenţează şofatul şi nu are efecte secundare.

Doza zilnică recomandată este de 3 capsule, care pot fi înghiţite cu apă, toate odată sau la mese. Dacă aveţi probleme cu înghiţirea capsulelor, ele pot fi desfăcute şi se înghite doar pulberea, ca atare. Suplimentul Litomove se poate păstra la temperatura camerei, departe de accesul copiilor.
Litomove nu produce alergii cunoscute, dar dacă aveţi sensibilitate la vreunul dintre ingrediente, opriţi administrarea suplimentului şi consultaţi-vă medicul de familie.
Termenul de garanţie al produsului este de 2 ani, şi este înscris pe cutie.
Suplimentul alimentar Litomove cu complex unic Rosenoids se găseşte acum la farmaciile Sensiblu din toată ţara.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




27 de comentarii:

  1. Exista si pentru copii?
    Andrei are ruptura de ligament si ar fi util sa ii mentina articulatiile cat de cat ok din moment ce nu poate face sport prea mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa intri pe site-ul www.litomove.ro si sa-i intrebi. Eu nu stiu sa fie varianta pentru copii, dar banuiesc ca poti sa-i dai, una pe zi, avand in vedere ca sunt pulberi naturale in acele capsule.

      Ștergere
  2. Multumim pentru informatii, nu stiam de existenta acestor suplimente :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vine vremea cand suntem nevoiti sa apelam si la suplimente pentru a ne simti mai bine. Si eu am cateodata probleme cu articulatiile, dar mama mereu se plange de dureri. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si maica-mea la fel, dar n-are rabdare sa ia pastile... nici pt alte afectiuni nu ia. Si-mi pare rau s-o vad ca se plange..

      Ștergere
  4. de cand consum, mi-a trecut durerea din genunchi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut? :)) mie si durerea de coloana mi-a trecut, nu de tot, dar oricum, pe vremea asta in alti ani eram cu spatele in pioneze, faceam 2-3 crize de sciatica pana acum ...

      Ștergere
  5. Multumim pentru informatii :) O sa il recomand mamei mele, desi nu ii place sa ia suplimente poate o conving.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am sa ii recomand si mamei aceaste suplimente. Si ea se plange de cateva dureri articulare si a incercat multe tratamente care nu au dat rezultate cum este in cazul acestora

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca pare ciudat, dar am probleme cu articulatiile din frageda pruncie.
    Mi-ar folosi acest gen de suplimente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate unii chiar avem niste probleme. Si eu imi amintesc ca mereu ma dureau gambele cand eram mica, de la mersul pe jos. Cu timpul, mi-a trecut, dar totusi am gleznele prea mobile.

      Ștergere
  8. Cand eram mica ma dureau genunchii si nu erau dureri de crestere ca eu de pe la vreo 12 ani nu m-am mai inaltat. Si am scapat de probleme cu ajutorul unor suplimente naturale. Nu retin numele, luam ce imi dadea mama, dar din descriere acestea par bune pt ptoblema mea. Acum rar de tot ma mai dor, poate 1-2 ori pe an, dar mereu iau suplimente si vitamine. Prefer sa previn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca orice remediu natural este bun, in primul rand pt ca nu face nici un rau.

      Ștergere
  9. Mama mea are o problema la un genunchi, cred ca i-ar prinde bine sa il incerce si ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa incerce Litomove macar o perioada... eu chiar sunt incantata de rezultate.

      Ștergere
  10. Nu am probleme cu articulatiile, dar sotului i-ar trebui neaparat.Multumesc tare mult pentru acest site, chiar nu stiam de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti suplimentele la Sensiblu, nu e nevoie de nici un site :)

      Ștergere
  11. In primul rand, ai adidasi foarte frumosi :)). In al doilea rand, felicuitari ca te menti activa! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa, multumesc! :) si mie mi-au placut tare mult, de aia i-am cumparat. Ma mentin activa pt ca n-am incotro, la liceu am de urcat scari toata ziua - deh! cancelaria e la etaj...

      Ștergere
  12. Deci fix azi m-a luat o durere de genunchi, in momentul in care am iesit din masina, de era sa cad! O sa caut si eu acest produs, poate ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Litomove chiar este un supliment de folos, Claudia, fara exagerare!

      Ștergere
  13. Dintotdeauna am avut probeleme cu genuchii, uneori ma dor alteori nu, dar crec ca mi-ar prinde bine acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Oana cam ceva asemanator am patit si eu cu genunchiul.
    Si nu puteam sa ma las in jos sau sa fac genuflexiuni, ca acolo ramaneam.Acum de cand iau Litomove, genunchiul meu s-a mai dezmortit si pot sa ma ridic de jos fara ajutor.
    Deci ...il recomand si eu cu draga inima, celor ce au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună ziua .
    Vă rog respectuos să îmi spuneți și mie dacă știți unde aș putea găsi LITOMOVE .

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.