sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep.7 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep.7 turcesc, rezumat
Zeynep, copleşită pe dinăuntru de vestea că Ertan a venit s-o caute, lucru care i se pare o primejdie pentru copilul ei, nu mai vrea să continue vacanţa şi îi spune lui Fatih să se întoarcă înapoi în Istanbul. Pe drum discută cu el despre temerile ei şi îl anunţă că o să vrea să se întâlnească cu Ertan ca să vadă care-i sunt intenţiile. Fatih insistă să meargă şi el la această întâlnire dar Zeynep refuză. Ajunşi acasă încă mai discută în contradictoriu, Mukaddes şi Selin îi simt tensionaţi, iar Mukaddes se bucură, bănuind că este o ceartă între ei, dar crede că i se datorează ei şi implicării lui Necati în această chestiune. Selin, însă, chiar îi aude certându-se în dormitor. Zeynep se întâlneşte cu Ertan într-o cafenea, iar acesta îşi cere iertare şi zice că a venit să se împace cu ea. Fatih, presimţind ce se întâmplă, dă buzna în cafenea şi se prezintă drept soţul lui Zeynep. Atmosfera se încordează, cei doi pleacă lăsându-l pe Ertan mut de uimire.

Dragoste cu imprumut, ep.7 turcesc, rezumat

 În mahala un alt subiect de discuţie este Sekvet şi cum ar putea să-l scoată din închisoare. O maşină neagră luxoasă aşteaptă în faţa închisorii. Sekvet este adus de către şoferul acesteia şi înăuntru îl aşteaptă Meryem care vrea să-şi revadă fata şi îi reproşează lui Sekvet faptul că i-a spus acesteia că maică-sa e moartă, când era mică. El pretinde că de fapt, i-a făcut o favoare minţind-o pe Zeynep aşa, decât s-o urască pentru că a părăsit-o. La vilă, Fatih şi Zeynep se ceartă din cauza că el i-a spus lui Ertan că sunt căsătoriţi. În discuţie intervine şi Fadik, dar în acel moment Zeynep părăsește încăperea. Atunci Fadik îl sfătuieşte pe Fatih să şi-o apropie pe soţia lui, nu prin vacanţe scumpe şi lux, ci prin a-i lăsa libertate de mişcare şi de decizie. După aceea ea se duce şi la Zeynep, încercând să medieze situaţia şi să-i ajute pe cei doi să se împace, observând cu bucurie că Zeynep se referă la Fatih în discuţie ca la soţul ei.


Selin află că Sekvet a fost eliberat şi astfel găseşte pretextul ideal să-l sune pe Orhan ca să-i dea vestea cea bună, iar el de bucurie o invită în oraş. Kamil şi Cevat se pun să pregătească un fel de petrecere pentru căpitan. La vilă, Fatih şi Zeynep discută din nou în dormitor şi ea îi explică faptul că nu a plecat în America din dragoste pentru Ertan ci pentru că se săturase ca tatăl ei să ia decizii în locul ei şi s-o oblige să facă aşa cum dorea el. De asemenea îi spune că nu avea de gând să-l ierte pe Ertan ci să-i spună că nu-l mai vrea în viaţa ei din cauza atitudinii lui din trecut, dar că din cauza lui, a lui Fatih, n-a mai putut să-i spună ceea ce avea de gând. Apoi îi reproşează că a făcut exact că taică-său şi că a acţionat şi vorbit în locul ei. Dimineaţa, ca s-o împace, Fatih apare în cameră cu o tavă cu micul dejun şi cu un trandafir între dinţi. Dar Zeynep insistă că trebuie să fie singură să se gândească (el a întrebat-o de cu seară ce reprezintă pt ea? Flirt, prieten, soţ, iubire?) şi apoi să-i poată răspunde, aşa că va pleca împreună cu Selim acasă la ea.

După ce ajunge acolo, Fadik vine şi din nou îl apară pe Fatih încercând s-o facă pe Zeynep să vadă că o iubeşte cu adevărat, apoi îi dă cheile de la casa bunicului ei să locuiască acolo. La companie, Gulsum se hotărăşte să preia conducerea afacerilor pt că Fehmi s-a pensionat iar Fatih nu se mai ocupă de afaceri de ani de zile. Drept urmare, află de la Ferhat că firma lor are probleme cu lichidităţile şi cu rambursarea unor datorii bancare şi că Fatih a refuzat vânzarea companiei către Meryem Erguner. Totuşi Gulsum studiază oferta lui Meryem şi îl pune pe Ferhat s-o contacteze în vederea unei întâlniri. Între timp, bătrâna răsfoieşte hârtiile contabile şi îşi pune mâinile în cap din cauza felului în care este gestionată compania lor.

Fatih, abătut, se duce la Mete să se sfătuiască cu el în problema intervenită între el şi Zeynep. Dar pentru ca sfaturile lui Mete să fie eficiente, el se vede nevoit să-i povestească totul, exact aşa cum a fost. Meryem merge acasă la mătuşa lui Zeynep dar nu găseşte pe nimeni acolo, iar una dintre vecine, grăsuna de Farah, o vede şi vine s-o întrebe pe cine caută. Meryem zice că e o prietenă de-a lui Yadigar. Farah o invită pe Meryem la un ceai iar aceasta acceptă crezând că acolo o va vedea pe Zeynep şi apoi o trage de limbă pe Farah despre ce mai face Zeynep, dacă s-a măritat şi altele. Farah, încântată, îi spune tot ce ştie şi o sună pe Fadik (se pare că Fadik este fata ei) să vadă pe unde o fi Zeynep. Când Meryem vede că Farah o tot întreabă cine este şi cum de o cunoaşte pe Yadigar, zice că are o întâlnire importantă şi că trebuie să plece.
(aici se termină episodul 16 de pe Acasă TV)
Fadik şi Zeynep au ajuns la casa nelocuită a bunicului lui Fadik şi încep să facă curăţenie, vecinii crezând că urmează să închirieze locul. În curând se află că o femeie a venit să se intereseze de Yadigar şi de Zeynep prin mahala, deşi n-a spus cine este, ci doar că a revenit acolo după mulţi ani de absenţă. Sekvet aude bârfele şi îşi dă seama după descriere că este vorba de Meryem. Însă cu cât vrea el să nu se mai discute despre fosta lui soţie, cu atât Yadigar e mai curioasă cine este misterioasa femeie care a căutat-o. Ferhat este invitat din nou la conac ca să discute cu Mukaddes despre firmă, dar Gulsum n-o lasă singură cu contabilul şi îi pune în vedere că lucrurile astea n-o privesc. După aceea Mukaddes o informează pe Irem că Zeynep e plecată acasă la ea iar tânăra pretendentă se grăbeşte să reocupe locul în aparenţă liber, de lângă Fatih.

Dragoste cu imprumut, ep.7 turcesc, rezumat
Selin iese la un restaurant chinezesc cu Orhan care nu se descurcă deloc să mănânce cu beţişoarele, după care comandă mâncare mai europeană şi înfulecă cu poftă. În acest timp Irem se împopoţonează la marea artă şi intră în cameră la Fatih, care este îngândurat şi nostalgic după Zeynep, iar tertipurile lui Irem nu-l impresionează deloc. Mai târziu, Fatih se duce din nou la Mete pentru consultanţă sentimentală, şi este sfătuit să stea o vreme la distanţă de Zeynep, ca să-i dea ei şansă de a se apropia. Întâmplător, Fadik o sfătuieşte pe Zeynep să se apropie de Fatih ca să-i dea de înţeles că şi ea îl iubeşte. Dimineaţă, Zeynep se duce pe la taică-său dar căpitanul, de frica lui Meryem o alungă înapoi la casa ei (adică la vilă). Zeynep îl sună pe Fatih să vină s-o ia acasă la el, dar Fatih respectă ce i-a spus Mete şi se dă ocupat, că are şedinţă şi să cheme un taxi. În realitate el se află la birou şi Ferhat îi explică în ce situaţie dificilă se află compania, amintindu-i că aveau nevoie urgent de un milion de dolari ca să-şi plătească datoriile la bănci şi să se salveze de la faliment. Însă Ferhat îi sugerează lui Fatih să împrumute bani de la un fel de cămătari. Pe de altă parte, Ferhat îi dă un sms lui Birol, omul lui Meryem, că Fatih a acceptat banii ei, dar Meryem se răzgândeşte de la planul iniţial. Ea dorea să-i îndatoreze şi mai mult pe Sekercizade, ca să nu-şi poată plăti datoria către ea şi astfel să fie nevoiţi să vândă brandul, însă acum spune că îl va ajută pe Fatih fără să-i ceară dobândă sau să-i stabilească un termen de rambursare a sumei.

Zeynep se enervează văzând atitudinea lui Fatih şi iese la plimbare cu Fadik şi cu Selim. Într-un parc dau peste Ertan care cânta la chitară unor fete adunate să-l asculte, pentru nişte bani în plus. Zeynep îl opreşte şi încearcă să-l alunge de acolo, dar imediat Ertan îl observă pe Selim în braţe la Fadik, şi cu toate că ea minte că e fiul lui Fatih, Ertan nu se lasă păcălit. Zeynep ia copilul de la Fadik şi pleacă spre un taxi mergând la vila Sekercizade. Acolo Fehmi este îngrijorat că Selin tot lipsește de acasă, bănuind el că este cu Orhan - şi într-adevăr, acum Selin şi Orhan petrec câteva ore minunate la acvariu.

Dragoste cu imprumut, ep.7 turcesc, rezumat
Meryem este informată de către Birol că s-a făcut transferul banilor către Fatih, că a stabilit şi un termen de rambursare, dar acesta nu va fi strict dacă n-o să poată înapoia banii atunci. Meryem iese din compania ei şi este aşteptată de Şevket care o întreabă de ce a venit acasă, iar ea îi răspunde că nu acasă a venit, ci doar după fata ei, pe care a găsit-o şi speră să nu-l mai vadă pe el prin preajmă. Sekvet însă, o ameninţă că-i arată el dacă se duce s-o contacteze pe Zeynep în vreun fel.

Între timp Zeynep îl aşteaptă pe Fatih în dormitorul lui şi îl întreabă dacă vrea să fie împreună, să o ia de la capăt şi să fie un cuplu...



Acest rezumat acoperă episoadele 15, 16, parțial 17 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.