luni, 7 noiembrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 75-76



Elif - rezumate, episoadele 75-76
Melih, emoţionat datorită amintirilor, se simte puţin rău, şi o aşteaptă pe Melek să-i aducă un pahar cu apă, stă de vorbă cu ea, însă nu are curajul să-i spună că ei doi sunt fraţi, dar îi spune că el este noul proprietar al casei şi că ea poate locui acolo în continuare. După ce pleacă de la Melek, Melih o vede pe Aliye venită la mormântul părinţilor lui cu un buchet de flori, şi se ascunde să nu fie văzut de ea. După ce Aliye pleacă, Melih iese din ascunzătoare şi aruncă florile vorbind cu ranchiună în urma ei şi făcând promisiuni în faţa mormântului.

Selim îl întâlneşte din nou pe Erkud pe stradă şi îl pune la pământ cu un pumn. Mai încolo, Erkud îşi întretaie drumul cu Seyda şi iubitul ei, apoi se îndreaptă către biroul lui Veysel, unde i se plânge de "tratamentul" la care a fost supus. Ajunsă acasă, Alyie, căreia îi era rău de pe drum, cade în hol speriind servitorimea. Ayse o duce pe stăpână în pat. Aliye îşi revine, dar e slăbită şi rămâne să se liniştească. Veysel se duce foarte nervos să-i reproşeze lui Zeynep cele întâmplate cu Erkud.

Elif, cu poza părinţilor ei în buzunar, şi cu Tugce ies la plimbare cu Arzu. Tugce aduce vorba de poză, Arzu o întreabă pe Elif despre ce poză a mamei ei vorbeşte iar fetiţa îi dă fotografia din buzunar. Arzu rămâne gânditoare, crezând că Kenan se întâlneşte cu Melek, după cum demonstrează fotografia respectivă. Arzu se întoarce în casă şi strigă după Kenan care este sus, cu doamna Aliye. Îi face o scenă de gelozie, iar Aliye insistă să coboare din pat să vadă ce se petrece în hol şi de ce se ceartă Arzu şi Kenan, dar când ajunge lângă ei, îşi piede cunoştinţa. Kenan se uită cu reproş la Arzu. Aliye este dusă la spital şi menţinută în viaţă cu aparatele, până la o eventuală revenire a sa. Melih află de la Ipek despre acest incident.

Elif - rezumate, episoadele 75-76
Erkud o urmăreşte pe Zeynep până acasă, pe când ea cară un pachet pe care-l ascunde sub o faţă de masă. Melih se duce la spital să-i arate lui Ipek că o susţine şi că este alături de ea. Arzu luase legătura cu Veysel, dar acum o trimite pe Gonca în locul ei. La spital, Melih intră în salonul lui Alyie şi intenţionează să-i oprească oxigenul de la mască. La conac, Elif şi Tugce se joacă de-a v-aţi ascunselea, iar la un moment dat Elif se ascunde afară, dincolo de poartă. Gonca și Veysel sunt pe aleea din pădure cu mașina. Când Tugce iese din curte crezând că Elif e pe acolo, n-o găseşte şi o tot strigă, dar Elif nu e nicăieri ...


urmează: Elif, ep. 63-64

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!








5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Elif nu il traduc, il fac dupa ceea ce vad pe ecran. Insa am pierdut sirul episoadelor si nu sunt sigura care urmeaza luni. oricum, am impresia ca 80 si 81 au fost deja... Poate maine mai postez si la ELif, dupa ce ma lamuresc ce episoade urmeaza.

      Ștergere
  2. Elif??????Cand mai postati?????Va rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca il mai postez. Nu sunt hotarata, dar practic vorbind, nu-mi aduce vizite prea multe. Ma mai gandesc...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.