sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Ep. 26-30, Ziua in care mi s-a scris destinul



Ep. 26-30, Ziua in care mi s-a scris destinul
Kerem moare împuşcat la nunta lui Kahraman cu Elif pentru că vrea să se interpună între glonţ şi unchiul său, care era ameninţat de o armă. Din nou destinul lui Elif ia o nouă întorsătură. Meryem o lasă singură pe Elif înainte ca ea să nască. Kahraman află despre Kerem că voia să-l omoare şi este şocat să audă aşa ceva. Pe Elif o apucă durerile naşterii, dar leşină şi Kahraman când o găseşte căzută, o duce imediat la spital.

Meryem descoperă că Kahraman a aflat despre Kerem că pe el voia de fapt, să-l împuşte, şi că ştie cine era făptuitorul. Dar Meryem consideră că Elif este vinovată pentru tot ce s-a întâmplat. Se naşte băieţelul lui Elif şi a lui Kahraman care va fi botezat Toprak. Defne şi Meryem se aliază pentru ca fericirea celor doi părinţi să nu fie de durată. Yakup are probleme cu jurnalistul cu care a colaborat până acum. Acesta îi mai cere bani în plus, şantajându-l.
Defne, care vede că Elif şi Kahraman i se împotrivesc, îl contactează pe Ibrahim cerându-i s-o omoare pe Elif, ceea ce Ibrahim acceptă imediat. Maksut este eliberat şi a aflat că ELif a născut şi că s-a căsătorit cu Kahraman, ceea ce-l face să înnebunească de furie. Meryem pleacă la Hatay, la mătuşa ei, pentru un timp, dorind să fie departe de toate intrigile, ca să se liniştească. Dar înainte să plece mai trece odată pe la spital.

Toprak dispare subit iar poliţia este în alertă. Kahraman suspectează că Maksut ar fi vinovatul, dar ni se arată că Maksut a trimis o soră în salon la Elif, astfel că Ibrahim n-a mai tras în ea. Kiymet este îngrijorată pentru că nu are veşti de la Meryem. Ziya pune lucrurile cap la cap şi conchide că Meryem a răpit copilul lui Elif, dar ea joacă tare, poartă doliu şi pare să n-o intereseze altceva.
Maksut începe să fie cu cohii pe Ibrahim şi să-l urmărească pas cu pas, dar află ceva şocant. Elif crede că Defne este răpitoarea lui Toprak şi vrea să aibă o discuţie între patru ochi cu fosta soţie a lui Kahraman. Între timp Defne îl somează pe Ibrahim să-şi ducă la bun sfârşit misiunea.

Toprak se îmbolnăveşte la familia unde a fost dus de către Meryem, iar aceştia intră în panică, pt că nu ştiu ce ar fi de făcut, apoi duc copilul la spital. Kahraman fiind preocupat de copil, lasă afacerile de izbelişte şi compania lui Yakup se confruntă cu mari probleme. Planurile de a face agricultură organică se năruie. Kahraman şi ELif sunt înştiinţaţi că Toprak este la spital, dar când ajung acolo, copilul lipseşte din nou.
Meryem este pe cale să ia o decizie importantă şi aduce copilul acasă. Familia este uluită şi bucuroasă în acelaşi timp. Maksut, care a aflat detalii despre cine este Ibrahim şi ce are de gând este şocat şi vrea să-l întâlnească pentru a-i propune un parteneriat împotriva lui Elif. Aceasta a rămas cu trauma că şi-ar putea pierde oricând copilul. Defne, care abia aştepta ca Toprak să dispară, este dezamăgită, dar nu va da înapoi de la jocurile ei.

Ibrahim nu are încredere în Maksut şi vrea să facă totul pe cont propriu, aşa că o informează pe ELif că este fratele ei, iar ea acceptă să se întâlnească. Dar nu este deloc conştientă că asta ar putea să-i schimbe definitiv cursul vieţii.
Pleacă singură lăsând copilul acasă, dar pe drum către locul de întâlnire cu Ibrahim are un accident. Kahraman sesizează dispariţia soţiei sale şi demarează căutările. Defne şi Ibrahim sărbătoresc o victorie. Defne se mută înapoi la conac.
Maksut se mută şi el într-o locuinţă nouă dar pentru că se comportă ciudat, Veysel începe să-l urmărească să vadă care este cauza acestui comportament. Toprak este încredinţat lui Sultan de către Yorukhani. Între ea şi Kiymet izbucneşte cearta.

În ciuda tuturor evidenţelor, Kahraman nu vrea să creadă că Elif ar fi moartă pe undeva. Îl găseşte pe Maksut şi îl ameninţă, dar el afirmă că nu ştie nimic despre Elif, însă în realitate ştie foarte bine ce s-a întâmplat cu ea şi unde este.
Zilele trec. Ziya şi Kiymet încearcă să-l convingă pe Kahraman să renunţe că probabil Elif este moartă şi chiar îi organizează o slujbă de comemorare. Dar Kahraman nu crede în ruptul capului aşa ceva ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









3 comentarii:

  1. Sa fii binecuvantata in vecii vecilor, impreuna cu toata fmilia ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fii binecuvantata in vecii vecilor, impreuna cu toata fmilia ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! si eu urez cititorilor mei sa aiba parte de tot ceea ce-mi doresc ei mie, înzecit și înmiit!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.