duminică, 20 noiembrie 2016

Ep. 31-35, Ziua in care mi s-a scris destinul



Ep. 31-35, Ziua in care mi s-a scris destinul
Elif revine la viaţă dar aproape că nu-şi crede ochilor când îi deschide. Maksut o ţine captivă. În timp ce la conac familia Yorukhan, cu excepţia lui Kahraman, acceptă că Elif e moartă, el totuşi crede că ea se află pe undeva, nevătămată. Astfel, se hotărăşte să angajeze un detectiv ca să investigheze problema. Defne se foloseşte de absenţa lui Elif drept pretext pentru a rămâne în continuare la conac, şi nu lasă pe nimeni să se apropie de Toprak.

Sultan, care crede că fiica sa a murit, are drept singură consolare pe nepotul ei, dar Kiymet n-o lasă în casă. Pe lângă Defne, mai face şi Ziya un joc malefic împotriva lui Sultan, iar până la urmă femeia se gândeşte că e mai înţelept să plece din Istanbul înapoi în Hatay, însă această hotărâre se va dovedi a fi o alegere foarte proastă, ba chiar distructivă pentru ea. În aceste zile, însă, detectivul angajat de Kahraman are un fir şi este foarte aproape s-o depisteze pe Elif, care, acolo unde se află, nu poate merge din cauza accidentului de maşină care a avut loc. Maksut o duce în străinătate pentru tratament, dar între timp, detectivul i-a luat urma lui Elif. Acesta vrea să-i prezinte lui Kahraman rezultatele muncii sale dar lucrurile nu se petrec aşa cum crezuse el iniţial.

Trec doi ani. Elif este tot sechestrată de Maksut însă începe să conceapă un plan ca să scape de el, pentru că este în posesia unui adevăr pe care deocamdată îl ţine bine ascuns. Kahraman s-a închis în el şi este foarte singuratic, de parcă nu ar mai aştepta nimic de la viaţă. Compania a decăzut iar Yorukhanii sunt în pragul falimentului. Defne are o fată, Ece, dar este şi o mamă bună pentru Toprak. Norocul mai surâde odată familiei şi compania este salvată.

Ziya nu mai poate suporta izolarea în care trăieşte Kahraman. Se sfătuieşte cu Kiymet şi amândoi cred că este mai bine pentru fiul lor să se recăsătorească cu Defne şi să-şi vadă de viaţă mai departe. Elif reuşeşte să plece din casa unde o ţine Maksut, cu ajutorul lui Mujgan, şi vrea să revină la conac, dar şi Kahraman este acum pe punctul de a lua o decizie radicală privind viaţa sa. Când Elif vine acasă, rămâne uimită de ceea ce vede (Kahraman recăsătorit cu Defne), mai ales că ea nu se aştepta la asta, pentru că gândul ei a fost mereu la Kahraman şi la Toprak.

Kahraman s-a recăsătorit cu Defne la îndemnul părinţilor, dar a purtat-o mereu pe Elif în inima lui şi îi spune lui Defne să ţină cont de lucrul ăsta. Compania are din nou probleme iar Kahraman se sfătuieşte cu Yakup şi decid că trebuie să accepte un nou partener. Însă persoana pe care o găseşte Yakup este cineva total neaşteptat. Elif este devastată de situaţia în care-l găseşte pe Kahraman, şi vrea să ia copilul în custodie. Ciocnirile dintre Defne şi Şukran continuă. Defne află că ea şi Yakup au zădărnicit afacerea cu agricultura organică a lui Kahraman, dar şi Şukran află despre Defne că a fost aliata lui Yakup în trecut. Cearta lor se inflamează tot mai mult.

Elif începe să se simtă deznădăjduită pentru că orice ar face, nu poate să obţină copilul, decât dacă acceptă propunerea lui Maksut. Kahraman semnează actele cu noul partener al companiei, care înţeleg că este Toprak, cu Elif drept curator legal. Revederea lui Elif cu Kahraman este aproape, dar ea nu va fi aşa cum şi-o imaginează fiecare dintre ei.

Elif se căsătoreşte cu Maksut, dar încă n-a obţinut custodia lui Toprak. Maksut are la dipsozitie o săptămână ca să demareze procesul de custodie. Dacă nu face nimic în acest răstimp, Elif ameninţă că se va duce în faţa Yorukhanilor. Kahraman a semnat documentele cu un partner necunoscut, şi el nu se simte foarte confortabil să nu ştie cine-i acest partener. Astfel, începe să facă presiuni asupra lui Yakup să organizeze o întâlnire cu partenerul cel nou, mai devreme sau mai târziu. Elif supraveghează conacul şi abia aşteaptă să-şi vadă copilul, dar Toprak se îmbolnăveşte şi este dus la spital. Elif merge şi ea acolo dar nu-l poate vedea pe fiul ei.

Defne o zăreşte pe Elif într-o zi şi începe să devină suspicioasă. Elif vrea să se ducă la conac, cere ajutorul lui Sultan, care nu are ce face, pt că ea practic a fost dată afară de acolo, iar Ziya se împotriveşte că ELif să între în casa lor. Kiymet află că Elif este în viaţă şi se duce la Sultan să-i spună. Când aude că Elif s-a căsătorit cu Maksut, e uluită de această veste, în aparenţă bună, însă vestea o sperie pe Defne, care are impresia că viaţa fericită a familiei ei s-a terminat înainte de a începe.

Elif nu mai are răbdare iar Maksut nici el nu mai vrea s-o vadă mereu nefericită. Maksut se gândeşte s-o ducă pe Elif să-l vadă pe Toprak, iar ea urmează să apară în faţă Yorukhanilor. Însă Kahraman are şocul vieţii lui când o revede. Kiymet, care deţine un secret în privinţa lui Toprak, pierde raportul medicilor. Kiya vrea să-l reducă la tăcere pe Kerem, tatăl lui Kahraman, şi îl ameninţă cu moartea. Yakup preia prin forţă conducerea companiei.

Defne este geloasă pe Elif, care din nou este într-o relaţie apropiată cu Kahraman, şi începe să se poarte urât cu ea. Kahraman, dimpotrivă, o ia la o plimbare cu iahtul, tocmai ca să-i atenueze efectul traumatic al ultimilor ani. Maksut nici el n-are de gând să renunţe cu uşurinţă la Elif şi face în aşa fel încât să pună în pericol viaţa fiului ei ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









17 comentarii:

  1. Ce secret afla Kymet despre Toprak ?(ca nu e Kahraman tatal sau nu e Elif mama ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa spun, din pacate. Eu nu stiu turceste, la serialul asta doar traduc si adaptez niste mini-rezumate in engleza care apar intr-un site turcesc cu sectiune engleza. Atat au spus ei, atat am tradus si eu...

      Ștergere
    2. Am inteles... din ce am vazut eu pe net si ce turca stiu am imteles ca e vborba despre fata lui defne de fapt care nu ar fi fost facuta in vito cu ovulel altuiva deci nu ar fi fata ei(cel putin asta am inteles eu traducerea mea:)))

      Ștergere
    3. Stati, stati :) ca m-ati pierdut. Asadar, s-o luam babeste: avem un ovul (celula femeiasca) si un spermatozoid/samanta (celula barbateasca) pentru a concepe un copil. Defne a ramas insarcinata, si sunt doua posibilitati:
      - ori ea putea ramane, cu un tratament de fertilizare, si atunci era ovulul ei si samanta lui Kahraman, care era barbatul ei, deci fetita Ece este a lor
      - ori ea nu avea cum sa ramana insarcinata (ca nu mai avea ovule), dar putea sa fie mama purtatoare, caz in care ovulul era al altei femei, de la o banca de material genetic (ovule/sperma). Daca este acest caz, si ea a fost doar mama purtatoare (adica i s-a introdus in uter un produs de conceptie de la o alta femeie cu samanta unui barbat oarecare - metoda denumita in vitro, adica in eprubeta), Ece nu este decat in acte fata lor, ca biologic nu e a nici unuia.

      Adica eu n-am inteles ce vreti sa spuneti: daca n-a fost facuta in vitro, inseamna ca e fata ei, ca altfel, nu e posibil.

      Ștergere
    4. Am scris eu aiurea din neatentie asa autocorecta tastatura ,imi cer scuze .ma refeream la a 2 a varianta pe care ati spus-o si anume defne este mama purtatoare (surogat) ovulul nu era al ei ... era de la alt cineva ...

      Ștergere
    5. Voiam sa spun ca fata lui defne nu e de fapt a ei si a lui kahraman ,si ca este facuta in vitro cu ovule de la altcineva

      Ștergere
    6. Am inteles, :) si acum va exista un motiv serios sa divorteze iar de ea...

      Ștergere
    7. Eeh,oricum o sa divorteze de ea pentru ca este clar ca la final elif si kahraman or sa fie din nou impreuna .... rezumatele urmatoarelor episoade cand o sa le puneti ?

      Ștergere
    8. Pai, daca tot m-ati intrebat, undeva in seara asta :) insa de la 8 la 10 stau sa vad Ask Yeniden - Dragoste cu imprumut, pe Acasa TV. Parca-mi doream o comedie asa spumoasa, si imi plac si actorii din rolurile principale ;)

      In orice caz, maine dimineata va fi pe blog, poate o postez pe la 11-12 noaptea, nu va indemn sa stati treaz-a, ca nu e nici o urgenta.

      Ștergere
    9. 0k multumesc pentru timpul acordat

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Elif nu-mi aduce prea multi vizitatori, abia strange o mie de vizualizari pe saptamana, fata de acesta sub care ati postat, care-mi aduce in jur de 30 de mii de vizualizari pe saptamana. Deocamdata prioritare sunt serialele cele mai bine cotate de public, iar cand se iveste ocazia si am mai mult timp liber, o sa ma mai ocup si de Elif.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.