luni, 14 noiembrie 2016

Furtuna pe Bosfor, episodul 76 (75 turcesc) rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 76 (75 turcesc) rezumat
Burhan se duce la Cihan la birou şi după ce fiecare îi reproşează celuilalt tot ceea ce are pe suflet, Burhan scoate pistolul şi îl pune la fruntea lui Cihan. Însă după câteva momente, Azmi îl ameninţă şi el pe Burhan cu un pistol pus în ceafa acestuia. Burhan este dat afară din birou apoi pleacă la Ozkan să-şi verse nervii pe el. Asuman se află cu Harun în salon apoi apare Dilara, preocupată de boala care-i poate da peste cap viaţa lui Cansu. După aceea între cele două surori are loc o discuţie tensionată, pentru că Dilara nu mai are răbdare s-o ştie pe sora ei că locuieşte permanent acolo, în vila de pe Bosfor. Asuman înţelege situaţia, deşi nu-i convine deloc, şi imediat îşi face valiza şi pleacă la Candan acasă. Harun vine după ea, fără să ştie că acolo locuieşte avocata, el nu are idee despre legătura de prietenie dintre Asuman şi Candan. După o scurtă vizită, timp în care Candan stă ascunsă, Harun o convinge pe Asuman să se întoarcă acasă.

Cansu merge cu Deniz şi cu Cihan să facă un RMN care iese foarte bun şi ea este bucuroasă, dar cu toate astea, tremurul mâinilor reapare chiar când toţi trei ajunseseră acasă şi savurau o ceaşcă de cafea. Cihan vorbeşte cu Ozkan, seara, despre problema lui Cansu. Asuman ascultă la uşă o conversaţie dintre Harun şi Dilara care are loc în dormitorul lor, apoi se duce la Hazal s-o ajute să se apropie de avocatul ei de la companie îndemnând-o să-l abordeze pe facebook şi să stabilească o întâlnire. În urma acestui demers, el va începe s-o curteze pe Hazal și o va invita la o mică petrecere.

Furtuna pe Bosfor, episodul 76 (75 turcesc) rezumat
Maide se hotărăşte să-i invite pe Harun şi Dilara la masă la ea, ca să se împace, pentru că şi aşa ea are probleme de sănătate tot mai grave (în urma ultimei sincope, are piciorul în ghips). Însă în timpul mesei Ozan, care aflase mai multe amănunte despre explozia de pe iahtul lui Cihan, precum faptul că Cagatay dusese banii familiei copilului omorât de explozie, vine și tulbură apele acuzându-l pe Harun de tentativă de crimă asupra lui Cihan. Maide e nevoită să recunoască adevărul, că ea a țesut acea intrigă, dar i se face rău şi Harun o duce pe braţe până la maşină şi la spital.

A doua zi Ozan îl informează pe Cihan despre cele aflate pe când acesta se afla la debarcader împreună cu Dilara. Harun, află de la Asuman unde este soţia lui şi vine într-un suflet la cei doi s-o ia pe Dilara acasă şi să lămurească unele chestiuni, pentru că el nu vede cu ochi buni întrevederile dintre cei doi foşti soţi. Situaţia se inflamează imediat şi Dilara îl ia deoparte pe Harun apoi pleacă, pentru a nu se ajunge la gesturi necugetate. Dar mai apoi discuţiile continuă şi acasă, seara.

Furtuna pe Bosfor, episodul 76 (75 turcesc) rezumat
Profitând de absenţa stăpânilor din vilă, Asuman mai cotrobăie puţin prin lucrurile personale ale surorii sale, prin bijuterii, prin dulăpioare, până găseşte ceva ce i se pare interesant: jurnalul lui Harun. Îl citește și în zilele următoare încearcă să se apropie de el și să-l seducă, deși vede că Harun privește cu o anume scârbă gesturile ei de intimitate. Cihan este urmărit în secret de o femeie, care colecţionează poze cu el, tăieturi din ziare, articole din revistele mondene. La un moment dat ea se îndreaptă către debarcader intenţionând să-l abordeze, dar apare Yîldîrîm şi îi strică planul. Femeia se întoarce de unde a plecat.

Furtuna pe Bosfor, episodul 76 (75 turcesc) rezumat
Maide îi arată lui Hatice un inel de familie pe care are de gând să-l dea mai departe, probabil lui Hazal. Apoi o sună pe Hazal care se află la petrecerea privată cu avocatul ei. Hazal se vede nevoită să plece de acolo şi să vină la Maide care îi cere să facă rost de telefonul Dilarei. Hazal se execută a doua zi dimineață apoi Cagatay operează o anumită legătură între acel telefon şi calculatorul lui Maide. Acasă la Harun vin doi poliţişti şi îl iau la secţie, pentru că Ozan nu a suportat faptul că Cihan nu dorește să-l denunțe pe Harun. Asuman este uluită, dar îşi revine rapid din uimire şi mai pune de-o intrigă, după ce o sună pe candan să-i dea știrea. Merge apoi la Dilara la boutique şi prefăcându-se agitată, îi spune de faţă cu nişte clienţi ce s-a întâmplat, deși Harun îi interzisese să-i spună Dilarei că l-a luat poliția.
Femeia misterioasă urmăreşte vila şi îl vede pe Harun urcând în maşina poliţiei ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!








7 comentarii:

  1. Multumim ftumos Oana. Chiar imi era dor de aceste personaje, la fel de mult cu astept revederea cu Bahar si ceilalti...
    Sti cumva cand se vor relua aceste seriale , la noi ?
    Sa ai o saptamana frumoasa de tot !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag, Sidy! Nu stiu cand se vor relua la noi, sa speram ca de la inceputul anului 2017 ...

      Ștergere
  2. Oana,cand poti sa mai pui rezumate?Pe facebook am vazut poze cu Cansu in spital,dar nu am inteles ce se intampla ai nicaieri nu gasesti rezumate.Tu povestesti tot ep,dar pe alte site-uri gasesti doar cateva idei si niciodata in romana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In principiu saptamanal, dar depinde cum am timp liber. Sa vedem zilele astea... da, Cansu va naste, dar dincolo de asta, are un inceput de Parkinson, insa ea nu stie, (observa doar ca are momente tot mai dese cand ii tremura mainile si nu-si poate controla acest tremur) stiu ceilalti, Deniz, Cihan si Dilara.

      Ștergere
    2. Eu am citit azi tot pe facebook ca de fapt Cansu are un accident si pierde copilul.

      Ștergere
    3. tot ce-i posibil, si eu tot de pe net am citit ca ea fuge cu copilul din spital... dar o sa vad exact ce si cum cand ma uit la episodul respectiv.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.