duminică, 18 decembrie 2016

Ep. 46-50, Ziua in care mi s-a scris destinul (numerotatia turca)




Ep. 46-50, Ziua in care mi s-a scris destinul (numerotatia turca)
Până la urmă Kahraman găseşte telefonul mobil şi este convins că va afla în el anumite lucruri legate de Defne. În acelaşi timp se teme de ceea ce ar putea descoperi. Dar din nefericire, se confruntă şi cu posibilitatea ca fişierele înregistrate pe telefon să poată să dispară. Elif, care crede că Kahraman este cu Defne, are senzaţia că toată lumea ei s-a prăbuşit din nou, dar acest coşmar nu e menit să dureze. Tot ceea ce ar trebui să facă Elif este să aibă încredere în Kahraman. În acelaşi timp, Soner se dovedeşte a fi un şef dificil. Cu toate acestea, după ce Elif vede că relele se duc în trecut, nu ştie că mai are de sărit un hop.

Selim se implică în joc şi o ajută pe Melek. Fără să ţină cont de ceea ce ar putea surveni, el o va ascunde şi o va proteja pe Melek. Însă, din nefericire, uită de o anume ameninţare. Maksut începe să nu se mai simtă confortabil alături de Yakup. Saadet şi Yakup nu i-au spus că sunt fraţi, dar ca orice secret, tinde să iasă la iveală. Medicii au stabilit ziua în care Ziya va fi operat, însă Defne se vede ameninţată, pentru că dacă Ziya se reface, va vorbi şi asta va însemna distrugerea ei. Acum se gândeşte să scape de bătrân o dată pentru totdeauna, deşi habar nu are că Kahraman nu vrea s-o lase să-i scape aşa uşor. El află tot ceea ce a făcut şi o dă pe mâna poliţiei. Defne nu are unde să fugă, iar Kahraman, pe măsură ce află tot mai multe despre jocurile lui Defne, e cu atât mai devastat de caracterul mizerabil al fostei sale soţii. Când Elif află că Defne a fost implicată în moartea lui Nazli, este devastată.

Atenţia lui Soner asupra lui Toprak şi Elif continuă să crească. Un parteneriat simplu pare să devină periculos. Elif nu este conştientă de pericol. Operaţia lui Ziya s-a încheiat cu succes iar el acum poate să vorbească, şi de aici încolo toţi cei vinovaţi vor plăti pentru faptele lor. Vine şi momentul în care toţi cei care deţin vreun secret, vor tremura pentru că toate secretele vor ieşi la lumină. Kiymet se va confrunta cu un uriaş dezastru, dar nu se va da bătută. Însă din păcate, o hotărâre pripită şi luată la furie, va întoarce pe dos vieţile tuturor. Acum toate secretele Yorukhanilor au fost date pe faţă, iar vinovaţii încep să deconteze preţul.

Moartea lui Ziya îi deprimă pe toţi, iar Kahraman se hotărăşte să devină capul familiei şi se mută cu toţii la conac. Timpul trece iar Elif şi Kahraman trăiesc fericiţi. Kiymet plănuieşte să se reîntoarcă şi ea la conac, dar asta va însemna că liniştea şi fericirea familiei se vor destrăma. Obsesia lui Soner legată de Elif şi de Toprak creşte şi este decis să facă tot posibilul pentru a-i lua cu el. Defne ajunge în faţa completului de judecată, la tribunal, dar cu toate acestea, deja îşi face noi planuri legat de un nou parteneriat. Şukran şi Maksut au pus ochii pe acţiunile Yorukhanilor şi fac tot posibilul să-i convingă pe Yakup şi pe Saadet să le vândă. Tot ceea ce-şi doresc este să pună mâna pe bani, iar planurile lor merg ca unse până când ceva neaşteptat intervine. Elif şi Kahraman se bucură de copilul lor nou-născut, dar Defne năruie şi aceste bucurii fireşti, luând-o pe Ece cu ea. Kahraman este şocat, dar pentru că Elif a avut o sarcină cu probleme, nu-i spune despre acest lucru.

Soner este stresat că nu i-a putut lua pe Elif şi Toprak, dar îi duce pe Defne şi Ece într-un loc secret. Defne a obţinut ceea ce şi-a dorit şi e nerăbdătoare să plece, deşi Soner nu are de gând s-o lase să facă ce vrea. Saadet este dărâmată când îşi dă seama de jocurile lui Maksut şi Şukran şi îl sună de urgenţă pe Yakup, să le joace o festă celor doi. Kahraman începe să le caute pe Defne şi Ece. Şoferul rănit în accident este la spital, inconştient. Kahraman aşteaptă să se trezească dar Soner are deja un plan ca să-l reducă pe şofer la tăcere. Melek, care crede că fost trădată de Selim, ia o decizie dificilă în urma căreia nu mai are cale de întoarcere. Totuşi se va răzgândi pentru că se petrece ceva total neaşteptat.

Elif este încuiată în casă. Soner se joacă cu Defne, pentru că încearcă se să apropie de Elif şi nu are de gând să se răzgândească. În timp ce Kahraman este aproape de Defne, Soner e aproape de Elif. Kahraman o găseşte pe Ece iar Defne este din nou dată pe mâna poliţiei. El primeşte nişte veşti care-l şochează. Elif e ţinută captivă de către Soner şi trebuie să găsească o ieşire din această situaţie şi mai ales o cale de a-i transmite un mesaj lui Kahraman. În tot acest timp Maksut, care a tot cunoscut gustul înfrângerii, vrea să se răzbune şi jură că va ruina liniştea Yorukhanilor, şi, de parcă n-ar fi învăţat nimic de la viaţă, e cât pe ce să facă o primă şi mare greşeală. Însă de data asta negociază cu Saadet.

Yakup face câteva alegeri greşite deşi viaţa i-a oferit nişte ocazii de a deveni un om mai bun. Melek şi Selim iau o hotărâre care-i va şoca pe toţi. Elif se întâlneşte cu Mujgan, iar acum are familia pe care şi-a dorit-o atâta vreme. După toate prin câte a trecut, Kiymet fiind aceea care a învăţat cel mai mult din lecţiile vieţii, ia o decizie foarte importantă ca fiind cea mai mare din familie. Viaţa şi moartea, intrigile fără sfârşit, separări neaşteptate, toate acestea i-au făcut pe Elif şi Kahraman să devină tot mai uniţi. Acum sunt o mare familie iar liniştea se reinstalează la conac, dar amândoi sunt pe cale să ia o hotărâre importantă care-i va uimi pe toţi.

Elif şi Kahraman, prin puterea iubirii lor, reuşesc să-şi rescrie destinul.


sfârșitul serialului

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.