marți, 10 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 81 turcesc (83 Kanal D) rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 81 turcesc (83 Kanal D) rezumat Cansu se trezeşte, dar nimeni nu-i poate spune că a pierdut sarcina, ceea ce face ca lucrurile să fie şi mai complicate. Maide citește pe internet despre moartea lui Burhan în timp ce răpitorii lui Asuman i-o aduc în salon. Asu face gălăgie, dar Maide are nevoie acum, că Burhan este mort, de un nou aliat în lupta împotriva lui Cihan şi a Dilarei. Candan o sună pe amica ei, dar aceasta nu poate răspunde, iar avocata îşi imaginează că Asuman e iarăşi supărată sau pune ceva la cale. Dar Asuman se duce la Candan după ce pleacă de la Maide, şi îi povesteşte ce i-a propus bătrâna, adică să-i despartă pe Harun și Dilara. În acest sens, Maide luase o nouă cartelă telefonică, pe care Asuman o salvează în telefonul ei sub numele lui Harun 2, și amândouă urmează s-o joace pe Dilara cum vor ele.

Sema, la fel ca altă dată, aude întâmplător o conversaţie dintre Asuman şi Harun care-i mai trimite niște bani în cont, şi astfel află că cei doi au secrete faţă de Dilara. De data asta servitoarea nu se mai duce la Emine să-i ceară părerea, ci merge direct la Dilara, spunându-i despre CD-ul pe care l-a luat Asuman şi nu i l-a mai dat. Dilara o întreabă pe sora ei de CD şi ea spune că a uitat, apoi i-l dă. Însă acum, este un alt CD, cu altă înregistrare, făcută de Maide după ce s-a înţeles cu Asuman să devină complice. Acum, toată ziua Asuman şi-o petrece la Maide punând la cale tot felul de intrigi şi jocuri.

Furtuna pe Bosfor, episodul 81 turcesc (83 Kanal D) rezumatLa spital Cansu îşi ia medicaţia şi face exerciţii de mers, ca să-şi revină din accident, dar când vine acasă, Asuman îşi dă seama că ea nu ştie că a pierdut sarcina. Când stă de vorbă cu Dilara despre Cansu, o sună Maide, de pe numărul cel nou, iar Asuman, ca să pună paie pe foc, întreabă dacă este Harun, apoi iese afară. Dilara se enervează, îi ia telefonul şi vede numărul care era înregistrat în agenda lui Asuman cu prenumele Harun, ca și mesaje cum că i-a trimis bani și ea rugându-l s-o ducă undeva în weekend. Dilara nu verifică mai departe, ci se ceartă cu sora ei, copiază mesajele apoi se îmbracă şi iese consternată, din casă. Cihan, care se află cu Yildirim la Selma, o roagă să vină să se întâlnească, să-i arate nişte documente despre afacerile tenebroase ale lui Harun legate de mafia balcanică (contractul fals prin care Harun o face pe Hazal parteneră în afacerile lui de spălare de bani), iar acesta din urmă, care o urmăreşte pe Dilara, vede când cei doi se îmbrăţişează prieteneşte şi intră în casa lui Cihan. Harun pleacă acasă şi o aşteaptă, supărat, pe Dilara în camera lui Alaz. Cearta izbucneşte, dar şi Dilara îi cere socoteală pentru ce a sunat-o pe Asuman și îi dă bani. Harun neagă şi încearcă să-i demonstreze că nu a sunat-o, dar Dilara insistă că el are o relație amoroasă cu sora ei, fiind sigură că soţul ei este acela care minte și din nou crede că soluția lor este divorțul. Harun pleacă, trist, acasă la Maide, știind că jocul ăsta ea l-a pus la cale, însă începe să creadă că şi mătuşa-sa are oarece dreptate din moment ce Dilara nu i-a acordat nici un fel de încredere.

Rahmi cu Ozan se duc în vizită acasă la Deniz şi Cansu, care nu ştia că bunicul ei s-a întors. Se adună din nou cele două familii la ei la masă şi Cansu aude când Keriman spune despre sarcina pierdută. Începe să plângă apoi face o veritabilă criză de nervi, pentru că cei apropiaţi i-au ascuns acest lucru. Rahmi se duce la mormântul lui Ayse şi acolo este zărit de Maide, care imediat se preface grăbită să sune la poliţie. Rahmi, speriat, o ia la fugă. Seara, se sfătuieşte cu Cihan şi cu Ozan despre ce ar fi de făcut, după care merg cu toţii la maşină şi pleacă la secție unde Rahmi se predă de bună voie poliţiei.

Furtuna pe Bosfor, episodul 81 turcesc (83 Kanal D) rezumatAsuman vine grăbită şi îşi face valiza. Dilara îi cere socoteală pentru ce mai are tupeul să vină în casa ei, dar Asu susține că nu a greșit cu nimic și că Harun, de fapt, i-ar fi făcut ochi dulci, că de aceea i-a trimis bani fără ca ea, Dilara, să știe. Asuman pleacă și ajunge într-un apartament închiriat despre care Candan, cu care tocmai s-a certat de la bani, nu știe. A luat cu ea și caietul-jurnal al Dilarei pe care-l scote din valiză și-l examinează atent. Observă că una dintre ultimele pagini a fost ruptă și încearcă să vadă ce a scris Dilara acolo, evidențiind cu creionul pagina următoare, unde apare urma lăsată de pix. Când își dă seama cam ce scrie acolo, Asuman este uluită de ceea ce citește.  (aici se termină episodul 83 Kanal D)

A doua zi Asuman, după ce se împacă cu Candan virându-i niște bani în cont,  revine la vilă şi întâlneşte la poartă un bătrân, Ekrem (tatăl adevărat al Dilarei), care crede că ea este Dilara. În acest timp, Dilara e plecată să discute cu avocații lui Harun termenii divorțului lor, iar de pe Bosfor casa le este atacată de câţiva bărbaţi înarmaţi, cu cagule, iar Alaz este răpit. Emine e adormită şi legată de un scaun cu un plasture la gură. Sema nu a auzit nimic suspect, iar Dilara ajunge acasă când deja este târziu. Selma şi Mithat, care în realitate este un polițist sub acoperire, comunică printr-o reţea privată şi bine securizată pe internet, Selma cerându-i să intre în conturile firmelor paravan cu activitîți ilegale, dar Mithat îi spune că acolo a găsit protecții puternice și nu crede că le poate penetra. Când intră Hazal în birou, Mithat se preface că stătea degeaba. Dilara se sfătuieşte cu Cihan și cu Yîldîrîm despre ce ar trebui făcut ca să-şi găsească copilul. În urma unui telefon primit de la Mithat, Cihan se mişcă rapid şi poliţia organizează pe loc o descindere acasă la Harun, însă acesta tocmai intră în casa de pe Bosfor, se duce la Dilara şi îi dă nişte hârtii (actele de divorţ). Harun află consternat că Alaz a fost răpit, pentru că nu el este autorul răpirii ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Furtuna pe Bosfor, 80 turcesc                           urmează: Furtuna pe Bosfor 82 turcesc

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








5 comentarii:

  1. Acesta este tot episodul sau jumatate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din moment ce am scris ca e in actualizare, ma gandeam ca e de la sine inteles ca nu e tot...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Incerc sa pun macar o parte in seara asta, insa nu promit, pt ca am ceva urgent de terminat de lucrat pt serviciu, iar maine sunt ocupata pana la ora 7.30 seara... nu pot promite nimic sigur, o sa fac tot ce pot.

      Ștergere
  3. Multumesc mult de tot Oana draga ! Esti tu o dulce si o scumpa..

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.