vineri, 13 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 82 turcesc (84-85 Kanal D) rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 82 turcesc (84-85 Kanal D) rezumat
Dilara începe să plângă când îşi dă seama că într-adevăr nu Harun este răpitorul lui Alaz şi îl pune pe Cihan în alertă. În acest timp Asuman stă de vorbă cu Ekrem, care-i arată nişte poze şi îi povesteşte fapte din trecut pe care ea nu le cunoaşte. Pe parcursul discuţiei, Ekrem o pomeneşte pe Dilara adeseori, și, când Asuman își exprimă temerea că el a revenit în viața lor acum, ca să ceară bani, el îi arată pe braț un semn, de la acul branulei (este bolnav, își trăiește ultimele luni de viață). Candan, oarecum deghizată (cu pălărie şi ochelari) se duce la un hotel din linia Dark Blue şi lasă la recepţie ceva pentru Ozan (o copie a primului CD de la Maide). Ozkan, care este acum liber, îi arată lui Deniz un articol de ziar despre un nou tratament pentru Parkinson. Sus, Cansu face un bagaj mai mare şi pleacă împreună cu Deniz la un orfelinat unde duce de pomană şi vrea să vadă copiii, din care să adopte mai târziu unul.

Furtuna pe Bosfor, episodul 82 turcesc (84-85 Kanal D) rezumatOzkan se duce şi la Cihan la birou să-i arate ziarul şi în acest timp Mithat, care urmăreşte ceva pe o cameră de supraveghere, îl anunţă că a văzut unde se află Alaz. Amândoi se înarmează şi pleacă de urgenţă la locaţia indicată de Mithat. Maide îl sună pe Demir, capul mafiei balcanice, şi acesta o anunţă că Alaz este în posesia lor. Maide se supără foarte tare, pentru că ea îi spusese lui Demir s-o răpească pe Dilara, dar el a zis că nu are ce face cu o fostă nevastă. Harun aterizează cu avionul personal la Dubrovnik şi se duce direct la Demir ameninţându-l, dar acesta reuşeşte să-l potolească și îi cere doar să termine ce au început mai demult, în schimbul copilului. Seara, Cihan cu echipa lui ajunge la vila unde se află copilul şi, pentru că acolo este doar un singur mafiot care-l păzeşte pe Alaz, ei îl neutralizează şi îl iau pe micuţ, ducându-l imediat acasă. Când o sună Harun pe Dilara şi află că Cihan a adus copilul înapoi, îi este ciudă, dar nu reacţionează faţă de soţia lui. Harun vine de urgenţă înapoi la Istanbul.

Furtuna pe Bosfor, episodul 82 turcesc (84-85 Kanal D) rezumatOzkan se duce după aceea la atelier unde are loc o discuţie cu Engin care-l ceartă pt că poartă pistol. El îi explică cine i l-a dat şi că nu e cum crede el, de data asta. Mithat discută cu un şef al poliţiei despre activitatea lui din ultima vreme şi ce mai are de făcut, informându-și șeful despre firma prin care Harun spală banii mafiei balcanice și despre faptul că Demir este șeful  acesteia. Comisarul șef e foarte mulțumit de felul în care Mithat își face datoria, dar îi atrage atenția să nu se deconspire față de nimeni. Maide stă de vorbă cu Hatice, apoi se duce la culcare, ia mai multe pastile şi adoarme pentru totdeauna. Ceva mai târziu, Hatice intră în dormitor şi o vede moartă, apoi găseşte în sertar scrisoarea de adio.

Cihan stă de vorbă cu Mihat arătându-și mirarea că imediat cum cineva din familia lui are probleme, el găsește primul soluția și îl întreabă de ce lucrează pentru ei când ar putea să fie mult mai bine plătit de către alții? Mithat își dă seama că Cihan a mirosit ceva și că o să se intereseze de el. Apoi Cihan o pune pe Selma să-i ceară hackerului Alfa (care este Mithat, de fapt) să-l verifice pe Mithat Pars să vadă ce-i cu el și ce învârte. Harun îi promite Dilarei că va renunța la afacerile murdare, că o iubește și că va elimina din viața lui tot ceea ce-i poate afecta familia. Mai vorbește și despre un secret, cu care o poate ține pe Dilara lângă el, dar nu se spune precis despre ce este vorba. A doua zi dimineață este sunat de Hatice în legătură cu moartea mătușii sale, apoi el se decide să plece să se întâlnească cu mafioții ca să-i anunțe că renunță la ei. Dar pentru că acest lucru este foarte riscant, o roagă pe Dilara să-și lase telefonul deschis. (aici se termină episodul 84 Kanal D)

Furtuna pe Bosfor, episodul 82 turcesc (84-85 Kanal D) rezumat
Hazal îşi petrece timpul cu Mithat, care este cu adevărat îndrăgostit de ea. Ozan şi Rahmi, care a fost eliberat pe cauțiune și acum stă într-un hotel de-al lui Cihan, găsesc cd-ul de la Maide (lăsat de Candan la recepţie) şi îl vizionează, apoi se întreabă cum de a ajuns acolo. Ozan cere înregistrările camerelor de supraveghere şi o recunoaşte pe Candan. Harun stă de vorbă la un restaurant cu capii mafiei balcanice, spunându-le că renunță la afacerile cu ei, dar are o mini-cameră video pe ceas conectată către telefonul Dilarei, care vede şi înregistrează totul, inclusiv când Harun e ameninţat cu un pistol. Mafioţii nu observă că totul este înregistrat, şi după ce Harun nu cedează presiunilor, cei trei pleacă, aparent acceptând ca el să iasă din jocurile lor. Ozan vine acasă şi îi spune mamei sale despre CD, întrebându-se ce legătură ar fi putut avea Candan cu Asuman și cu Maide.Atunci află că bătrâna s-a sinucis, iar Sema, care ascultă după un perete, vine și spune că ea a auzit-o pe Asuman apelând-o pe Candan de mai multe ori.

Din nou, Sema se duce să spună ce ştie despre relaţia dintre Asuman şi Candan, când aude ce vorbesc Ozan cu Dilara în salon. Ozan, care le-a văzut pe amândouă la bar, îi confirmă mamei sale că cele două se cunosc. Candan primeşte de la Asuman nişte scrisori vechi date de Ekrem şi vestea că Maide s-a sinucis. Amândouă merg la vila închiriată după problemele lor cu traficanţii de diamante şi mai pun la cale nişte jocuri, mai ales acum, că Candan și-a recâștigat licența de avocat. Asuman abia așteaptă să se judece cu Dilara, care nu e fiica biologică a tatălui lui Asuman, deci averea lăsată aparține în întregime lui Asuman. Seara, ies la un club, dar Ozan le urmăreşte fără că ele să observe. Ekrem trece iarăşi pe la vila de pe Bosfor, dar i se spune că Dilara nu este disponibilă. Cansu revine la orfelinat pentru că a îndrăgit un băieţel pe nume Emre și stă acolo până este atenționată de personalul așezământului că e de mult vremea să plece acasă. dar acasă se ceartă cu Deniz, care vrea s-o scoată din starea asta, însă ea se supără și spune că vrea să divorțeze, pentru că n-are rost ca Deniz să stea cu ea, o femeie bolnavă care nu se știe cât ar mai avea de trăit.

Harun intră în posesia paginii descoperite de Asuman în carnețelul Dilarei, iar el încearcă să mărească la un videoproiector bucata de hârtie ca să citească mai clar mesajul ei. După ce află ce era scris, e uluit, intră la duş şi plânge în timp ce apa îi spală chipul şi lacrimile...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Furtuna pe Bosfor - 82,83                                     urmează: Furtuna pe Bosfor 83 turcesc

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. Buna ziua doamna Oana ! As vrea sa iti multumesc pentru munca si timpul depus pentru noi. Eu , personal , te admir foarte mult ca persona ! Esti un exemplu de persona !Nu oricine ar putea face asa ceva ! Aveti tot respectul meu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Ma bucur cand pot fi de folos, iar daca imi mai si place ceea ce fac - si-mi place - totul este cat se poate de bine! :)

      Ștergere
  2. Buna ! Îmi poți spune ceva despre boala lui Cansu? Se rezolva sau se agravează? Te rog mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata Cansu isi ia medicatia, mai mult, nu am cum sa stiu, la turci abia s-a difuzat episodul 87 :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.