duminică, 22 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 85 turcesc, rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 85 turcesc, rezumat Harun începe să discute cu Ozan şi când se pregăteşte să-i spună că el este tatăl lui biologic, intră Cihan şi conversaţia ia o altă turnură. Harun se duce pe cheu, unde îl aşteaptă Damir şi mafioţii lui şi îi cere socoteală pentru gestul făcut faţă de Dilara. Hazal îşi plânge pe umărul lui Cansu iubirea pierdută, iar la birou se ceartă cu Mithat, care vrea să-i explice situaţia, dar ea îl dă afară din birou. Cansu se duce la familia lui Emre şi cere lui Feyza să poată să fie măcar bonă copilului, ca să-l vadă zilnic, dar Feyza nu este de acord cu propunerea ei, ba chiar o alungă cu duritate din casă.

Harun îşi încheie socotelile cu Damir, cel puţin pe moment, dar într-un fel foarte neplăcut, renunțând la jumătate din avere - adică făcându-l asociat la compania lui. După aceea discută calm cu Cihan şi lucrurile par să intre într-un soi de normalitate şi cei doi îşi dau mâna. Dilara este încă la Cihan acasă şi îi pregăteşte mâncarea, dar şi Harun trece pe la ei să stea de vorbă, totuși în cele din urmă Dilara și Alaz revin la vila de pe Bosfor. La companie Mithat găseşte o informaţie şi se duce să verifice un anumit dosar din arhivă. Ulterior îl informează pe şeful poliţiei despre ceea ce a descoperit, şi îi dă acestuia un bilet în care scrie numele unui anume Zoran şi suma de 7 de milioane de dolari, transferate acestuia. Rezultă că și Cihan splăla bani pentru mafie și șeful poliției se bucură că are dovezi împotriva grupului Dark Blue, cu toate că Mitat îl avertizează că originalul facturii nu există în arhiva de documente.

Harun o contactează pe Selma pe când aceasta se află în birou la Cihan, împreună cu Yildirim şi ea dă telefonul pe speaker să audă şi cei doi ce se discută. El îi cere imperios să dfistrugă documentele cu numele lui Ozan pe ele, iar Selma pretextează că nu poate face așa ceva foarte repede, ca să nu-și dea seama Cihan. Cansu încearcă să ascundă faptul că tânjeşte după Emre şi că este deprimată pentru că nu-l mai poate vedea, însă cu toate acestea Deniz simte că ceva nu este în regulă cu soţia lui și de câte ori are ocazia îi amintește că nu trebuie să-l mai vadă pe Emre. Ozkan și Rahmi au prins un fir și se duc la oamenii lui Halil prefăcându-se că îl cunosc dar că nu l-au mai văzut de ceva vreme. Astfel află că Halil a fost omorât de două femei curierii lor. Poate involuntar, Rahmi și Ozkan află mult mai multe detalii despre moartea lui Halil decât ar fi sperat. (aici se termină episodul de la Kanal D.)

Seara, într-un restaurant luxos, are loc un fel de cină de împăcare la care participă Dilara, Cihan, Hazal, Cansu şi Rahmi. Când apare şi Harun, Ozan vrea să plece dar Cihan îl reţine. Atunci Ozan începe să se certe cu taică-său, apoi cu maică-sa şi până la urmă tot pleacă de la masă. După aceea Harun îşi cere iertare de la toată lumea pentru necazurile pricinuite. Acasă, Rahmi încearcă să-l potolească pe Ozan care e tot nervos şi supărat pe aranjamentul făcut de ai lui. Dilara se întoarce la vilă, iar Harun este preocupat de faptul că Ozan nu-l acceptă deloc şi că-i va fi greu, în aceste condiţii, să-i spună adevărul.

Mithat încearcă să refacă oarecum relaţia cu Hazal ori de câte ori are ocazia, dar ea se poartă doar politicos şi distant cu el, deşi când e singură nu-şi poate stăpâni lacrimile. Ozan se duce la Mithat şi îi cere să-l intercepteze pe Harun. Cansu se mai duce pe la casa lui Emre pentru că află cam pe la ce ora îl scoate Feyza la plimbare şi femeia o repede pe Cansu închizându-i uşa în nas. Mai târziu Feyza se duce împreună cu soţul ei la Deniz să-i spună s-o determine pe Cansu să înceteze cu acest gen de hărţuire. Deniz şi Cansu se ceartă pe tema asta. Dilara vine să-şi consoleze fata încercând, de asemenea, s-o facă să înţeleagă că nu trebuie să forţeze lucrurile, ci e mai bine să uite de Emre. Deniz îl anunţă pe Cihan despre isprava lui Cansu.

Asuman şi Candan îl contactează pe Ekrem şi încearcă să-l facă să mărturisească aşa cum vor ele. Rahmi îl vede pe Ekrem la spital când vine să-şi facă procedurile şi apoi ies amândoi la un restaurant, iar Ekrem își spune păsul către Rahmi. Pe când Candan şi Asuman erau şi ele la masă şi discutau despre viitorul proces, Demir se află exact în spatele lor şi auzea toată conversaţia. În acest moment el ia hotărârea de a intra in viața lui Asuman ca să se răzbune pe Harun. Dilara o găseşte pe Cansu la duş, îmbrăcată dar cu robinetul deschis, plângând după Emre. Atunci Dilara se hotărăşte să meargă la familia adoptivă a copilului şi le oferă mai întâi un milion de lire, și apoi 5 milioane de lire ca să-i dea copilul lui Cansu ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Furtuna pe Bosfor, episodul 84 turcesc                   urmează: Furtuna pe Bosfor, ep. 86-90 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








2 comentarii:

  1. Pana la urama Cansu primeste copilul . Daca sti ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca Dilara ii mituieste pe parintii adoptivi ai lui Emre sa le dea lor copilul... da, Cansu va avea copilul la ea.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.