miercuri, 1 februarie 2017

Ce actori din Kosem au jucat in alte seriale turcesti




Ce actori din Kosem au jucat in alte seriale turcesti Mai întâi să ne oprim asupra eroinei, Kosem, jucată până acum de trei actrițe. Însă în momentul de față, la Kanal D rulează episoadele în care  rolul este interpretat de actrița Beren Saat, pe care publicul o cunoaște din serialul de succes Fatmagul, unde Beren interpretează rolul titular, al unei fete de condiție modestă care este violată de mai mulți tineri, băieți de bani gata. Fatmagul, din mai multe motive, acceptă să se căsătorească cu unul din cei patru violatori, dar care doar își însoțea prietenii de petrecere, fără să participe la orgia lor. Această căsătorie este aranjată și de Mukaddes, cumnata lui Fatmagul, care are interesele ei ca agresorii fetei să nu fie pedepsiți.

Ce actori din Kosem au jucat in alte seriale turcesti Astfel, ajungem la rolul odaliscei Cennet, jucat de Esra Dermancıoğlu, aceeași care a jucat-o pe Mukaddes în serialul Fatmagul.

Ce actori din Kosem au jucat in alte seriale turcestiCe actori din Kosem au jucat in alte seriale turcesti
Din serialul Fatih, Harbiye/Un destin la răscruce, producătorii au ales doi protagoniști, pe Kadir Dogulu, care atunci l-a jucat pe Macit Arcaoglu, si pe Barış Hacıhan, cel care l-a
 întruchipat pe tânărul Aras, cel care se îndrăgostește de Fahriye, prietena lui Neriman. În Kosem, Kadîr îl joacă pe prințul Crimeei, ulterior Han, Mehmet Giray, iar Barîș îl joacă pe Davud, ienicerul, colegul și rivalul lui Iskender.

Ce actori din Kosem au jucat in alte seriale turcesti Din foarte îndrăgitul serial Trădarea/Oyle bir gecer zamanki, în primul sezon din Kosem a fost ales actorul Mete Horozoğlu care îi dă chip căpeteniei Zulfikar. În Trădarea a jucat rolul Soner, și în sezonul al doilea o vom vedea și pe Aylin, adică pe actrița Farah Zeynep Abdullah, care a mai jucat rolul principal feminin dintr-un alt serial iubit de public, În dragoste și în război/Kurt Seyit ve Șura.

Dacă mai cunoașteți și alți actori din serialul Kosem pe care i-ați mai văzut pe micul ecran, vă invit să îi descoperim împreună, și să lăsați comentariu cu numele sau rolul acestora.

Update:

Ce actori din Kosem au jucat in alte seriale turcesti Șeicul Mahmud, considerat un fel de sfânt în societatea otomană a Evului Mediu, este jucat în serialul Kosem de către Muhammet Uzuner, cel care în Trădarea a avut rolul lui Arif, al treilea soț al lui Cemile.

Ce actori din Kosem au jucat in alte seriale turcesti Vrăjitoarea bătrână care vine la palat și vede viitorul lui Mustafa ca sultan, apoi îi ia sânge lui Kosem drept leac împotriva variolei este actrița Meral Çetinkaya, care a jucat rolul mamei lui Onur, Peride Aksal din serialul 1001 de nopți, ca și rolul Hasefe, mama căpitanului Ali din Trădarea.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!





sursa foto: printscreen-uri de pe google imagini

Episoadele din acest serial
le găsiți pe pagina Stele tv.








27 de comentarii:

  1. MiE mi se pare ca e un actor din game of thrones ..ala care ii spune sultanului după ce scăpa de boala ca se bucura pentru el..nu mai știu cum îl cheamă se îndrăgostise de kaliesi

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu stim sigur, presupunem doar - producatorii au vrut sa foloseasca actrite diverse pt diferitele etape ale vietii lui Kosem.

      Ștergere
  3. Nu este Arif din Tradarea cel despre care ? Pe numele lui real Muhammet Uzuner.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel despre care se vorbeste mai sus*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce se poate sa fie Arif, adica sotul lui Cemile, cel de-al doilea, sau al treilea... daca nu confund... parca dupa prima casnicie, cu capitanul jucat de Petekkaya, a fost acel pescar care de fapt era milionar... sau confund serialele intre ele?

      Ștergere
  5. Nu confunzi ..asa mi amintesc și eu

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine joaca rolul vrăjitoareî care a aduce vaccinul?



    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare ca ea este actrita care a jucat in 1001 de nopti si Tradarea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dervis mi se pare ca a mai fost intr-un seriel turcesc,dar nu mai stiu din care.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din Bahar-viata-furata parca.

      Ștergere
    2. Pe wikipedia nu scrie decat ca joaca acest rol. Altfel, are 44 de ani si a mai jucat in filme, dar asta e primul serial in care este distribuit.

      Ștergere
  9. Al treilea sot al lui Cemile??

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine joacă in rolul padisahului Ahmed???

    RăspundețiȘtergere
  11. Sahin Giray l-am vazut si in serialul Iertare (Merhamet) in amintirile avocatei Narin, cu numele Mehmet.

    RăspundețiȘtergere
  12. Orkun din yaman va fi sultanul murad

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, astazi poate-mi amintesc sa fac un nou update! Ms mult!

      Ștergere
  13. Adriana Alexandru2 martie 2017 la 20:26

    Si Davud Paşa a mai aparut intr-un alt serial dar nu-mi amintesc in care si nici nu gasesc numele actorului.Stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am impresia ca este Damir din Furtuna-pe-Bosfor, dar inca nu am verificat pe numele real.

      Ștergere
    2. Nu, :) l-a jucat pe Babur din Merhamet. Il cheama Mustafa Üstündağ.

      Ștergere
  14. Berk Cankat (Iskender) a jucat in Yaman.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si Taner Olmez (Osman) e din Yaman

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.