sâmbătă, 11 februarie 2017

O pictura pentru casa ta




O pictura pentru casa ta Voiam să cumpăr un tablou canvas ca să-l ofer unei familii de tineri de curând mutaţi în casă nouă. Pentru că nu doream să cumpăr un tablou din magazinele oraşului, unde am văzut doar modele mari şi, bineînţeles, nu foarte accesibile ca preţ, am comandat de pe soldshop.ro un tablou după o pictură clasică, la dimensiunea dorită de mine. Şi mi-a plăcut atât de mult ce am comandat încât am păstrat tabloul şi până la urmă le-am luat altceva colegilor mei de serviciu, de casă nouă.

O pictura pentru casa ta Dar să va povestesc experienţa mea cu acest magazin online. Coletul a venit la două zile după ce am plasat comanda, însoţit de un mic catalog al produselor de pe site şi de nişte instrucţiuni de folosire şi informaţii privind garanţia. Tabloul era bine ambalat, gata de pus pe perete. Am ales locul potrivit, şi chiar dacă pictura este una imprimată, pentru privitor ea pare o pictură adevărată - de altfel este o copie fidelă a unui original pictat cu ulei pe pânză. Tehnica imprimării acrilice este foarte răspândită astăzi, e o tehnică modernă de pictură folosită pe scară largă, pentru ca şi persoanele cu posibilităţi financiare mai modeste să poată achiziţiona un tablou.

O pictura pentru casa ta Brent Heighton, un pictor impresionist contemporan canadian, autorul tabloului ales de mine, pictează atât în tehnica clasică, a acuarelei sau a uleiului pe pânză, cât şi în cea modernă, acrilică. Astfel, el este un pictor foarte popular, care are succes la publicul amator de lucrări de artă, tocmai datorită acestui fapt. Pe soldshop.ro găsiţi mai multe tablouri din portofoliul său. Eu am ales o pictură urbană, Romantic Evening, o imagine a unui colţ din Parisul de altă dată, luminat de reflexele luciului ploii, amintind prin tematică şi prin stil de acuarelele de toamnă, redând ploaia, dar având o componentă foarte solară datorită abundenţei nuanţelor de roşu şi portocaliu, ale unui confrate mult mai celebru într-ale artelor vizuale, şi anume Leonid Afremov.

O pictura pentru casa ta Iar dacă nu îţi place pictura clasică, sau o astfel de pictură nu se potriveşte în designul interior al casei tale, răsfoind tematicile tablourilor canvas oferite de Sold Shop vei găsi diverse imagini cu flori, animale, oameni, cadre din natură, moderne, pe gustul tuturor. Mai nou, am văzut pe site şi alt gen de cadouri, şi anume ceasuri foarte avangardiste ca design, care pot fi şi personalizate după dorinţă, pereţi decorativi, stickere. Iar dacă ai găsit tu o imagine de suflet şi vrei s-o transformi în tablou canvas, echipa de la soldshop.ro îţi oferă şi acest gen de personalizare, la ce dimensiune doreşti. Îți recomand să intri mai des pe site, ca să vezi și ce promoții au, precis găsești ceva care să-ți placă.

O pictura pentru casa ta După cum vezi, tabloul canvas cumpărat de mine se asortează foarte bine cu picturile în ulei pe carton pe care le am în casă, ar trebui doar să-i accesorizez o ramă potrivită. Preţurile de pe site sunt mai mult decât accesibile, pictura comandată a costat doar 59,50 de lei, fără transport (aici aș avea de spus că transportul este destul de scump, având în vedere că se consideră taxa pe volum, și nu pe greutate, cel puțin așa au afirmat cei de la Cargus. Am plătit pe un colet cu două tablouri, care cântărea în realitate doar 1,7 kg, dar fusese declarat de 5 kg, 43 de lei pe transport. Această sumă mi s-a spus de către curier că reprezintă taxa volumetrică plus taxa de înapoiere a rambursului către expeditor. Oare nu mai sunt și alte firme de curierat care să calculeze altfel costurile? Cred că da, din moment ce de la alte magazine online am cumpărat saci mari de mâncare pt pisici și pachete cadou livrate în cutii mari, speciale și nu am plătit nimic la transport, deși curierul a făcut 3 drumuri la mașină ca să mi le aducă pe toate la ușă!). Mi se pare un preţ mai mult decât rezonabil pentru un obiect neperisabil, care în mod normal nu se deteriorează în timp şi pe care îl ai o viaţă în casa ta.
Ție ce pictură de pe site ți-ar plăcea să ai în casă?

surse foto: site-ul soldshop.ro si fotografii personale


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






59 de comentarii:

  1. Vai ce dragute sunt! <3 Mi-ar placea si mie sa am mai multe tablouri din astea in casa. Am cateva pictate in ulei dar putine comparativ cu cate multe mi-ar placea sa am :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac :) si eu gasesc ca picturile sunt o modalitate eleganta de a acoperi peretii si de a decora o casa.

      Ștergere
  2. Sunt superbe toate. De pe site imi plac cele alb-negru, din categoria Urban. Se potrivesc perfect cu decoratiunile din casa mea si mi se par foarte elegante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac imaginile alese de soldshop ca idei pentru designul interior. Insa mi-as fi dorit mai multe picturi clasice :) insa poate ca sunt probleme cu copyrightul, nu stiu, zic si eu..

      Ștergere
  3. Sincer, mie nu imi plac tablourile. Prefer peretii goi. Cel mult un sticker decorativ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... de gustibus.... mie simplitatea nu mi se pare potrivita, pentru mine stilul asta foarte simplu si modern este acelasi lucru cu o casa pustie.

      Ștergere
  4. Si eu am cateva tablouri in ulei pe care le ador, dau o nota aparte casei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandim la fel :) vorba cantecului. Tablourile parca dau mai multa caldura casei. Da, depinde si de paleta coloristica.

      Ștergere
  5. Mie imi plac mult picturile, dar nu se prea potrivesc stilului casei mele. O sa caut ceva mai modern.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe site-ul sopdshop gasesti de toate, nu doar picturi clasice.

      Ștergere
  6. Imi place ideea si ar fi intereant sa imi decorez una din camere cu astfel de tablouri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sa stii ca nu se deosebesc prea tare de cele pictate manual. Adevarat, sunt niste copii, dar aduse la perfectiune.

      Ștergere
  7. Mi-ar placea ceva din stilul urban, ceva alb-negru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine in camera s-ar potrivi ceva a/n, insa mie tonurile de gri imi par deprimante...

      Ștergere
  8. Flowers and trees imi place. Dar nu numai. Sunt atâtea categorii, încât e greu de ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta am remarcat si eu, ca stau sa ma uit la ele si as alege mai multe, mult mai multe...

      Ștergere
  9. Cred ca o sa-mi iau si eu cateva tablouri. Sunt absolut superbe aceste tablouri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt foarte frumoase toate!Pentru mine arta a rămas o enigma ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt "artista" la descifrat mesajele cu care opereaza arta, doar am anumite stari interioare cand privesc operele de arta.

      Ștergere
  11. Sunt frumoase tablourile, dar nu prea obisnuim sa cumparam, sotului mai mult ii plac asa peretii fara nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu este deprimant sa vezi peretii goi? :) mno, eu asa as simti..

      Ștergere
  12. Foarte impresionante pot fi aceste tablouri canvas. Noi suntem adeptii colajelor de poze. Asa ne umplem peretii cu tot felul de rame facute in casa si le umplem cu poze de familie.
    dar tablourile canvas sunt ideale pentru cuplurile proaspat mutate in casa noua. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu poze de familie facute tablou in dormitorul maica-mii, ca asa era moda candva... acum nu mi-as mai pune pozele pe pereti, pt mine asta e ceva foarte demodat, insa probabil ca pentru tineri e ceva inedit :)

      Ștergere
  13. Nuuu prea imi plac picturile..prefer plantele pentru decor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg, insa eu am o stare speciala sufleteste vorbind cand privesc anumite picturi. Ceea ce nu se intampla cand ma uit la flori, fie ele cele preferate.

      Ștergere
  14. nu am picturi acasa, dar mi-ar placea ceva in alb-negru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zic ca e o alegere foarte indrazneata pt o locuinta. Parerea mea este ca paleta de griuri e mai potrivita pentru o sala, o reclama, ceva de genul, nu pt casa. dar fireste, fiecare cu preferintele lui/ei.

      Ștergere
  15. Eu am cam renunțat la tablouri, am doar 2 în casă, și acelea sunt foarte abstracte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as putea renunta la tablourile pe care le am. In primul rand pt ca sunt pictate de mana de un pictor de meserie, in al doilea rand pt ma relaxeaza sa le privesc si-mi dau o stare de armonie interioara.

      Ștergere
  16. Imi plac tablourile si mi se par o completare armonioasa pentru aproape orice incapere. Le gasesc potrivite mai ales pentru sufragerie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si eu, Iulia, cele mai multe le am in sufragerie si pe hol.

      Ștergere
  17. În viitorul apropiat mă voi muta și eu în casă nouă și cu siguranță voi avea tablouri pe pereți. Nu m-am decis inca ce voi alege.

    Frumoasa experiența cu cei de la Sold Shop. Probabil voi apela și eu la dânșii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai cumpar vreo cateva de la ei, adica personalizate, dupa ceea ce le trimit eu. Cred ca n-o sa-ti para rau daca vei apela la acest magazin, sunt de incredere.

      Ștergere
  18. Tocmai mi-am amintit ca voiam sa fac cadou bunicilor mei un tablou, mi-ar placea ceva pitoresc sau poate cel cu maci :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Frumoase insa parca nu as mai pastra tablouri pe pereti...

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi plac tablourile dar la mine in camera nu prea merge sa pun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am decat doua in camera, dar in sufragerie si in hol am ceva mai multe.

      Ștergere
  21. Sunt superbe! Mie imi plac tablourile urbane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, mie imi plac in general tablourile pictate, nu poze imprimate pe suport acrilic.

      Ștergere
  22. Chiar daca pererile sunt impartite, eu cred ca un tablou poate schimba cu totul o camera, fie ca vorbim de un dormitor sau de un living. Eu ama casa tablouri mari, inramate cu lemn alb, care dau atat de bine pe peretele inchis din living.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de aceeasi parere, Gianina, un tablou intr-o camera schimba mult din aspectul acesteia.

      Ștergere
  23. Sunt dragute! Vreau cateva tablouri acasa la mine, insa acum nu stiu ce as alege! Imi plac picturile pe panza si arata super!
    Mi-ar fi placut sa vad pozele mai mari! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu prefer picturile de mana, si am in casa vreo cateva. Da click pe poze si le vezi la dimensiunea lor reala. Le postez ceva mai mici, ca sa nu se incarce greu articolul.

      Ștergere
  24. Arata superb tabloul si se potriveste foarte bine in casa ta ;;) Iar pretul este unul foarte bun :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Chiar zilele trecute ma gandeam sa cumpar un tablou pentru casa. Nu l-as agata pe perete, l-as tine pe podea, rezemat. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte frumos tabloul ales de tine! E cea mai buna optiune pentru decor, se gasesc o groaza de modele, potrivite pentru orice stil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place! Erau mai multe picturi de acelasi pictor acum cateva saptamani, probabil s-au epuizat..

      Ștergere
  27. A picat la fix postarea ta pentru ca sunt in cautarea unor tablouri de pusprin casa si nu prea stiam cu ce sa incep. Mie imi place super mult asta:

    http://www.soldshop.ro/cumpara/tablou-sakura-228

    Ma mai uitam la alea mari dela IKEA, dar sunt atat de scumpe! Intr-adevar, sunt si super mari, dar tot mi se pare mult 500 de lei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 500 de lei mi se pare exagerat de-a dreptul. Pai eu am luat din magazin, in 2013, ce-i drept, un tablou de cca 1 metru lungime pe 80 inaltime cu 110 lei. Acuma nu stiu ce-o fi la Ikea, dar banuiesc ca pretul de magazin de suveniruri e mai mare decat cel de la un mare market cu spatii comerciale in toata tara, nu?

      Ștergere
  28. Si eu sunt adepta tablourilor, dau culoare casei si un look mai fresh.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa si este, ella, n-as putea sa stau intr-o casa cu peretii golasi....

      Ștergere
  29. Nu prea le am eu cu tablourile, dar se pare ca mama a pastrat cateva pe care le-am pictat acum cativa ani. Unul din ele reprezinta un lac intr-o padure, toamna, si se pare ca este singurul care este atarnat in camera ei. Zice ca o calmeaza peisajul.
    Cred ca depinde de gusturile fiecaruia. Si eu prefer stilul minimalist, fara prea multe zorzonele prin casa. Alb si argintiu se regaseste mai mult in casa si nu mi se pare "gol". In fine, fiecare cu ale lui. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, da, fiecare cu ale lui :) de exemplu, desi am dormitorul alb, ca asa era moda cand a fost zugravit la un moment dat, mie albul mi se pare ceva de spital, imi aminteste de medici si de angoasa bolii. Cel putin cand e vorba de o camera. Este si foarte luminos, drept e. :))

      Ștergere
    2. P.S. apropo de stiluri. Intre stilul minimalist si zorzoane (adica prost gust) mai sunt si nuante :) una dintre ele este stilul shabby chic.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.