duminică, 12 februarie 2017

Yaman episodul 62 turcesc rezumat




Yaman episodul 62 turcesc rezumat Sude şi Kenan se ceartă într-o cameră abia amenajată de pe unul din şantierele companiei rămase pe mâna lui Orkun. Sude ameninţă cu pistolul, Kenan este derutat şi enervat, lucrurile degenerează iar el o pune la podea pe Sude încercând s-o sugrume, întrebând-o ce a vrut de la viaţa lui că l-a înnebunit de tot? Sude aproape că nu mai mişcă. În uşă apare Mira care văzând ce se întâmplă ia pistolul de pe jos şi trage în Kenan care cade secerat. Yaman vine şi el auzind împuşcătura şi îl vede pe Kenan căzut peste Sude, şi rănit la coloană. Orkun vine şi o ia pe Mira de acolo, vin şi Giray cu Hasan, iar Yaman va lua asupra lui vina împuşcării fratelui său. Hasan şterge pistolul, îl pune pe Yaman să tragă un glonte în perete şi apoi încropesc o poveste cum Yaman se certa cu Kenan, care era beat, şi pistolul s-a descărcat accidental.

Starea lui Kenan e destul de gravă şi este dus imediat în operaţie. Yaman e luat de poliţie şi spune că el şi-a împuşcat fratele, Hasan şi Giray merg ca martori. Mira e dusă acasă de Orkun dar ea face crize de nervi crezând că l-a omorât pe Kenan şi ţipă la maică-sa că totul este din vina ei, şi că din cauza ei a devenit o criminală. Faruk n-o lasă să iasă din casă, şi pentru că Mira nu-şi revine ci dimpotrivă, începe să arunce cu lucruri, cheamă medicul de familie care îi prescrie calmante. Sedef vede când Faruk arde nişte haine (însângerate) într-o găleată şi mai apoi, intrând în casa lor, o aude pe Mira ţipând şi spunând că ea este o criminală, şi îşi dă seama că nu Yaman l-a împușcat pe fratele său, ci Mira. Încet-încet, acest secret este aflat de toată lumea. Yaman îi spune lui Selim că nu el este vinovat, dar că Mira nu trebuie să fie implicată în aşa ceva. Selim îl avertizează că e mai bine să spună adevărul, pt că Mira era în legitimă apărare şi va fi achitată, dar Yaman nu vrea să audă de asta. (aici se termină episodul 62 Kanal D)

Nevin se supără foarte tare pe Mira şi îi spune lui Yaman că ştie adevărul şi că ea n-o să fie niciodată de acord ca fata asta să devină nora ei. După operaţie se aşteaptă ca Kenan să-şi revină, iar medicii speră la o evoluţie bună. Mira află că el nu este mort, dar tot nu-i vine să creadă până când nu vorbeşte cu Beren care-i confirmă şi care reprezintă la un moment dat o punte de legătură între ea şi Yaman. Ancheta este în desfăşurare, şi pentru că amănuntele minciunii puse la cale n-au fost stabilite, se înaintează greoi, mai ales că anchetatorul şef îl auzise pe Yaman spunând că Mira trebuie să stea deoparte. El înţelege că Yaman nu este adevăratul făptuitor dar nu reuşeşte să-l facă să mărturisească. În ziua în care Kenan se trezeşte din comă, Sude se furişează până în rezerva lui şi, ameninţându-l că-l sufocă cu perna, îi spune să ţină minte că trebuie să declare că Yaman l-a împuşcat. Când apar poliţiştii, cu Giray şi Hasan, el aşa spune, menţionează de o împuşcătură accidentală, zice că nu-şi aduce foarte bine aminte faptele, pentru că era beat dar are un moment de tăcere când este întrebat de unde avea pistolul (care era al lui Sude). Apoi îi vine ideea să spună că era pistolul lui Hasan, taică-său vitreg. Mai mult, spune că nu va face plângere împotriva fratelui său, pentru că totul a fost un accident nedorit.

Mira se simte ceva mai bine, sedată zilnic, deşi află că Yaman va avea prima înfăţişare la proces şi este măcinată de remuşcări. Profită de o discuţie a părinţilor săi la bucătărie şi iese din casă tiptil. Eylul, care dormea la ea, observă că nu e nici la baie şi nici în cameră şi alertează familia, dar deja Mira reuşeşte să treacă de poarta gardului care înconjoară zona rezidenţială. Prima dată se duce la spital unde află că Kenan este bine, şi unde Nevin o avertizează că niciodată n-o s-o recunoască de noră, dacă se va căsători cu Yaman şi că n-o să-i numească nepoţi pe copiii fiului ei. Mira este devastată, apoi pleacă la poliţie să se predea....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman ep. 61 tr                             urmează: Yaman episodul 63 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








3 comentarii:

  1. Bună! Am văzut pe Happy Channel o reclamă la un nou serial numit "Sezonul cireşelor" şi mă gândeam că poate vei face rezumate si pentru acest serial (dacă ai timp). Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Pot incerca sa gasesc materiale pentru o prezentare, deocamdata. Cu rezumatele nu promit, prefer sa gasesc materiale intr-o limba usor traductibila cu google, sau in engleza - ideal. Caut, si ramane de vazut ce pot face.

      Ștergere
  2. Poți să mai pui, te rog, rezumate și la "Dragoste cu împrumut" ?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.