marți, 21 martie 2017

Dragoste infinita episodul 2 rezumat




Dragoste infinita episodul 2 rezumat În timp ce Nihan e cât pe ce să se înece în Bosfor, ca acum 5 ani când l-a cunoscut pe Kemal, el, care se uită de pe cheu la locul de muncă din trecut, unde practic a început idila lor, o vede pe ea că a căzut iarăşi în apă şi sare s-o salveze pentru a doua oară, dar este foarte atent să nu fie recunoscut. Cu toate acestea ea a văzut ochii celui care a salvat-o şi, deşi el a stat undeva ascuns după barca lui Nihan în aşa fel încât ea să nu-l vadă, este convinsă că din nou a fost mâna lui Kemal şi că el s-a întors în Istanbul. Astfel, Nihan începe să se intereseze şi mai mult despre el şi să-i ia urma.

Kemal s-a întors în oraş cu gândul de a se răzbuna, şi vine în contact cu Emir Kozcuoglu, soţul lui Nihan, pe care doreşte să-l umilească şi să-i ia totul, devenind de la bun început competitorul acestuia. Au trecut cinci ani, şi totuşi rănile sufletului sunt vii, cu atât mai mult cu cât Nihan nu i-a dat nici o explicaţie pentru despărţirea de pe barcă. Totuşi Kemal vrea să termine cât mai repede cu licitaţia la care participa şi Emir, ca să se întoarcă la mina din Zonguldak. Doar Leyla observă forţa dorinţei de răzbunare a lui Kemal, care răzbate la suprafaţă, deşi el vrea s-o îngroape adânc în sufletul lui. Cunoscându-l foarte bine, Leyla îl avertizează pe Kemal să se stăpânească, pentru ca să nu facă vreo greşeală după care să regrete toată viaţa.

Nihan, urmându-şi intuiţia, se duce la Leyla ştiind că de la ea poate afla informaţii despre Kemal, dar vrea în continuare să păstreze secretul căsătoriei cu Emir, ca să nu-l expună pe Ozan. Acest lucru o determină să fie în continuare discretă, ceea ce îl înfurie şi mai tare pe Kemal alimentându-i ura. Familia lui se bucură să-l revadă, mai ales scăpat din accidentul de muncă şi nevătămat, ba dimpotrivă, oarecum celebru. Din nou se pune pe tapet echilibrul şi aşa fragil dintre el şi Tarik, fratele mai mare. În scurt timp Kemal află despre legătura dintre sora lui şi Nihan, însă acesta nu este singurul secret ascuns de ea.

Nihan, care se preface că este fericită alături de Emir, de ochii lumii şi ca să-l protejeze pe Ozan, a acceptat nişte termeni foarte umilitori în această căsătorie formală, şi se afundă tot mai mult în păienjenişul acestor condiţii, restrictive pentru familia ei şi discreţionare pentru Emir, care are impresia că oricum, face ce doreşte. Mai nou, are o amantă pe care o scoate în lume, fără să-i pese de bârfele din lumea mondenă.

Dragoste infinita episodul 2 rezumat Kemal şi Emir îşi încrucişează săbiile încă odată iar Nihan află precis că el s-a întors la Istanbul, pentru că se duce la debarcader într-o seară şi îl vede discutând cu vechiul lui prieten. Kemal o observă şi el când Nihan, dorind să fugă ca să nu fie văzută, scapă geanta pe jos şi până să-şi strângă lucrurile căzute pe trotuar, Kemal o recunoaşte şi se uită la ea. Astfel, amândoi şi-au răscolit amintirile doar cu o privire. Când se văd din nou faţă în faţă, iubirea năvăleşte în inimile lor, însă amestecată cu ură, în cazul lui Kemal. La masa licitaţiei, Kemal îl pune la punct pe Emir şi obţine o primă victorie în acest război dur. Emir, evident, n-are de gând să se lase călcat în picioare, mai ales că este obişnuit să dicteze şi să stabilească el termenii negocierilor. O pierdere este o rană prea profundă în orgoliul lui pentru a o trece cu vederea. În consecinţă, Emir se pregăteşte de luptă, în timp ce Kemal îşi afişează toată gloria pe care o are în acest moment şi aşa, dă peste cap vieţile celor două familii.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita, prezentare                                     urmează: Dragoste infinita ep. 3

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.