vineri, 24 martie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 93 turcesc, 97 Kanal D




Furtuna pe Bosfor, episodul 93 turcesc, 97 Kanal D Rahmi vrea să-i ia pistolul lui Ozan apoi apare Cihan şi se ceartă cu fiul său. Ozan pleacă până la urmă cu tot cu pistol. Pe drum spre maşină e cât pe ce să se ia la bătaie cu doi tipi dar se potoleşte şi porneşte pe autostradă. Cihan dă nişte telefoane şi Ozan e oprit în trafic de un echipaj de poliţie şi dus la secţie pentru port ilegal de armă. Cihan se duce apoi pe la Dilara să stea de vorbă, însă în timp ce ea pregăteşte nişte sandviciuri, el adoarme pe canapea.

Demir continuă s-o curteze pe Hazal şi comandă unui pictor un tablou după fotografia ei, apoi merge la o întâlnire cu Asuman pe care o forţează să-i spună anumite lucruri despre Hazal și o pune să recunoască cine a trimis pozele de pe iaht lui Cihan. Mai târziu are loc o confruntare între Hazal şi Asuman, tânăra văzând-o pe Asu cu telefonul în mână la unul din hotelurile unde se aflau Hazal cu Dilara în acel moment. Ozan, care a scăpat din arestul poliţiei, primeşte un mesaj la recepţia hotelului şi apelează un anumit număr la care răspunde Ekrem. Se pare că Rahmi a vrut să le aranjeze o întrevedere, dar tocmai atunci apare în zonă şi îl ia pe Ekrem din restaurant.

Furtuna pe Bosfor, episodul 93 turcesc, 97 Kanal D Cihan se aşează la o masă cu Yildirim ca să discute despre implicarea în chestiunile mafioţilor a lui Ozan, Rahmi şi Ozkan. Asuman îi vede şi ascultă o parte din conversaţie de după un perete, însă după ce ei doi pleacă, Asuman îl vede pe Ekrem care s-a hotărât să meargă să discute cu Cihan după ce a aflat că Rahmi este tatăl acestuia. Ekrem apucă să vorbească ceva, dar i se face rău brusc şi îşi pierde cunoştinţa. Cihan îl duce imediat la spital. Ekrem, care îşi revenise în simţiri, continuă să-i spună lui Cihan ceea ce are de spus, în principal despre faptul că el este tatăl biologic al Dilarei. În scurt timp filmarea pusă la cale de Rahmi e pe toate posturile de televiziune.

Rahmi şi Ozan dorm amândoi într-un dormitor din casa lui Ozkan. A doua zi merg la atelier şi discută toţi patru (împreună cu Engin şi Ozkan) despre articolele apărute în ziare cu povestea lui Ekrem şi a Dilarei. În biroul lui Cihan el şi Dilara primesc doi avocaţi care îi anunţă că averea deţinută de Harun a fost înstrăinată înainte cu şase luni de moartea acestuia. Totuși acest lucru în sine nu este o surpriză pentru cei doi foşti soţi, ci persoana către care s-au vândut acţiunile companiei...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Furtuna pe Bosfor ep. 95-96                                     urmează: Furtuna pe Bosfor ep. 98-102

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








10 comentarii:

  1. Ai vazut ca vinerea asta il da de la 11 la 2 ? de ce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil nu mai este asa de urmarit... sau cel putin in comparatie cu cel de la 20.00 nu are atata audienta.

      Ștergere
  2. Of Doamne Oana...tu ai ramas singura mea speranta sa ...citesc macar sfarsitul acestui serial. Am inteles ca mai sunt 4 episoase doar. Dar daca ni le dau de la ora 23. la 02 cine mama saraciei se mai uita la ele ?
    Asa ca astept cu nerabdare sa scrii tu rezumatele , cind ai timp....
    Duminica insorita sa ai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, Sidy, da.. asa este, oricum le pun si pe cele ramase :( pacat de serial, ca mie imi placea chiar daca subiectul era deviat catre problemele cu Mafia. Am inteles ca turcilor nu l-ea placut aceasta turnura si de asta au incheiat serialul. Pana la urma Cihan si Dilara se casatoresc din nou.

      Ștergere
    2. le-a placut... greseli din viteza...

      Ștergere
    3. Multumeswc Oana ! Lasa ca inteleg eu cum e corect si cum e cu butoanele astea !

      Ștergere
  3. Si cred sa speram ca dupa ce se termina furtuna pe bosfor o sa ne dea bahar.Stii ceva ? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, desdpre Bahar inca nu am nimic sigur, multe informatii contradictorii. Insa ma gandesc ca daca voiau sa-l dea, ii faceau deja reclama, nu?

      Ștergere
  4. Episoade nu mai pui ? ca am vzt ca tot la dragoste infinita si pretul dragostei pui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La acest serial nu am avut materiale de tradus, si nici nu pot sa stau la miezul noptii sa-l vad. Nu ca nu stau, dar doua seriale foarte lungi ca durata, unul dupa altul, imi este greu sa urmaresc, chiar n-am rabdare. N-am vazut ultimele doua, nu stiu exact despre ce-i vorba, dar voi incerca sa traduc minirezumatele pe care stiu unde le gasesc - dar care sunt foarte incomplete - undeva in seara asta, sper pana in ora 11 noaptea. Vinerea nu am timp liber decat dupa ora 8-8.30.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.