vineri, 17 martie 2017

Pretul dragostei episodul 1 rezumat




Pretul dragostei episodul 1 rezumat Omer soseşte la companie şi se enervează când îi vede pe ceilalţi bând cafele şi sporovăind. Nedgi se ceartă cu Neriman discutând despre Omer. Jasemin îi mulţumeşte lui Omer pentru ziua petrecută împreună şi menţionează că ar vrea să fie prieteni, dar el evită un răspuns clar spunând că are de lucru. Acasă, bunicul familiei îi aminteşte pentru a nu ştiu câtă oară lui Neriman, că dacă Omer nu se însoară peste 6 luni, el vinde casa şi lor nu le va rămâne nimic.

În celălalt cartier, Defne nu are pe moment bani să-şi plătească chiria şi îl roagă pe proprietar să-l aştepte pe fratele ei, că acesta precis are banii de chirie deja pregătiţi, dar Filuzax o avertizează că era ultima zi de plată şi că frate-său nu răspunde la telefon. Omer este presat de Neriman să cunoască nişte fete din care să-şi aleagă o mireasă cât mai curând, ca să rămână cu toţii în casă şi cu averea intactă. Omer răspunde oarecum tupeist că se va îndrăgosti în 6 luni şi se va însura, în aşa fel încât toată lumea să se liniştească. Omer acceptă să meargă la restaurant (cel la care lucrează Defne ca şi chelneriţă), dar ca să scape de fata adusă de Neriman, se preface că o cunoaşte pe Defne, o pupă şi totul pare că între ei este deja stabilit, că ei doi sunt împreună. Neriman află totul despre ce s-a întâmplat în restaurant și deja începe să se gândească la un plan.

Defne, la rândul ei, descoperă afacerile dubioase ale fratelui ei, care a intrat pe mâna mafiei, datorându-le bani. Ea vrea să-şi salveze fratele, dar nu reuşeşte, singurul lucru pe care-l poate face, şi asta pare imposibil, este să înapoieze mafiei imensa sumă de bani datorată. Ea plânge şi nu ştie cum să poată face rost de aşa de mulţi bani. Esra, prietena ei, îi oferă banii ei de buzunar, dar ăştia sunt departe de a fi de ajuns. Esra, care o cunoaşte pe Neriman, ajunge să negocieze cu aceasta ca Defne să-l cunoască pe Omer mai bine angajându-se asistenta lui, să-l facă să se îndrăgostească de ea şi să se căsătorească în schimbul a 4 milioane de lire turceşti. La început Defne nu acceptă oferta, dar presată de timp, ca să-şi salveze fratele, se răzgândeşte şi cere două milioane drept avans şi învoiala să nu fie nevoită să se culce cu Omer. Neriman acceptă condiţiile şi de bucurie se duce la o partidă de shopping.

A doua zi, când Defne îl cunoaşte pe Omer din poziţia de cel pe care trebuie să-l seducă, este uluită să vadă că e tipul cu care s-a pupat cu o zi înainte, dar el nu pare s-o recunoască. Mai mult, acolo îl revede şi pe Sinan, cu care făcuse poze în restaurant pentru albumul de prezentare, dar nici acesta nu-şi dă seama cine este fata, crezând că ea frecventează restaurantul acela ca să mănânce, nicidecum că era chelneriţă acolo. Când începe să-şi cunoască colegii de muncă, Defne află că Jasemin flirtează cu Omer, apoi de la şofer află despre Omer că părinţii lui au murit. La birou, de la bun început Defne vede că Jasemin îi face probleme şi o încurcă în scopul ei de a-l seduce, pentru că Jasemin o face pe Defne să plece acasă deși nu-și terminase treaba la birou. Jasemin rămâne cu Omer şi începe să-l întrebe ce ştie despre Defne, dar evident, acesta habar nu are cine-i fata.

Ajunsă acasă, Defne îi ascunde bunicii sale unde lucrează acum, dar prietenei ei, Esra, îi spune, bucuroasă, că lucrează cu Sinan. Neriman îi cere fetei s-o informeze zilnic despre ceea ce a făcut la birou şi cum au decurs lucrurile între ea şi Omer. A doua zi Defne îi pregăteşte micul dejun lui Omer şi apoi, pentru că acesta pretinde că nu-i este foame, ea îi spune că ei doi se cunosc deja...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei - prezentare                                   urmează: Pretul dragostei ep. 2 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare .








5 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.