luni, 20 martie 2017

Pretul dragostei episodul 4 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 4 tr rezumat Neriman dă vina pe Defne în această situaţie, deşi fata jură că habar nu are ce-i cu pantofii dispăruţi, dar nu este crezută. După aceea o sună pe Nihal să-i spună ce a păţit, şi menţionează că nu de bani îi pare rău, ci că ar fi vrut să nu-l fi întâlnit pe Omer niciodată. La firmă, Sinan îl sfătuieşte pe Omer să cheme poliţia, deşi el e sigur că Defne nu e vinovată. Omer consideră că o cunosc de prea puţin timp ca să fie siguri de asta, iar Jasemin, care de la distanţă vede ce se petrece, este foarte încântată de fapta ei şi de rezultatele obţinute.

Defne, însă, nu stă deoparte ci revine la firmă, cu gândul de a se duce în birou la Omer să stea de vorbă cu el. Jasemin îi taie calea şi îi cere socoteală cum de îndrăzneşte să mai vină acolo, apoi cheamă securitatea s-o dea afară. Dar apare Omer şi cei doi se văd din nou faţă în faţă, iar Defne insistă că nu este vinovată şi că nu a luat ea pantofii, că n-ar fi făcut aşa o prostie. Defne izbucneşte în plâns iar Omer o linişteşte spunându-i că poate să lucreze din nou la ei, dar ea refuză. Omer o roagă să nu plece, iar ea spune că este nedrept ce se întâmplă, apoi el o conduce până la lift şi-şi cere scuze. Omer îi cere să pregătească locuinţa lui pentru nişte musafiri din Franţa şi să nu vină la companie deocamdată, asta după ce deja Defne şi Nergis ajung la concluzia că Jasemin şi-a făcut jocurile murdare cu Defne. Omer discută cu Esra şi află că nici Defne nu are părinţii în viaţă.

Neriman trimite pe cineva să caute pantofii în birou la Jasemin dar ea îşi dă seama imediat ce urmează să se întâmple şi îl împiedică pe respectivul să-şi ducă la capăt misiunea. Atunci Neriman o invită pe Jasemin să ia cină împreună. Acasă la Omer, el cu Defne pregătesc de mâncare apoi invitatul francez îşi face apariţia, iar Omer o prezintă pe Defne drept logodnica lui. Când Neriman aude asta - o sună pe Defne în timpul mesei - decide să meargă imediat acasă la Omer cu soţul ei. Între timp, musafirii îl întreabă pe Omer cum de s-a îndrăgostit şi cum s-a cunoscut cu Defne. După ce discută despre asta, Neriman ţine morţiş să precizeze că povestea cu pantofii este opera lui Jasemin. Dar unul dintre invitaţi observă că Defne nu are inel de logodnă pe deget şi Omer se grăbeşte să aducă unul, spunându-i să nu mai uite să-l poarte. În cartier, Ismail şi Nihal sunt împreună şi îşi declară iubire.

Koray îl sună pe Omer şi îi cere să vină imediat la birou. El pleacă împreună cu Sinan, cu Neriman şi cu soţul ei şi o lasă pe Defne singură acasă. Dar Jasemin fusese deja informată că Koray ştie despre tărăşenia cu pantofii şi se agită, dorind să stea de vorbă cu Omer, dar el îi zice că este ocupat. Koray îi aduce pantofii lui Omer, Sinan este bucuros că s-a rezolvat problema, iar Jasemin pleacă. Defne, rămasă acasă la Omer, se uită la frumosul inel de logodnă şi se întreabă de unde îl avea el gata pregătit...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei, ep. 3 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 5 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare .








2 comentarii:

  1. Oana,mai rezumatul ep 5 in noaptea asta?Ca am vazut ca mai postezi si la ore din astea tarzii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum il pun... m-au trezit pisicile pe la 3 jumate sa le dau afara... mi-a sarit somnul.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.