miercuri, 22 martie 2017

Pretul dragostei episodul 5 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 5 tr rezumat Vedem ceea ce s-a petrecut cu puţin timp înainte: Neriman ştie acum că Jasemin este implicată în dispariţia pantofilor şi o cheamă la o discuţie. Astfel Koray are ocazia să cotrobăie prin biroul ei şi după ce găseşte pantofii, o informează pe Neriman, care-l pune să-l sune pe Omer şi sub pretextul unui lucru important, îl cheamă la birou. După aceea, el îi spune şefului că pantofii au fost găsiţi printre alte cutii. Omer se grăbeşte să-i spună lui Defne şi ea, de bucurie, îl îmbrăţişează.

A doua zi Nihal i se confesează lui Defne că este îndrăgostită de cineva, dar în acelaşi timp un alt bărbat îi declară iubire. Jasemin face în aşa fel încât să-şi petreacă o zi întreagă împreună cu Omer care acceptă sugestia ei. Sinan este invidios pe prietenul lui pentru că se relaxează, dar şi Defne e geloasă din cauza lui Jasemin. Ca să se revanşeze şi să-i atragă atenţia lui Omer, rămâne la el acasă şi-i pregăteşte masa de seară, fără să ştie că Jasemin va veni şi ea acolo înșirându-i lui tot felul de minciuni despre maică-sa, chipurile bolnavă. Cu o zi înainte, Jasemin o pusese pe Defne să facă rezervare la hotel pt o camera dublă şi acum ea este uluită s-o audă pe Jasemin că întreabă dacă "Omer, dragostea ei" a venit acasă. Cum toate aparenţele indică faptul că Omer şi Jasemin au o relaţie amoroasă, Defne crede jocul pus la cale de Jasemin, dar are grijă s-o pună la curent şi pe Neriman cu toată povestea asta, femeia înfuriindu-se să audă aşa ceva.

Pretul dragostei episodul 5 tr rezumat Atunci, Neriman caută să-i pună beţe în roate lui Jasemin şi merge cu Sinan pe insula unde ea zice că se tratează maică-sa. Omer este bucuros că şi Sinan e acolo, cu ei, însă în locul lui Jasemin a venit Defne şi problema e că rezervarea e făcută pentru o camera dublă cu pat matrimonial. Când are un moment liber, Defne o sună pe Nihal, care conchide că prietena ei se îndrăgosteşte pe zi ce trece de Omer, pentru că e geloasă pe Jasemin. Ziua trece liniştit, iar către seară Defne cade în pisicină, la fel și Omer, apoi el aduce nişte tărie pentru ea, că tremură, ca să nu răcească. Defne nu ştie cum se bea alcoolul şi înghite tot paharul dintr-odată, îmbătându-se.

Omer vrea s-o ducă în cameră pe pat, dar Defne, nemaiştiind ce vorbeşte, e cât pe ce să-i dezvăluie înţelegerea dintre ea şi Neriman ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 4 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 6 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








4 comentarii:

  1. Oana,crezi ca in seara asta te lasa pisicutele tale sa dormi sau poate te mai deranjeaza si mai pui rezumatul pt ep 6?Daca e asa transmite-le multumiri din partea mea.:-*Sa stii ca glumesc si multumesc pt munca pe care o depui pentru a ne ajuta pe noi:))Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eram frântă aseara dupa o noapte destul de alba :) azi pun, dupa amiaza. Insa as vrea sa stiu unde s-a ajuns la tv? adica la ce scena din ceea ce am postat deja - in speranta ca nu am ramas in urma...

      Ștergere
  2. Aici s-a terminat:,,Sinan este invidios pe prietenul lui pentru că se relaxează, dar şi Defne e geloasă din cauza lui Jasemin."

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.