miercuri, 29 martie 2017

Pretul dragostei episodul 9 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 9 tr rezumat Omer s-a rănit puţin cu cioburile veselei sparte, iar Defne îşi face griji, îndemnându-l să meargă la spital. Ea îi bandajează mâna şi apoi, pentru că vrea să plece acasă, Omer îi spune că poate să rămână, fiind ora târzie, şi că nu poate s-o ducă el cu maşina, pentru că aşa, bandajat, nu poate conduce. Apoi îşi cere scuze pentru atitudinea avută. Defne sună acasă şi minte că are de lucru şi că rămâne la birou. A doua zi dimineaţă, Omer pregăteşte micul dejun în locul ei, deşi e rănit. Defne este surprinsă în mod plăcut că el îi ştie gusturile şi preferinţele în ce priveşte cât de dulce să fie ceaiul. După aceea tot el sugerează să nu meargă în ziua aia la serviciu, ci să iasă împreună la o plimbare, dar planurile lor sunt năruite de Koray care-i cheamă la firmă.

Sinan discută cu Neriman şi ea îl întreabă dacă relaţia lui cu Jasemin merge bine, dar el răspunde că nu şi că a venit la ea să vorbească despre Defne. Neriman zice că Defne doar se preface îndrăgostită de Omer, însă Sinan îi povesteşte cum s-a schimbat Omer faţă de ea şi că nu crede că merită asta. Până la urmă Neriman, imprudentă, îi spune lui Sinan că Defne îl face pe Omer s-o iubească, se vor căsători, dar după aceea ea va dispărea din viaţa lui pentru că aşa le este înţelegerea. Sinan este şocat de ceea ce aude, pentru că el chiar credea că Neriman se gândeşte la fericirea nepotului ei.

Omer îi cumpără lui Defne prăjitura ei preferată, iar mai târziu ajung la restaurantul unde are loc prezentarea noii colecţii de pantofi. Jasemin se stropşeşte la Omer întrebându-l de ce n-a fost şi ea invitată, iar el se scuză dând vina pe un apel dat de Koray. Jasemin observă că magazinul e problema ei, nu a lui Koray şi nu înţelege de ce se bagă el peste ea. Neriman o întreabă pe Defne de demisie şi o cheamă la ea acasă, dar Defne refuză. Neriman insistă pentru mai târziu şi o pune să-i ceară lui Omer nişte pantofi pentru ea.

Defne şi Ismail se întâlnesc şi află fiecare unde lucrează celălalt. Acasă la Defne se discută despre faptul că Nihan are mai mulţi bani decât Serdar şi acesta spune că n-o să ajungă niciodată la mila ei. Sinan îşi anunţă intenţia de a sta de vorbă cu Defne şi cu Omer, pe rând. Pe Defne o ia direct şi o întreabă dacă este îndrăgostită de Omer. Ea neagă, dar bănuieşte că Sinan a aflat de înțelegerea cu Neriman. Discuţia alunecă şi Defne spune că în orice caz, nu va putea să-şi ducă promisiunea la bun sfârşit, aşa că planul lui Neriman va cădea. Sinan promite s-o ajute să găsească o soluţie. Când se duce la Neriman, Defne primeşte de la ea sfaturi cum să-l determine pe un bărbat s-o ceară de nevastă, pentru că mătuşa ştie, sau crede, că cei doi sunt îndrăgostiţi. Defne se vede îndreptăţită să-i spună că ea şi Omer n-au nici un fel de relaţie.

Sinan îl apostrofează pe Omer că se poartă cu Defne ca şi cu un obiect, iar pe măsură ce discută, apar tensiuni între ei. Omer îşi dă seama că Sinan o iubeşte pe Defne. Nihan se vede din nou cu prietena ei şi află că această mai are 11 zile de stat la companie. Nihan îi sugerează lui Defne să nu plece dacă simte că nu poate trăi departe de Omer. Serdar află că Ismail vinde cafeneaua şi vrea s-o cumpere el, dar nu-şi permite. Omer îi dă înapoi lui Defne cererea de demisie dar ea insistă că va pleca. Omer se înfurie. Defne pleacă acasă însoțită de Sinan care vine chiar până în poartă şi stă de vorbă cu bunica ei, apoi îl invită să rămână la cină. Nihan vine imediat în vizită când află că Sinan este acolo.

Nedgi vine la Omer acasă sătul de Neriman, dorind să fie singur. Omer îi pune casa la dispoziţie oricât de mult doreşte să stea. Defne trece pe la el, care vrea s-o înveţe să joace golf, dar tânăra refuză. Omer insistă şi merg pe teren, iar el o atinge pe mână ca să-i arate mişcările şi poziţia corpului. După aceea el o întreabă dacă şi-a găsit un alt job, iar ea spune că n-a avut ocazia să caute încă. Omer o sfătuieşte să se folosească de numele lui dacă asta o poate ajuta să găsească ceva bun. La companie, Ismail vine să-i aducă Jasminei sacoşa cu cumpărături. Daria îi vede şi observă că este o atracţie între ei.

În ultima dimineaţă dintre Omer şi Defne, el îi spune că s-au făcut schimbări la program şi că trebuie să meargă la noua prezentare şi apoi va avea un interviu pentru o revistă. Omer nu se mai poate abţine şi o ia de mână pe Defne vrând să-i spună ce simte pentru ea, dar de emoţie, tace. La firmă, Jasemin, care ştie că Neriman şi Koray vor să-i spună lui Omer cine este modelul care a pozat pentru noua colecţie de pantofi, vrea să le strice planurile. Varsă intenţionat nişte suc pe rochia lui Neriman, pe Koray îl duce de nas cu o minciună şi îi încuie pe amândoi la baie.
Defne este tristă pentru că trebuie să se despartă de Omer. Sinan vine şi o întreabă de Korai, pe care nu-l găseşte nicăieri. Koray iese pe geamul de la baie. Defne şi Omer încearcă să-şi ia un fel de rămas bun, când apare Sinan şi le spune că de-acum Defne nu mai pleacă pentru că va fi noua lui secretară.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 8 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 10 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








4 comentarii:

  1. Pe fratele lui Defne il cheama Serdar, pe sotul lui Neriman il cheama Neçmi. Numele lui Jasmin se scrie Yasemin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult, mi-am notat si am retinut. Probabil ca acele rezumate in engleza sunt facute de arabi. De altfel cam asa s-a intamplat si in alte cazuri, arabi (Hasan Adel, candva la Medcezir) sau grecoaice (Marina si Helena, deja le stiu stilul :)) )

      Ștergere
  2. Oana,o sa mai pui rezumate pt Pretul dragostei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, vinerea mi-este greu sa postez. Pun in seara asta, maine vor fi cateva episoade intr-un singur articol.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.