sâmbătă, 1 aprilie 2017

Dragoste infinita episoadele 11-12-13 rezumat




Dragoste infinita episoadele 11-12-13 rezumat Kemal, care şi el a făcut nişte investigaţii, a aflat de casa de la fermă, pentru că Nihan în noaptea crimei a luat o amendă rutieră. Cei doi stau de vorbă, el încearcă să găsească răspunsuri la întrebările lui, dar Nihan nu-l lămureşte cu nimic, doar îi spune, ca şi în alte rânduri, că e vorba de viaţa fratelui ei şi că e periculos să vrea să afle mai multe. Kemal nu se opreşte din căutările sale şi va reveni la fermă, dar acolo găseşte pe cineva, un bărbat cu cagulă, după care aleargă dar nu reuşeşte decât să-i ia numărul de la maşină. După ce un prieten priceput în IT cercetează, află numele proprietarului acelei maşini, dar asta nu e o pistă. Maşina e de închiriat, ultimul chiriaş are un alt nume, iar lucrurile se împotmolesc.

Gestul lui Tarik îi îngreunează lui Emir sarcina de a-l elimina pe Onder. Tarik este la spital cu Onder care e băgat în operaţie. Emir şi Tufan refac jocurile care acum iau o altă turnură. Şoferul maşinii care l-a lovit pe Onder se predă, spune că era beat în momentul accidentului şi astfel lucrurile se rezolvă. Tarik este luat sub aripa lui Emir ca un fel de om de încredere al acestuia. I se cumpără haine elegante şi rămâne să fie la dispoziţia lui Emir ca să-i demonstreze loialitatea. Prima sarcină este să meargă la Banu şi să-i facă cumpărăturile sau orice doreşte ea. Banu îl avertizează cumva pe Tarik că Emir este foarte crud şi periculos şi că nu e deloc ceea ce pare. Onder îşi revine destul de repede şi primele cuvinte când se trezeşte din anestezie sunt că n-a fost un accident ceea ce i s-a întâmplat. Emir freamătă.

Dragoste infinita episoadele 11-12-13 rezumat Kemal este contactat de Hikki, şi cei doi, împreună cu Asu se vor vedea la un restaurant. Hikki este interesat de felul în care reacţionează Emir şi îl tot întreabă pe Kemal dacă se poartă bine cu el sau dacă obstacolele pe care i le pune în cale sunt de nedepăşit. Zeynep nu s-a mai văzut cu Emir, dat fiind ultimele evenimente, iar ea face tot posibilul să-şi pună o anumită ordine în viaţa și până la urmă îi spune lui Salih că nu-l iubeşte şi că nu-l vrea de bărbat, apoi îl respinge din nou pe Ozan şi rămâne disponibilă pentru Emir. Salih este distrus de durere şi se va apuca de băut, cel puţin temporar. Emir o va lua pe Zeynep cu iahtul şi acolo se preface îndrăgostit de ea şi o sărută. Un alt bărbat, aflat în cabină, fotografiază scena şi se înţelege din priviri cu Emir. După Zeynep, acum Emir vrea s-o atragă în plasa lui şi pe Asu, căreia îi face curte făcând aluzii la ceea ce au ei în comun, la cât e el de nefericit alături de soţia lui, tot aşa cum este ea alături de Kemal.

Onder e venit acasă şi acum cu toţii se gândesc cine ar fi putut să-i dorească moartea. Răspunsul logic este Emir, pentru că un alt duşman redutabil nu există. Însă nu au probe. Leyla şi cu Vildan se întâlnesc şi Vildan îi propune surorii sale să păstreze casa în schimbul renunţării la procesul prin care revendică jumătate din companie. Leyla râde văzând că sora ei îi dă ceva ce deja îi aparţine şi conchide că ea va merge mai departe cu ceea ce a început. Vildan insistă să nu afle Nihan că ele două sunt surori, dar Leyla nu-i promite aşa ceva. Galip o mituieşte pe Efsane, servitoarea din casă, pentru a-i aduce de la Emir cheia seifului din banca unde ţine stick-urile cu înregistrările din noaptea crimei. Galip face o dublură şi merge la bancă şi ia toate stick-urile la el. Emir se în furie, dar Galip îi spune că este mult mai bine aşa, din moment ce există o persoană care-l ameninţă cu ele.

Zeynep îl sună într-o seară pe Emir, dar acesta e la baie şi Nihan răspunde fără să vorbească, rămânând uluită să audă vocea fetei. După aceea îi pune în vedere lui Emir să nu se mai vadă cu Zeynep, dar el îi răspunde că nu e treaba ei cu cine se culcă. Nihan trece la pasul următor şi se întâlneşte cu Zeynep, încercând s-o facă să înţeleagă că Emir este periculos şi că ea va fi o victimă, pentru că el lupta împotriva lui Kemal. Fata neagă relaţia şi n-o crede pe Nihan, având impresia că ea este geloasă că Emir o iubeşte. Când vede că întâlnirile dintre Emir şi Zeynep continuă, Nihan dispare preţ de câteva ore de acasă, îi lasă şi un mesaj că nu va fi găsită, înnebunindu-l pe bărbatul ei. Emir o caută peste tot, întreabă pe toată lumea, merge inclusiv la Kemal acasă şi află că Nihan dacă vrea să dispară, nimeni n-o poate găsi, şi că revine ea la un moment dat. Nihan este la o cafenea dintr-un cartier vechi, unde cu cinci ani în urmă a scrijelit o inimă şi iniţialele N şi K. Kemal o găseşte acolo. Când revine acasă, îl avertizează pe Emir că dacă va continua să-şi facă jocurile cu Zeynep, va pleca de tot, părăsindu-l. În acest timp Leyla se hotărăşte s-o cheme pe Nihan acasă la ea că să-i spună despre secretul din trecut, dar întrevederea se tot amână. Când Emir o vede pe Nihan venind acasă, cei doi se află pe stradă în faţa porţii, iar Kemal vede scena în care Emir o îmbrăţişează foarte strâns pe soţia lui ca şi cum i-ar fi fost tare dor de ea. De la distanţă, Kemal nu-şi dă seama că ea vrea să scape din strânsoare, şi începe să se întrebe dacă nu cumva Nihan, în ciuda celor spuse până atunci, îl iubeşte pe Emir şi are o relaţie cu el.

Kemal îi urmăreşte pe Emir şi pe Galip într-o seară când ei merg la casa unde e ţinută în viaţă de aparate mama lui Emir. După ce află cine-i femeia, o anunţă pe Nihan care foarte surprinsă, neagă că femeia ar mai fi în viaţă pentru că ea ştie că mama lui Emir a murit când avea el cinci ani. Kemal o convinge că este adevărat ce-i spune. Nihan împărtăşeşte acest secret şi cu Onder, care, ştiind că Emir a pus la cale aşa-zisul accident, îl va ameninţa că va spune tuturor despre acest fapt. Nihan îl va întreba pe Emir amănunte despre maică-sa, dar acesta îi dezvăluie doar că femeia a încercat să se sinucidă şi nu a reuşit, fără să dea alte detalii. Kemal este martor la o ceartă dintre Emir şi Galip privind stick- urile şi vede că sunt ţinute în geanta afaceristului. Ca să le obţină, va contacta un hoţ experimentat pe care ocazional îl prezintă drept al doilea şofer al său ca să nu dea de bănuit. Într-o seară se organizează un eveniment în legătură cu compania lui Galip, iar Kemal deja îi sugerase ca serata să aibă loc la vila lui somptuoasă, tocmai ca să poată acţiona şi să fure stick-urile. Fazih îşi face treaba la semnalul lui Kemal, intră în biroul lui Galip, deschide seiful şi sustrage stick-urile.

Nihan aude nişte frânturi de conversaţii şi punând cap la cap ceea ce se petrece îşi dă seama că Kemal e în posesia lor. Astfel îl forţează să i le aducă pe malul Bosforului, spunând că e în joc viaţa fratelui ei şi că dacă nu i le dă ei, înseamnă că n-o iubeşte. Kemal consimte şi, înainte să demareze spre locația indicată, iese din maşină pentru că doi tipi îi fac semn. Fără veste, aceştia, puşi de Tufan, la ordinul lui Emir de a-l răni pe Kemal, îl înjunghie şi fug. El, cu ultimele puteri, reuşeşte să pornească la drum şi să ajungă la locul întâlnirii. Ţinându-se de portieră, îi dă lui Nihan stick-urile spunându-i să nu se apropie (ca să nu vadă sângele curgând din el). Ea îi mulţumeşte, el se străduieşte să zâmbească, apoi ea pleacă în timp ce Kemal cade în iarbă epuizat.

Nihan, impresionată de cât de mult o poate iubi Kemal, se întoarce gândindu-se să-i dea înapoi acele stick-uri, însă îl găseşte căzut şi o sună pe Leyla ducându-l amândouă la un spital. În acelaşi timp Emir îl pune pe Tufan să se intereseze unde este internat Kemal. A doua zi se observă dispariţia stick-urilor din seiful lui Galip şi amândoi, tată şi fiu, încep să se certe, pentru că Galip crede că Emir i-a umblat la seif. După ce se potolesc, îşi dau seama că cineva dintre musafiri a acţionat şi când Galip îi spune lui Emir că a fost ideea lui Kemal să se dea petrecerea la el acasă, acesta are şi răspunsul căutat. Nihan se uită la înregistrări, şi e cât pe ce să fie prinsă de Emir care vine să se intereseze de ce lucrează ea noaptea la atelier. Când Kemal îşi revine din operaţie, alături de el sunt Leyla şi Nihan, dar el o alungă pe Nihan de acolo, explicându-i Leylei că din moment ce ea a insistat atât să-i dea stick-urile, înseamnă că nu vrea să se despartă de Emir vreodată. În aceeaşi zi Kemal este adus acasă şi încă odată o respinge pe Nihan, fără să-i dea de înţeles de ce. În locul ei vine Asu care-i face de mâncare şi stă alături de el, iar Nihan o vede de pe geam. Tot ceea ce îi mai cere Kemal lui Nihan este să nu-i spună ce conţin înregistrările, că de-acum nu-l mai interesează, şi să le pună înapoi în seiful lui Galip.

Dragoste infinita episoadele 11-12-13 rezumat Pentru că la spital Emir (care venise pentru că a ţinut să-i arate lui Kemal că el i-a pus pe cei doi să-l înjunghie), o cunoaşte pe Leyla, îl pune pe Tufan să afle totul despre ea şi ajung la concluzia că este sora lui Vildan. Acum, Emir are un nou subiect de pus pe tapetul familiei, întrebându-se de ce oare este ţinut secret acest fapt? Kemal se duce la poliţie ca să vadă dacă-l recunoaşte pe acela care l-a înţepat, şi, cu toate că îl găseşte între pozele infractorilor, nu-i spune ofiţerului. Merge din nou la Zahir şi cu un desen al suspectului în mână îl roagă să-l găsească. Zahir îl depistează şi îl duce într-un vestiar dintr-un stadion de cartier unde Kemal vine să afle cine l-a pus să-l înjunghie. Pentru că acesta nu vorbeşte, Kemal schimbă tactica şi se înţelege cu Zahir să-l lase să fugă şi apoi să vadă unde se duce. Astfel, individul se adpostește exact la amicul lui, cu care era în seara când l-au înjunghiat pe Kemal. Cei doi sunt imobilizaţi şi mai târziu poliţia vine acasă la Emir să-l salte până la secţie în urma unui denunţ.

Nihan riscă şi se duce să pună la loc în seif stick-urile minţindu-l pe soţul ei că şi-a uitat port-fardul acolo. Înainte ca Emir, care n-o crede şi vine după ea, s-o ajungă din urmă, ea îl sună pe Kemal şi-l întreabă cifrul. Emir o surprinde exact când umblă în seif. După ce se convinge că Nihan a furat stick-urile (asta era şi ideea, să nu-l mai suspecteze pe Kemal), cei doi pleacă. Emir se duce la Leyla acasă să vadă ce poate să mai stoarcă de la ea, ca şi informaţii, pentru că Tufan n-a mai dat de nimic nou. Leyla îl alungă şi se apără de el intrând în casă, după care îl anunţă pe Kemal de întâmplare. Emir se duce înapoi la vilă şi îi cheamă în salon pe Onder şi pe Vildan să discute despre Leyla, asigurându-se că Nihan şi Ozan nu sunt în preajmă. Însă cei doi fraţi se hârjonesc prin casă şi ajung acolo exact când Emir întreba de Leyla şi de ce au păstrat aşa un secret atâta vreme? Nihan şi Ozan sunt uluiţi şi nu le vine a crede urechilor. În sfârşit, Nihan își face timp să stea de vorbă cu Leyla, aflând de la ea despre faptul că Onder era logodnicul ei dar în ziua nunţii Vildan le-a spus că este însărcinată cu cei doi gemeni, copiii lui Onder.

Dragoste infinita episoadele 11-12-13 rezumat Emir se distanțează atât de Tarik cât și de Zeynep. Pe primul nu-l mai caută și nu-i mai dă nimic de făcut, transmițându-i că îl va suna când va avea nevoie, iar cu Zeynep se întâlnește să rupă idilă creată tot de el, pretextând că are probleme în căsnicie și că ea este prea tânără ca să fie iubita unui tip căsătorit și apoi divorțat. Zeynep insistă că-l iubeşte. Salih, după o beţie prelungă, ajunge la Kemal şi îi povesteşte că Zeynep nu-l vrea de bărbat. După aceea, când Emir e plecat la poliţie, Nihan se hotărăşte şi îl ia pe Kemal prin grădină, până la o fântână unde ea mereu vine să-i spună secretele, dar unul singur nu l-a spus niciodată până acum: acela că fratele ei este un criminal.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 8-9-10                               urmează: Dragoste infinita ep. 14-15-16

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








2 comentarii:

  1. Buna oana .Am si eu o intrebare,m-a prins filmul si am zis sa ma uit pe youtube sa vad cate un fragment si am vazut ca apare un copil al lui Nihan cu ....si aici am nevoie de tine . Este copilul lui kemal sau al lui Emir? ca nu imi dau seama ca amandoi ii zic "fata mea " si ma gandeam ca poate tu ai ceva mai multe informatii ca am inteles ca iti place si tie serialul . Multumesc frumos si sper ca ma poti ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Intr-adevar, e primul serial turcesc care-mi place cu adevarat! :) si Fatih, Harbiye (Neriman si Macit / Un destin la rascruce) mi-a placut, dar asta le intrece pe toate, pt ca nu e previzibil, nu sunt - pana acum - cliseele pe care le gasesti in toate serialele turcesti, iar intriga politista e de nota douazeci!

      Insa la intrebarea ta iti raspund cu ceea ce am citit si eu pe niste pagini de facebook, pt ca nu am vazut serialul asa de departe, abia am vazut pana la episodul 17. Am inteles ca e fata lui Kemal, insa Emir o numeste "fata lui" probabil pt ca poarta numele lui, si in ochii lumii trece drept fiica lui. Nihan n-a avut relatii intime cu Emir deloc.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.