luni, 17 aprilie 2017

Dragoste infinita episoadele 26, 27, 28 rezumat




Dragoste infinita episoadele 26, 27, 28 rezumat Nihan este dusă la spital direct în operaţie, toată lumea află ce s-a petrecut iar familia vine să o vadă. La ştiri, aşa cum a dorit Asu, se spune că Nihan Sezin a încercat să se sinucidă în urma unei aventuri descoperită de soţ. Mai târziu, după ce îşi revine, Leyla îi va aduce o portavoce cu care Nihan le va vorbi reporterilor de la fereastra salonului de spital şi îi va pune la punct privind viaţa ei personală. După aceea Emir le va cere să dezmintă ştirea cu aventura dată pe posturi, afirmând că-l cunoaşte pe acel "coleg de facultate" a lui Nihan şi că e vorba despre o poveste de dragoste din trecut. Emir este luat imediat la poliţie în urma unui denunţ, stă în arest, dar apoi este eliberat pentru că se dovedeşte că Nihan s-a aruncat din proprie iniţiativă, n-a fost împinsă sau altceva de acest gen. După tentativa de sinucidere, Onder începe să susţină iubirea fetei lui pentru Kemal şi i se pare că el e singurul care poate s-o scape de coşmarul numit Emir.

Vildan o pune pe Efsane să caute prin casă orice dovezi referitoare la sarcină şi servitoarea găseşte două teste folosite, unul care ieşise negativ, şi cel pozitiv, al femeii însărcinate întâlnită la toaletă. Însă Vildan nu se opreşte aici cu căutările ci trimite nişte probe la un laborator şi află după un timp că Zeynep este cu adevărat însărcinată în 4 săptămâni. Galip pune sub observaţie casa lui Nursen, dar Kemal deja a mutat-o pe femeie într-o altă locuință. Ea îi dă o poză cu fiul ei, Umut, de când era mic, şi Kemal îşi aminteşte că a mai văzut acea poză undeva, dar nu ştie unde. Apoi, o vede în birou la Tufan şi îi spune acestuia că mama lui trăieşte. Imediat după această conversaţie năucitoare pentru Tufan, Kemal îl duce la Nursen care-şi recunoaşte, emoţionată, fiul. Tufan îi mulțumeste lui Kemal şi îi spune că nu va uita acest gest. După aceea, Tufan se ceartă cu Asu pe această temă, bănuind că ea şi Hakkî ştiau că mama lui trăieşte, dar nu au vrut să-i spună ca să le fie loial. Asu nici ea nu ştia adevărul, însă Hakkî, deocamdată minte şi pretinde acelaşi lucru.

Kemal pune la cale un plan şi ca prim pas, se întâlneşte cu Tarîk şi cu Zeynep şi le cere să se împace cu toţii şi să se sprijine ca fraţii, apoi îi dă lui Zeynep cheile de la casa lui spunându-i că poate locui acolo, dacă vrea, iar lui Tarik îi dă informaţii despre conturile bancare pe care le are. Tarîk înţelege că Kemal are de gând să plece o vreme, undeva departe şi probabil nu se vor mai vedea. După această întrevedere, urmează, aşa cum a fost deja stabilit anterior, să coboare cu Emir în mina de la Zongdulak şi îi cere acestuia să vină singur, pentru că vor coborî în subteran doar ei doi. Emir se conformează deşi nu cu plăcere, iar Galip îşi face multe griji, mai ales că găseşte un glonte lăsat de fiul său pe birou înainte să plece, înţelegând că acesta şi-a luat cu el pistolul. În mină, într-adevăr, cei doi sunt absolut singuri şi stau de vorbă despre Nihan, pe care Kemal susţine că i-o va lua lui Emir. Încep să se bată, Emir scoate pistolul şi amenință, iar Kemal loveşte braţul lui Emir cu piciorul, şi arma de descarcă undeva în peretele minei. Structura de lemn din jurul lor se prăbuşeşte împreună cu ceva bolovani. Emir e prins sub scânduri și moloz, nu e rănit dar Kemal îl scoate de acolo, salvându-i viaţa.

După ce Nihan scapă de orteza de la gât, în ziua în care trebuia să fie externată, Kemal o ia cu un elicopter care aştepta pe acoperişul spitalului şi o "răpeşte" de faţă cu Leyla, iar Emir aşteaptă ca fraierul, în faţa unui lift. Kemal şi Nihan ajung într-o mică localitate unde este un fel de sat de vacanţă în natură. Cooptaţi de Kemal, au venit acolo şi Zehir, cu Ozan şi Zeynep, care sunt cazaţi într-una din căsuţe. Mai este o casă închiriată de ei, care rămâne goală şi încă una, mai izolată, unde stau cei doi îndrăgostiţi. Când Emir îşi dă seama că cei doi au fugit de sub nasul lui cu elicopterul pe care l-a văzut pe fereastră, caută să găsească înregistrările acelei decolări pe camerele de supraveghere, dar nu găseşte nimic. Înnebunit, trece la acţiune şi o caută pe Leyla mai întâi. Ea oricum nu ştie destinaţia către care au plecat nepoata ei şi Kemal. Ca lucrurile să fie şi mai complicate pentru Emir, are la companie un control din minister care găseşte nişte nereguli şi el nu poate să se sustragă acestei îndatoriri, o vreme.

Dragoste infinita episoadele 26, 27, 28 rezumat Asu, Vildan şi Onder, cu toţii primesc nişte scrisori de la Kemal în care sunt înştiinţaţi de plecarea lui dar în care sunt o grămadă de informaţii false, pentru că el ştie că Emir se va interesa îndeaproape unde este Nihan. Printre altele, scrisoarea către familia Sezin conţine şi indicaţia că Ozan se va preda autorităţilor. Ozan a fost convins de Kemal să se predea, pentru că totul e un joc de-al lui Emir şi asta va ieşi la iveală până la urmă. Ozan consimte şi discută prin telefon cu apel video despre asta cu sora lui. Trec câteva zile foarte fericite pentru Nihan şi Kemal, deşi ea se teme că Emir o să-i găsească şi acolo, în acel sătuc uitat de lume, dar Kemal o linişteşte de fiecare dată că are totul sub control. Însă Emir nici el nu stă degeaba. Îi ia geanta Leylei şi verifică telefonul unde găseşte un mesaj că cei doi vor pleca cu un vapor. Imediat îl pune pe Tufan în alertă să afle data îmbarcării. Tufan nu are încotro şi divulgă ce a aflat.

De la Vildan şi Onder Emir află despre faptul că Ozan se va preda şi asta îl pune pe jar şi mai mult şi-şi propune să-l omoare pe Kemal. În urma investigaţiilor, el află adresa unde s-ar afla cei doi, însă este vorba despre casa închiriată unde e doar un laptop, cu un mesaj ironic al lui Kemal, care-i spune lui Emir că i-a luat-o pe Nihan şi că n-o să-i mai găsească niciodată. Zeynep începe să aibă greţuri şi îşi dă seama că este însărcinată cu adevărat şi atunci îl trădează pe Kemal, crezând că Emir ar putea să-i omoare copilul. Îi ia telefonul lui Zehir pe când acesta doarme şi află adresa reală a locului unde se află Kemal şi Nihan. Îl sună apoi pe Emir, şi ajung la o înţelegere: el să nu-i omoare copilul, care ar putea fi al lui, iar ea îi dă adresa căsuţei unde se află Nihan, spunându-i că şi plecarea lor cu vaporul era tot o pistă falsă. Emir o constrânge să-l determine pe Ozan să nu se mai predea. Atunci ea îi spune lui Ozan că n-ar vrea să nască și el să fie la închisoare iar el acceptă imediat să se răzgândească.

Emir pleacă spre locaţia respectivă. Leyla îl avertizează pe Kemal că Emir nu e la birou, dar el este încrezător în planul său, neştiind despre ce a făcut sora lui. A doua zi Kemal pleacă la cumpărături în sat iar Emir ajunge la căsuţă. Nihan este disperată când îl vede la uşă. Emir o forţează să rămână lângă el ameninţând că le va face rău tuturor celor dragi ei, şi îi arată pe apel video că iubitul ei Kemal este în bătaia puştii unui lunetist şi că viaţa lui depinde de un cuvânt. Nihan acceptă totul dar îi mai cere o zi alături de Kemal. Emir este de acord, stabilind că dacă a doua zi dimineaţă la ora 7 nu va fi acasă, va începe jocul răzbunării lui.

Când Kemal revine la căsuţă, Emir nu mai este acolo iar Nihan nu-i povesteşte ce s-a întâmplat, dar e deodată schimbată, tristă, deznădăjduită şi nu mai vrea să plece cu el când o invită într-o rulotă cu care aveau să fugă departe. Ea motivează că aia nu e viaţă, că nu poate să le facă aşa ceva alor ei, că Zeynep este însărcinată şi asta schimbă totul. Kemal intuieşte că dincolo de vorbele astea este mult mai mult, dar nu o presează să-i spună. O sună pe Zeynep şi astfel află că şi Ozan şi-a schimbat intenţiile.

A doua zi Nihan pleacă devreme lăsând o scrisoare pentru Kemal care se trezeşte mai târziu, singur. Pentru că Nihan a întârziat un pic, Emir trimite un mascat în casa lui Kemal, în care este Leyla, şi acesta o înjunghie. Nihan, bănuind că se va întâmpla ceva, îl trimite pe Onder la Leyla şi acesta o găseşte însângerată şi inconştientă. El cheamă imediat ambulanţa şi o duce la spital. Planul lui Kemal se spulberă. Acum toată lumea este la Leyla. Kemal e sigur că Emir a făcut asta, dar nu are dovezi. Leyla zice că era un hoţ care i-a furat poşeta şi a răscolit prin casă.

Fehime şi Husein, care aflaseră anterior de la Leyla că mariajul Emir-Nihan este unul pe hârtie, vin acum la spital şi aflând despre ce s-a petrecut în ultimele zile, din nou o suspectează pe Nihan că nu e sinceră, nu-l iubeşte pe Kemal şi că-şi bate joc de el şi se răstesc la ea să stea departe de el. Nihan răspunde doamnei Fehime că de data asta va sta cu adevărat departe de Kemal, iar Emir, care aude discuţia, intervine să ameninţe că îl împuşcă în cap pe Kemal dacă se mai apropie de Nihan. În acel moment Fehime înţelege drama prin care trece Nihan lângă Emir, care este un tip răzbunător şi crud.


După aceea Nihan intră în salonul unde se află Leyla care însă stă de vorbă cu Vildan, şi aude când mama ei îi cere Leylei să nu i-l ia pe Onder. Tarik se împacă cu Banu de ziua ei, şi îl cunoaşte pe fratele ei. Asu găseşte la Zongdulak nişte scrisori de-ale lui Nursen către Hakki şi astfel are dovada că cel care a crescut-o a minţit-o că n-a ştiut de mama lui Tufan că trăieşte. Revine în Istanbul şi îi aruncă în faţă lui Hakki acest adevăr apoi se ciondănesc pe subiectul care pe care a folosit şi cine pe cine se răzbună. Hakki o avertizează că dacă va continua, o să regrete, dar ea răspunde că n-ar vrea să-i pară rău că a avut atâta încredere în el. Onder îl ameninţă pe Galip să se retragă din cea de-a doua licitaţie a casei Leylei, pt că dată trecută a jucat incorect şi îl şantajează că dacă n-o face, toată lumea va afla despre Mojgan, că trăieşte. Galip se resemnează şi se retrage din licitaţie. Când Leyla află, îl sună să-l întrebe de ce iar el răspunde foarte galant că vrea ca ea să-şi recâştige casa şi să locuiască fericită în ea. Leyla este impresionată, totuşi, de cât de curtenitor se arată Galip în ciuda respingerilor ei repetate.

E seară iar Kemal stă în grădina casei sale cu Salih şi cu Zehir. La un moment dat se ridică şi pleacă spre vecinii săi, spunând că acum va termina totul. La vila Sezin familia e adunată în salon, Zeynep vorbeşte vrute şi nevrute, Emir cu Nihan se ridică să se retragă în camerele lor. Emir o întâlneşte pe Zeynep pe hol şi îi spune că înţelegerea dintre ei a luat sfârşit, că dacă e copilul lui, chiar nu şi-l doreşte. Iar când intră în birou, supriză: acolo se află Kemal, care scoate pistolul de la şold şi îl pune pe masă spunând că totul se va încheia între ei doi acolo ....



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 23, 24, 25                               urmează: Dragoste infinita ep. 29, 30, 31

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







22 de comentarii:

  1. M ai cam indus in eroare cu rezumatul asta ..ai tot scris leyla în loc de nihan..am citit de 2 ori sa înțeleg exact ! Oricum mulțumim pentru rezumate! ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru observatie, intr-adevar, am gresit numele, insa doar o singura data :) acolo unde am zis ca scapa de orteza de la gât - paragraful 4; în rest chiar despre Leyla e vorba. Daca sunt lucruri neintelese, te rog sa-mi spui, ca sa precizez ce si cum.

      Ștergere
  2. Și la sfârșit în ultimul paragraf : Emir cu Leyla se retrag în camerele lor . Nu cred ca e vorba de Leyla? Sau nu am citit eu bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e... :) scuze, chiar nu stiu de ce n-am observat, ca eu imi citesc rezumatele de mai multe ori dupa ce le scriu sa vad daca suna bine si se intelege bine totul...

      Ștergere
  3. Pretul dragostei nu il mai trad?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. voi relua de azi rezumatele la el. Dar as avea rugamintea sa-mi spuna cineva la ce episod s-a ajuns.

      Ștergere
  4. Nu e problemă,doar ca citeam de 2 ori fraza și nu înțelegeam:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iar eu ma gandesc de ieri, de cand mi-ai semnalat greseala, de ce subconstientul meu ii asociaza pe Emir si pe Leyla ??? :D ori mie imi place actrita si de aceea o tot pomenesc, desi Emir mi se pare si urâțel foc (ca sa zic asa, nu e deloc genul care-mi place), si mizerabil ca si caracter - personajul.

      Ștergere
  5. :))))) se întâmplă..cred ca ți place leyla ca emir este nesuferit..probabil te ai concentrat asupra leylei și ai rămas cu ea în minte

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,as vrea sa te intreb ceva...Fata aceea care se spune ca ar fi omorat-o Ozan,traieste sau era doar o minciuna de-a lui Emir??

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,as vrea sa te intreb ceva...Fata aceea care se spune ca ar fi omorat-o Ozan,traieste sau era doar o minciuna de-a lui Emir??

    RăspundețiȘtergere
  8. treaba buna. blogatu.ro a copiat cuvant cu cuvant rezumatul de la tine. presupun ca jumatate din castigurile din reclame iti revin tie nu?..:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, ce jumatate, chiar trei sferturi, ca nu e scris chiar cuvant cu cuvant, uite, Zehir e inlocuit cu Otrava :D :D stiu, si i-am scris asta... sa vedem cu urmatoarele ce face.

      Ștergere
  9. Multumim din suflet!Sunteti minunata! Multa sanatate si spor in toate! Viorica Irimia

    RăspundețiȘtergere
  10. Oana, stii cumva cate episoade sunt ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,am gasit un blog/site unde gasesti toate ep traduse..rezumate mai exact
    Se numeste:Turciasifilmeleei.Kara Sevda/Dragoste infinita.Sper sa.ti fie de folos.Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult, dar nu obisnuiesc sa lucrez dupa rezumatele altora, romani, ma refer. Urmatorul calup de 3 episoade este in lucru deja.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.