marți, 18 aprilie 2017

Furtuna pe Bosfor, episoadele 94-97 turcesti, 98-102 Kanal D

Furtuna pe Bosfor, episoadele 94-97 turcesti, 98-102 Kanal D
Testamentul lui Harun îi bulversează pe toţi, pentru că în afară de Alaz şi de Dilara, lasă acţiunile de la companie lui Ozan şi asta îl face pe Ozan părtaş la parteneriatul cu mafia, prin intermediul lui Damir. Cihan acţionează ca să schimbe această situaţie, dar Damir deja a stat de vorbă cu Ozan şi l-a convins că e bine ceea ce face. Însă Ozan este prins în mrejele lui Damir prin intermediul lui Yavuz, care aşteaptă un semnal de la şef ca să acţioneze.

Hazal continuă să-şi ascundă şi să nege relaţia cu Damir iar Cihan şi Dilara devin bănuitori. Cihan pune ca fata lui să fie urmărită. Damir nu ştie cine e pe urmele iubitei lui şi crede că Asuman sau Azra sunt geloase şi ţes intrigi împotriva lui. Atunci se decide s-o ceară de nevastă pe Hazal, care-i acceptă proprunerea, deşi ea nu ştie adevărul despre omul pe care-l iubeşte şi nu crede ceea ce aude din diverse părţi. Când cei doi se întâlnesc la fermă, Cihan îi surprinde şi are loc o confruntare. Hazal susţine la nesfârşit că-l iubeşte şi că Damir nu e aşa cum crede Cihan. Damir intervine spunând şi el că o iubeşte cu adevărat pe Hazal, dar Cihan nici nu vrea să audă.

Furtuna pe Bosfor, episoadele 94-97 turcesti, 98-102 Kanal D La fel ca în trecut, o aduce acasă şi o încuie în cameră fără nici o punte de legătură cu exteriorul. Dilara vede şi inelul de pe degetul ei şi este siderată că relaţia lor a ajuns atât de departe. Furioasă, aruncă inelul în Bosfor, deşi asta nu şterge cu nimic iubirea lui Hazal pentru Damir. Mafiotul, înnebunit că nu poate s-o contacteze pe Hazal, se duce la Asuman şi o obligă ca în 12 ore să între în vilă şi să-i dea un telefon de-al lui, ca să-l poată suna. Asuman este derutată şi nu ştie cum să facă asta, pentru că Dilara n-o primeşte acolo, dar Şahin, tipul care rămâne cu ea, o ajută. Acesta o bate lăsându-i nişte vânătăi pe faţă, iar Asuman se duce la Dilara minţind că a fost atacată de un hoţ pe motocicletă.

Furtuna pe Bosfor, episoadele 94-97 turcesti, 98-102 Kanal D Dilara o crede şi o lasă să doarmă în acea noapte la ei. Asuman se strecoară la Hazal şi îi dă telefonul de la Damir. Astfel cei doi reiau legătura şi pun la cale cum să se vadă. Ozan se adânceşte în viciu, iar Cihan îl surprinde la masa de joc în cazino. Însă cel mai mare pericol abia urmează, când Yavuz îi aduce două fete cu care se distrează într-o noapte, şi dimineaţa una din ele e moartă în pat. Ozan este deodată conştient în ce a intrat, dar pare a fi prea târziu. Îl sună pe Cihan să-l ajute ca să-i rezolve problema.

Acesta vine imediat şi se constată că fata a murit dintr-o supradoză, iar Ozan nu-şi aminteşte nimic din ceea ce s-a petrecut pe parcursul nopţii, după plecarea din club. Cihan se cutremură de acest fapt, crezând că poate şi fiul lui a consumat droguri, din moment ce nu mai ştie ce a făcut. Keriman se duce la cumpărături cu Can şi acesta dispare de sub ochii ei. Pentru că nu-l găseşte cu nici un chip, Keriman se duce la poliţie să reclame dispariţia copilului. Pe de altă parte îi este teamă să-i spună lui Ozkan ce s-a întâmplat, însă acesta este sunat de poliţişti care-l cheamă la secţie.

Furtuna pe Bosfor, episoadele 94-97 turcesti, 98-102 Kanal DÎn acest timp planul făcut de Hazal şi Damir se pune în mişcare şi Hazal pleacă de acasă lăsând doar o scrisoare de adio pentru familia ei. Hazal şi Damir se duc să se căsătorească, însă în timp ce are loc ceremonia, Dilara vine şi îl împuşcă pe Damir. În acelaşi timp apare şi Rahmi, amândoi ştiind că singura cale de a o împiedica pe Hazal să se căsătorească cu mafiotul este eliminarea acestuia. Damir este dus la spital. Cihan îi dă lui Hazal un ultimatul cerându-i să aleagă între Damir şi el. Drept urmare Hazal se întoarce acasă, deşi când Damir iese din spital, va continua să se vadă cu el în secret, plănuind un viitor împreună. Însă totul se schimbă când ea aude nişte adevăruri despre Damir de la altcineva decât părinţii ei şi îşi dă seama că nu-l cunoaşte deloc pe omul de care e gata să se lege pe viaţă. În acelaşi timp şi Ozan îşi dă seama cine este Yavuz şi al cui joc îl face.

Furtuna pe Bosfor, episoadele 94-97 turcesti, 98-102 Kanal D Damir, care totuşi o iubeşte la disperare pe Hazal, acceptă să se confrunte cu Cihan şi vrea să-i explice că e gata să facă orice pentru ea. Cihan nu renunţă şi spune că nu se poate aşa ceva, că unul din ei doi va muri dacă el nu înţelege să renunţe la Hazal. Atunci Damir, care nu se dă bătut, imaginează un alt plan în care o implică pe Asu. Dar şi Cihan îi uimeşte pe toţi când decide să se recăsătorească cu Dilara. Până la urmă Hazal va renunţa la Damir, dar Cihan îl vânează şi pune la cale o acţiune în forţă în chiar ziua nunţii sale cu Dilara. În timp ce ei doi semnează în cartea de căsătorii, oamenii lui Cihan îi împuşcă pe mafioţi rând pe rând. Un chelner vine la Damir cu un pistol în mână acoperit de şervetul alb. Damir este împuşcat în frunte, şi toţi oamenii lui sunt ucişi de grupul organizat de Cihan.

Serialul Furtună pe Bosfor, Paramparca, se termină cu o poză de familie - familia reunită - la mica petrecere dată în onoarea nunţii Dilarei cu Cihan.


S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I
 

Furtuna pe Bosfor, episoadele 94-97 turcesti, 98-102 Kanal D

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








13 comentarii:

  1. Multumesc frumos Oana.
    Sti cumva daca la turci se va mai filma serialul ? Va mai fi vreun sezon sau...gata ?
    Vacanta placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a terminat, turcilor nu le-a placut faptul ca de la probleme de familie au intervenit chestiunile cu mafia si nu a avut rating bun. Serialul s-a incheiat de tot, nu se va mai filma nici un sezon. Se incheie normal, ca orice serial, cu bine si cu problemele rezolvate in totalitate.

      Ștergere
  2. Mai pui informati despre Pretul Dragostei?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana sa apara Damir asta era fain serialul ,dar dupa ce l au bagat pe asta si porcariile pe care le facea el l au stricat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca multa lume a considerat la fel... desi unora le-a placut tușa politisto-mafiota a serialului :)

      Ștergere
  4. Finalul a fost super ok

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost cea mai tare finalul ca imi pare rau ca sa terminat..ador furtuna pe bosfor o sa imi fie dor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut serialul, cu tot cu intorsaturile lui mafiote, dar n-am mai stat sa-l urmaresc asa de tarziu seara, poate nu neaparat din cauza orei, cat a faptului ca nu pot sa stau sa vad la tv doua seriale cu episoade lungi, unul dupa altul. Aseara, totusi, am stat... macar ultimul episod sa-l urmaresc :)

      Ștergere
  6. Nu stii acum dupa furtuna pe bosfor ce serial se va mai difuza ? Si cand se termina dragoste infinita ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cansu mai e in serial si copilul ei Emre???

      Ștergere
    2. Nu se va mai difuza nici un serial, o emisiune, wOWbizz, asa ceva. Dragoste infinita / Kara sevda, nu s-a terminat de filmat la turci, au ajuns pe la episodul 64-65, iar unii zic ca se va incheia la episodul 70, dar nu e o stire confirmata, sunt zvonuri de facebook.

      Ștergere
  7. Cansu mai e in serial si copilul ei Emre???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Cansu a avut rol pana la sfarsitul serialului , insa Emre nu mai participa la acțiune.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.