duminică, 9 aprilie 2017

In vara asta se poarta Schwarzkopf





In vara asta se poarta Schwarzkopf



In vara asta se poarta Schwarzkopf Ai fost recent la salon sau te-ai vopsit acasă? Dacă da, atunci probabil ai auzit despre noul trend omegaplex care câştigă teren pe zi ce trece. Moda a început în Los Angeles, unde celebrităţile din industria filmului au început să folosească produse cu omegaplex pentru părul lor, ca să arate lucios, sănătos, ferm, tot timpul, în ciuda vopsirii şi deteriorării repetate a podoabei lor capilare. Apoi trendul a traversat oceanul şi a ajuns în Marea Britanie şi în Europa.

Cu promisiunea unui produs revoluţionar anti-rupere, a unui păr mai sănătos şi a unei culori mai durabile, complexul omegaplex a trecut de uşile saloanelor şi a ajuns în casele doamnelor şi domnişoarelor care se vopsesc singure. Dar hai să vedem ce este aceea omegaplex, să întrebăm experţii.

In vara asta se poarta Schwarzkopf
părul înainte de vopsire: se văd firele albe, cele decolorate, și rădăcina
Uneori am auzit despre uleiuri de păr braziliene şi tratamente pentru profunzime, care protejează şi refac firul de păr. Acum toate acestea se numesc omegaplex. Ambasadoarea Schwarzkopf Color Expert, Carolyn Newman, ne vorbeşte despre vopseaua aceasta revoluţionară care foloseşte tehnologia omegaplex, iniţial concepută doar ca un remediu anti-rupere pentru părul uscat. Însă după ce s-au terminat cercetările şi testele preliminare, s-a văzut că rezultatele acestor vopsele de păr sunt uimitoare. Vopseaua Color Expert cu OmegaPLEX de la Schwarzkopf conţine seruri anti- rupere, balsam de protecţie a culorii şi de reparare a firelor de păr deteriorate, iar rezultatul este un păr puternic, bine hrănit care rămâne colorat mai mult timp şi care suportă mult mai bine colorările ulterioare.

In vara asta se poarta Schwarzkopf

Omegaplex acţionează în trei paşi: în timpul colorării, serumul adăugat la vopsea protejează părul în profunzime. Apoi, după clătire, este aplicat un balsam special care prin ingredientele sale reface firul de păr deteriorat şi împiedică decolorarea acestuia. După trei săptămâni se aplică un alt balsam care din nou protejează firul de păr, stabilizează culoarea şi prelungeşte strălucirea.

In vara asta se poarta Schwarzkopf

Cu aceste vopsele de la Schwarzkopf care sunt produse beneficiind de noile tehnologii, orice femeie se poate vopsi acasă fără teama că va avea mai multe nuanţe de păr sau că firele i se vor arde. Eu am încercat această vopsea revoluţionară la salon, și mulțumesc pe această cale celor de la BuzzStore Romania care mi-au oferit șansa de a participa la campania de testare gratuită inițiată de Schwarzkopf. Părul meu natural este castaniu închis, dar de ani de zile îl vopsesc blond. Din acest motiv au existat perioade lungi în care am preferat să las părul să se regenereze, pentru că odată chiar era să rămân fără el, datorită unei vopsele extrem de puternice care mi-a ars efectiv părul, şi pentru că de la vopsirile repetate era deteriorat, lipsit de strălucire şi de supleţe. Însă acum am preferat să folosesc o nuanţă ceva mai apropiată de aceea naturală a părului meu, anume culoarea ciocolatiu auriu, numărul 6.65 din paleta de culori Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex.

In vara asta se poarta SchwarzkopfCoafeza mea a respectat întocmai paşii descrişi în indicaţiile conţinute de cutia de vopsea şi în timp ce aplica pe părul meu vopseaua îmi spunea că se întinde extrem de bine şi că se simte că protejeza firul datorită substanţei uleioase din balsamul special. N-am avut nevoie de două flacoane de vopsea, deşi am părul ceva mai lung de umeri. La sfârșit, am descoperit cu plăcere că aveam o culoare uniformă, erau acoperite şi firele decolorate, şi rădăcina de nuanţa mea naturală şi firele albe pe care le am la anii mei. Părul era fin, mătăsos, foarte suplu şi foarte strălucitor, exact ca în reclama de pe cutie. De altfel, se poate vedea şi în poze ce păr aveam şi cum s-a transformat sub bagheta magică a vopselei Color Expert cu OmegaPLEX de la Schwarzkopf. Iar acum, după două săptămâni de la vopsire și încă de 5 ori spălat, părul meu este la fel de mătăsos și de strălucitor, iar culoarea se păstrează intactă.

Eu deja am devenit fan al acestei mărci de vopsea, şi îmi voi mai lua câteva cutii, de nuanţe mai deschise, să le am toată vara. Dacă şi voi aţi folosit această vopsea revoluţionară, aştept să-mi spuneţi părerea vostră în comentarii.

#buzzomegaplex, #buzzcolorexpert

surse foto: foto de sus - yourcolorexpert.ro, restul pozelor - arhiva personală

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






23 de comentarii:

  1. mi s-a parut una din cele mai misto vopsele pe care le-am incercat! mai ales pentru faptul ca mi-a lasat un par mega moale si matasos! azi aplic al doilea tratament si chiar sunt curioasa de rezultate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu saptamana asta aplic balsamul special. Abia astept sa vad efectul. Oricum, este de departe cea mai buna vopsea pe care am avut-o vreodata, si am avut produse inclusiv din alte tari, nu doar de pe la noi.

      Ștergere
  2. Recent m-am vopsit blond, dar data viitoare cand voi vrea o schimbare de look voi apela la Schwarzkopf

    RăspundețiȘtergere
  3. exact acum am terminat vopsitul cu aceasta vopsea, cred ca o sa raman la ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca si mine, de altfel! Doar ca-mi voi lua ceva gen blond miere, cred!

      Ștergere
  4. Toata lumea o lauda, a iesit frumos culoarea ta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca vopseaua Schwarzkopf Color Expert este printre putinele produse care merita cu adevarat laudate! Sa stii ca intr-adevar e o vopsea deosebita, speciala, care protejeaza firul de păr!

      Ștergere
  5. Si mie mi-a placut maxim aceasta vopsea. Parul meu este mult mai moale si mai matasos, iar culoarea este foarte faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, asa, Diana! Faptul ca e matasos si moale m-a uluit si pe mine, obisnuita cu textura aspra a părului dupa alte vopsele...!

      Ștergere
  6. ma bucur mult pentru tine ca ai avut aceasta ocazie minunata si vad ca ti-a iesit foarte bine,sa te bucuri mult,cred ca imi voi cumpara si eu,insa mie imi place o nuanta de visiniu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fii si tu la fel de multumita si de bucuroasa de noua vopsea cu Omegaplex de la Schwarzkopf!

      Ștergere
  7. Vreau neaparat sa incerc si eu aceasta vopsea dupa ce am auzit si am vazut cat de buna este.

    RăspundețiȘtergere
  8. Super bine arata culoarea! o sa o recomand si mamei mele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ti fie de bine, imi place mult ce a iesit, am vrut si eu sa mi iau dar nu mi plac nuantele de blond pe care le au.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Georgiana! EU o sa-mi iau blond mediu sau blond miere. Oricum pe parul meu iese mai inchis...

      Ștergere
  10. Nu am incercat pana acum aceasta vopsea cu omegaplex dar cu prima ocazie va fi a mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita macar incercata. Eu raman la ea, chiar protejeaza parul, e prima vopsea care nu-mi ataca firul.

      Ștergere
  11. recunosc ca nu prea am experienta vopsitului acasa, de regula ma duc la salon ca blondul e mai pretentios, insa am vazut ca vopseaua asta are efecte foarte bune pe toate nuantele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu merg la salon, dar nu unul cu pretentii, ci undeva unde imi port permite sa cer sa fiu vopsita cu ce vreau eu, nu cu ce au ei. Ma vopseam inainte si singura, dar era un fel de mozoleala, nu vopsit. :D

      Ștergere
  12. Imi place culoarea care ti-a iesit. Foarte frumoasa
    Am folosit si eu aceasta vopsea si imi place efectul ei pe termen lung. Rezista foarte bine pe par si nu se duce din culoare

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.