joi, 6 aprilie 2017

Pretul dragostei episoadele 13-14 tr rezumat




Pretul dragostei episoadele 13-14 tr rezumat Defne îşi cere scuze că a fost în maşina lui Sinan apoi ea şi Omer vorbesc despre ei doi şi cât de mult îşi doresc să fie împreună tot timpul. Apoi deviază subiectul către bârfele din companie despre care Omer zice că nu-i pasă. La masă se văd cu Sinan şi Yasemin care o complimentează pe Defne spunându-i că arată foarte bine în ultima vreme. Însă dincolo de aparenţe, Yasemin este geloasă pentru că Ismail ia prânzul cu o altă femeie. Neriman şi Koray au înţeles că Sinan este îndrăgostit de Defne şi pleacă la hotel ca să-l impiedice să-i spună despre sentimentele lui. Omer şi Defne sunt tot mai apropiaţi şi ar vrea să plece amândoi undeva, într-o mini-vacanţă. Pentru că nu prea au timp să fie doar ei doi, într-o zi la masa de prânz Defne scrie pe un şerveţel destinat lui Omer să vină la un anumit loc, dar Omer nu ajunge în posesia şerveţelului, pentru că Defne i l-a pus în buzunarul hainei, iar Omer îi dă haina lui Yasemin.

Nihan este însărcinată iar bunica îşi dă cu părerea despre cum va arăta ea după naştere, apoi îi spune lui Serdar că are o soţie foarte frumoasă şi că este norocos. Yasemin găseşte şerveţelul şi crede că este de la Ismail. Amândouă se întâlnesc sub podul menţionat în bileţel şi când se văd, spun că s-au rătăcit pe acolo. Când Defne se întâlneşte cu Omer îl întreabă dacă n-a citit mesajul de pe şerveţel dar el nu ştie despre ce este vorba, însă discută despre plecarea pe care o plănuiesc. Acasă, bunica se ceartă cu mama lui Nihan pe tema prestigiului familiilor lor şi pe teme de gătit. Omer şi cu Defne, care se plimbau pe jos, rătăcesc drumul şi rămân fără ajutor pentru că nici unul nu avea la el telefonul mobil. E aproape noapte şi Defne propune să începe să strige, că poate îi aude cineva.

Yasemin se supără pe Ismail care nu vine la o întâlnire şi îl anunţă că-şi va găsi alt şofer. Omer şi Defne merg şi discută despre ei înşişi apoi se sărută. Sinan, acasă, este supărat că n-a putut să-i spună lui Defne că o iubeşte dar speră s-o poată face a doua zi la serviciu. Yasemin continuă să aibă fricţiuni cu Ismail din cauza mesajului de pe şerveţel, pe care bineînţeles că nu l-a scris el. Drept urmare, ea ameninţă că îl va cere de şofer pe Sukru. Omer o duce pe Defne la casa lui părintească, explicându-i că ea este al doilea musafir care intră în acea casă, cunoscută de foarte puţină lume. Omer admiră felul în care Defne se potriveşte, ca prezenţă, în acea casă.

Neriman vrea să afle noutăţi de la Defne şi din greşeală sună la Koray. Defne şi Omer se simt bine în casă, el este dus la cumpărături, iar ea urmează să facă de mâncare. În oraş, o prietenă de-a lui Koray vine pe la el să-i facă nişte poze dar el zice că n-are chef şi că este într-o stare proastă. Defne îl întreabă pe Omer de ce a ales-o pe ea ca iubită, iar el îi spune că deoarece este sinceră şi se poate avea încredere în ea.

Defne se plimbă de mână cu Omer prin grădină şi vorbesc despre ei doi şi despre mesajul de pe şerveţel. Defne îi spune că Yasemin a găsit şerveţelul şi că după aceea s-au întâlnit ele două şi nu ştiau cum să se scuze una faţă de cealaltă. În acest timp Neriman o tot sună pe Defne, dar ea a închis telefonul ca să poată să se bucure în voie de prezenţa bărbatului iubit. Mai târziu, ajunşi în casă în faţă şemineului, Defne află că Omer n-a fost la Roma cu Yasemin, aşa cum credea ea şi acum îşi explică amândoi anumite lucruri.

Yasemin se duce la Sinan să-l întrebe ce crede despre ea, mai ales despre ce defecte are. Sinan evită să răspundă concret, zice doar că e frumoasă şi muncitoare. Yasemin începe să plângă, că nimeni n-o vrea pentru că e rea, apoi Sinan o calmează. Defne răsfoieşte nişte reviste italiene, fără să înţeleagă limba iar Omer se oferă să-i dea lecții de italiană. Astfel, primele cuvinte pe care o învaţă sunt ti amo, iar mai apoi adorm amândoi în faţa şemineului. Sinan merge la birou şi pentru că n-o găseşte, se întreabă cu cine a venit ea înapoi.

Defne se gândeşte la înţelegerea ei cu Neriman şi îi pare rău. Omer îi spune că nu se vor despărţi niciodată. Acasă, bunica îl întreabă pe Serdar dacă Defne are prieten, dar el se eschivează că vrea să fie singur. Pe de altă parte, Sinan se interesează dacă Defne este împreună cu Omer, dar nici el nu primeşte nici un răspuns. După aceea află că Traba a murit şi imediat o sună pe Neriman să-i dea vestea. Neriman se teme că până când Omer şi Sinan vor afla că ea a lucrat pentru concurenţă, e doar o chestiune de timp. Acum, compania lui Traba va fi condusă de Deniz, fiul acestuia, care-l urăşte pe Omer. Neci află că Omer este cu Defne şi îi spune lui Neriman, dar o avertizează să-i lase în pace, însă ea nu dă importanţă acestor avertismente.

Defne nu ştie ce să facă şi e înclinată să-i dezvăluie lui Omer secretul înţelegerii cu Neriman, pentru că dacă acesta va fi aflat de la mătuşa lui, va fi mai rău. Omer este la market şi când se întoarce Defne nu mai e acolo. În schimb i-a lăsat un bilet în care îl roagă să nu fie supărată pe ea că nu pot fi împreună. Omer nu înţelege ce se întâmplă şi, confuz, se duce la Sinan. În acest timp Neci se ceartă cu Neriman că planurile şi jocurile ei îl vor distruge pe Omer. El îi da verigheta înapoi şi o părăseşte, apoi o sună pe fiica lor, Sude, să revină din America. Omer are de gând să meargă la Defne acasă, pentru a lămuri cu ce i-a greşit...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 12 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 15-16 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








7 comentarii:

  1. Oana,mai pui rezumate la Pretul dragostei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar cand sunt mai libera :) si la mine vine Pastele :)

      Ștergere
  2. Oana,nu-ti mai place serialul Pretul dragostei de nu ai mai pus rezumate.Vad ca la celalalt serial pui mereu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar nu-mi place si nici nu-l urmaresc :) insa voi relua de azi rezumatele la el. Celalalt ma captiveaza, inca. Sau o fi farmecul lui Burak Ozcivit care ma tine lipita de monitor si de ecranul tv?

      Ștergere
  3. Ce se intampla cu pretul dragostei?Cand mai trad?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.