miercuri, 19 aprilie 2017

Pretul dragostei episoadele 15-16 tr rezumat




Pretul dragostei episoadele 15-16 tr rezumat
Omer se duce la Defne şi ea este şocată să-l vadă la uşă. Nihan o sfătuieşte să fie calmă şi să stea de vorbă cu el. Dar până se hotărăşte ea, la uşă e Serdar, iar Omer a plecat acasă supărat. Necmi spune că va sta separat de Neriman, că vor divorţa. Neriman o sună pe Defne că să se întâlnească dar ea este încă furioasă şi tot Nihan o linişteşte şi o sfătuieşte să se ducă să vadă ce vrea. La întrevedere Defne recunoaşte că îl iubeşte pe Omer, dar pe Neriman o interesează dacă Omer o iubeşte pe ea. Defne nu mai vrea să continue planul şi atunci Neriman îi cere banii înapoi. Neavând încotro, Defne se supune.

Mai apoi se întâlneşte cu Sinan care a aflat despre relaţia dintre ea şi Omer şi se ruşinează de el, crezând că e supărat din acest motiv. Defne îi povesteşte că a fost nevoită să plece de la companie pentru că altfel s-ar fi aflat despre înţelegerea ei cu Neriman. Până la urmă Defne îl roagă s-o ajute să devină din nou secretara lui Omer. Sinan o ajută, dar nu-i spune nimic lui Omer care o găseşte din nou în birou, şi are o discuţie lămuritoare cu Sinan, pentru că el nu o acceptă pe ea drept secretară. După aceea Omer se duce să ste de vorbă cu Defne şi s-o pună la punct, să-i ceară să i se adreseze cu "domnul Omer" şi să nu fie între ei nici un fel de apropiere, alta decât o cer relaţiile de serviciu. Defne se străduieşte să-i atragă atenţia şi să-l facă să vorbească despre problemele lor, dar el nici nu vrea să audă. Defne se resemnează pe moment, dar la sfârşitul programului de lucru îl aşteaptă în afara clădirii.

Defne insistă să stea de vorbă cu el dar nu reuşeşte decât să-l enerveze şi mai rău. Sude revine în oraş şi Neriman, adică mama ei, o îmbrăţişează cu dor. Sude o asigură pe mama ei că va vorbi cu taică-său şi problema divorţului se va rezolva. La birou Omer se poartă rece şi discută cu Defne strict probleme de serviciu iar după program se întâlneşte cu Sude. Defne se duce acasă şi stă de vorbă cu Ismail, plângându-se că Omer nu mai vrea să vorbească cu ea. Seara, Omer se duce la Sinan să joace baschet şi discuţia lor alunecă imediat către relaţia dintre Omer şi Defne. A doua zi Sinan şi Sude se văd la companie şi o invită la prezentarea care va avea loc în acea seară.

Omer se sfătuieşte cu Sadri şi îi spune că nu mai ştie ce să facă pentru că nu-şi poate controla gândurile, care zboară invariabil la Defne. Sadri îl sfătuieşte să-şi urmeze inima. Apoi, când Sandra îl întreabă ce s-a întâmplat cu Defne a lui el răspunde că Defne nu-l vrea. Dar la ceremonie Defne îl ia de mână pe Omer şi îl trage afară, având de gând să-i spună totul în legătură cu înţelegerea iniţială cu Neriman...

Ca s-o împiedice, Sinan vine şi le întrerupe discuţia când ea îi spune lui Omer că a fost nevoită să-l părăsească. Omer pleacă înapoi înăuntru iar Sinan o dojeneşte pe Defne pentru ceea ce voia să facă întrebând-o ce s-ar schimbă dacă până acum oricum a minţit. Defne susţine că Omer trebuie să ştie adevărul iar Sinan o ceartă că l-a lăsat fără nici o explicaţie. Mai târziu Defne cade de pe o scară drept peste Deniz care îi remarcă frumuseţea. Omer aleargă înaintea ei s-o ajute. Acasă Defne strânge toate lucrurile pe care le are de la Neriman şi spune că nu le mai vrea. Nihan e acolo şi Defne îşi varsă amarul pe umărul ei. Sukre îi aduce un plic pentru Omer apoi ea îi pregăteşte micul dejun. După amabilităţile de început Defne îi mărturiseşte lui Omer că s-a îndrăgostit de el şi că-i este greu fără să-l vadă. Omer se face că nu-l interesează şi o întreabă dacă e gata mâncarea.

Sude o asigură pe Neriman că va găsi o cale de a-l aduce înapoi pe tatăl ei, dar îi sugerează să se poarte şi ea la fel ca în tinereţe. Însă când se vede cu el, nu reuşeşte să-l convingă să se întoarcă acasă pentru că, zice el, Neriman l-a rănit prea tare. Omer şi Defne stau de vorbă şi ajung să se certe iar ea îl întreabă de ce n-o concediază. Mai încolo Defne se întâlneşte cu Necmi şi îl întreabă de Neriman, pe care o văzuse mai devreme şi care n-a vrut să stea de vorbă cu ea. Fosta iubită a lui Omer apare în zonă şi o face geloasă pe Defne apoi pleacă împreună la bar, iar la un moment dat găseşte ocazia să-l pupe.

De ciudă, Defne se poartă rece cu Omer a doua zi diminieata, dar mai târziu Omer îşi cere scuze. Cu toate acestea Defne este foarte supărată şi se poartă ca atare. Korai încearcă şi el să-l convingă pe Necmi să revină la Neriman, dar acesta este greu de convins. Pe fondul supărării lui Defne, Omer acceptă invitaţia la prânz a fostei sale iubite.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 13-14 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 17-18 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








5 comentarii:

  1. Daca rezumatul este deja cunoscut din ceea ce s-a difuzat la tv.,ce rost mai are postarea d-stra ? Interesant este sa aflam cu anticipatie ceea ce urmeaza in serialul preferat...Oricum multumiri pentru efortul depus si va doresc o primavara frumoasa.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, dar eu nu urmaresc acest serial si de aceea nu mi-am dat seama cam pe unde s-a ajuns, iar rezumatele le traduc de undeva de pe un forum strain. O sa postez pana diseara rezumatul episoadelor 20-21 si mai apoi voi acoperi celelalte deja aparute la tv.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.