joi, 20 aprilie 2017

Pretul dragostei episodul 20 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 20 tr rezumat Omer îi spune că nu va pleca nicăieri şi va rămâne acolo, dar Defne răspunde că trebuie să plece pentru că fratele ei şi Nihan s-au logodit şi are nişte obligaţii de familie de îndeplinit. Korai îl anunţă pe Omer că va colabora cu Sinan, şi nu cu el, pt că el decide cu cine colaborează ca artist şi pentru că Sinan ştie să facă bani şi mai este şi unul dintre cei mai vechi prieteni ai lui. Omer se duce acasă la Defne. Ea este singură acum pentru că ai ei au plecat la ţară pentru o zi. Sporovăiesc amândoi apoi Omer se hotărăşte să rămână cu ea peste noapte ca să n-o lase singură iar Defne îi face patul în camera ei, unde dorm ea şi Esra, de obicei. Seara, îi aduce şi pijamaua lui Ismail. Omer nu poate dormi şi sugerează să doarmă în patul ei ca să-i simtă mirosul şi să adoarmă ca şi cum ar fi unul lângă celălalt.

A doua zi dimineaţă Defne se trezeşte bucuroasă că el este acolo, aproape de ea. Necmi îl sună pe Omer să discute despre alegerea făcută de Korai. Mai apoi Defne pregăteşte micul dejun şi cei doi vorbesc despre ce au de făcut mai departe, la serviciu, iar ea îi spune să plece în Italia. Omer este confuz, nu înţelege de ce aseară i-a spus să rămână şi acum îl sfătuieşte să plece. Sinan discută cu Sude despre preluarea companiei şi amândoi sunt de acord că este vorba despre un război între fraţi. Sucre îi pregăteşte lui Omer bagajele pentru Italia unde este invitat la o ceremonie şi abia atunci îşi aminteşte că la vizita italienilor în Turcia le-a prezentat-o pe Defne drept logodnica lui.

Necmi o cheamă pe Defne la o cafea să stea de vorbă despre Sinan dar mai ales despre Omer. Sude şi Sinan vorbesc despre preluarea companiei de către Sinan, iar ea este destul de nelămurită cum de se întâmplă aşa ceva, pentru că la început el nu a fost deloc de acord cu compania. Omer face o înţelegere cu altcineva, în timp ce Sude aprinde şi mai mult conflictul dintre fraţi, încercând să-l scoată câştigător pe Omer. Defne îşi dă seama de greşeală făcută către Omer şi încearcă să îndrepte lucrurile (a auzit o conversație dar nu știa cu cine discută Omer). Deniz îi reproşează lui Yasemin că din cauza ei cei doi fraţi se ceartă, iar ea îl informează că Omer o va lua de la capăt.

La companie se încearcă o mișcare împotriva revenirii lui Omer la conducere, iar Sinan până la urmă va susţine această acţiune. Necmi află că acum Sinan este şeful iar el e susţinut de Sude. Neriman este furioasă pentru că ea nu vrea ca fiica ei să se implice în afacerea asta alături de Sinan, dar Sude pretinde că Sinan are dreptate şi de aceea îl susţine. Pe de altă parte, Sude îl informează pe tatăl ei că într-o zi se va căsători cu Sinan.

Defne este adusă la întâlnire pentru că îl cunoaşte pe italianul care-l ajută pe Omer şi se apucă să-i pregătească paste. După aceea vorbeşte cu Omer şi îi spune că n-are nimic împotriva să fie luată şi ea la prezentare, că ştie că italianul o crede logodnica lui. Omer zice că el nu se duce, aşa că nici ea nu-i obligată să meargă. Defne insistă că trebuie să fie prezenţi amândoi, dar imediat se gândeşte că poate Omer o consideră o proastă şi de aceea i-a sugerat să stea acasă. Însă ea a aranjat ca el să meargă şi a chemat un designer să-l ferchezuiască. În acest timp îi spune că a făcut o confuzie, dar acum trebuie să se confrunte cu Sinan şi este musai să facă ce-i spune ea, pentru că i-a luat-o lui Sinan cu un pas înainte şi s-a ocupat de toate. Omer se lasă pe mâinile ei, deşi tot se împotriveşte întrucâtva să meargă la ceremonie.

Defne se îmbracă şi ea să-l însoţească. Mai înainte să plece, Omer ia cu el inelul mamei sale şi i-l dă lui Defne spunându-i că este o primă stea a iubirii lor eterne. Italienii le spun celor doi fraţi că au fost informaţi despre separarea lor şi că asta nu e o decizie bună pentru companie. Sinan şi Omer discută separat şi Omer îl atenţionează pe fratele lui că poate găsi oricând un italian care să fie lider şi care să vrea să lucreze cu el, apoi amândoi ajung la concluzia că este necesară reconcilierea. La sfârşit îi anunţă pe italieni că îşi vor continuă colaborarea. După aceea începe o serată la care Defne dansează când cu Sinan când cu Omer şi se ironizează reciproc, însă Omer este şi foarte romantic şi înainte ca un dans să se sfârşească, o cere de nevastă pe Defne.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 19 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 21 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








6 comentarii:

  1. Iar ai uitat de serial?au trecut deja 2episoade din el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog frumos,puteți posta rezumatele episoadelor următoare? Va mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc, zilele astea. Nu am multi cititori la acest serial, dar daca tot am de unde lua materialele, fac tot posibilul sa postez cateva rezumate in avans.

      Ștergere
  3. Oana,chiar ca te-ai straduit sa pui rezumate!De doua saptamani zici ca mai postezi ceva si de fapt ne duci cu vorba.Bravo!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.