luni, 1 mai 2017

Dragoste infinita episoadele 32, 33, 34, 35 rezumat




Dragoste infinita episoadele 32, 33, 34, 35 rezumat Asu rămâne consternată la telefon, speriată şi confuză. Kemal apelează poliţia şi raportează crima petrecută sub ochii lor. Emir nu e de acord cu acest lucru şi vrea să plece, dar este oprit de Kemal şi de Nihan. Atunci el va crede că din nou Nihan ţine legătura cu Kemal şi că amandoi au fost vorbiţi să se găsească împreună în acel loc. Până la urmă decid să facă declaraţii la poliţie, dar în aşa fel încât Ozan să nu aibă de suferit. Sunt introduşi pe rând la audieri şi toţi trei spun ceea ce ştiau în legătură cu întâmplarea din acea zi. După ce ies, Emir pune pe cineva să lovească maşina lui Kemal cu un camion, aşa, drept ameninţare. Kemal se duce pe la ei seara, ca să-l facă pe Emir să priceapă că pe el moartea nu-l sperie. Ulterior, Nihan îl aude pe Emir discutând cu cineva la telefon despre faptul că vrea să-l omoare pe fratele lui, pe care nu-l cunoaşte. În acest timp şi Kemal cu Zehir hotărăsc să-l găsească pe fratele lui Emir înaintea acestuia, ca să nu fie ucis. Mai mult, ca să-l ţină pe Emir în şah, Kemal se duce la Tufan cerându-i să-i aducă dovezi ale ilegalităţilor comise de Emir la companie ca să-l poată băga în închisoare pentru evaziune fiscală şi alte încălcări ale legii, însă Tufan nu-i acceptă jocul ci răspunde că el se supune numai ordinelor lui Emir. Mai târziu, însă, va discuta cu Asu despre acest lucru și vor cădea de acord că este cazul să-i predea lui Kemal înregistrările din seara de acum șase ani.

La vila Sezin, Ozan îşi face probleme în legătură cu Zeynep, care nu pare să mai vrea să se întoarcă acasă. De fapt, ea vrea ca Ozan să vină după ea şi să facă tot ceea ce vrea ea. Pentru asta, merge la vilă să-şi ia lucrurile certându-se cu Vildan şi neţinând cont de criza pe care o are Ozan când o vede plecând cu valiza. Mai mult, Zeynep toarnă gaz peste foc şi spune că nu poate să aibă încredere într-o femeie care a furat în tinereţe iubitul surorii ei. Peste puţin timp, Fehime află despre fuga fiicei ei de la casa soţului şi se hotărăşte s-o recheme la ei acasă. Acolo, Zeynep se gândeşte ce să le spună socrilor ei şi va reveni la vilă doar că să anunţe că vrea să divorţeze sau că ar fi de acord să rezolve amiabil divergenţele dintre ei dacă s-ar întocmi un contract prenuptial ca să nu rămână de izbelişte în cazul în care va divorţa. Tarik şi Banu se află într-un oarecare impas. Tarik a invitat-o la cină la părinţii ei dar ea, datorită celor spuse de Fehime, ezită. Apoi îi povesteşte lui Tarik ce i s-a întâmplat și cum maică-sa a venit la ea la birou, dar Tarîk nu ţine cont de părerea părinţilor lui şi o cere de soţie. Banu nu dă un răspuns imediat şi mai târziu îl va suna pe Emir să-i ceară părerea, mai mult să-l informeze şi să-i spună că ea n-ar vrea să-i facă rău lui Tarik, însă Emir o obligă să se căsătorească cu el şi să-şi respecte înţelegerea.

Asu se duce la Hakkî care i-a promis că o să-i povestească totul despre ciudatul mesaj transmis de Emir, însă bătrânul n-o lămureşte cu nimic, dimpotrivă, o lasă să creadă că Emir ştie cine este şi chipurile, ca să se apere la nevoie, îi dă un pistol. Asu iese şi mai speriată de la unchiul ei decât a intrat. Hakki începe să şteargă urmele unde apare Nazif cu el sau cu Tufan pe camerele de înregistrare de la spital, iar Tufan îi raportează tot ceea ce face Emir şi ce discută la telefon. Emir ajunge să verifice înregistrările din spital, dar nu-l vede decât pe Nazif intrând acolo. Zehir, trimis de Kemal, se duce la fratele paralitic al lui Nazif şi porneşte să investigheze acel fir. Astfel află că Nazif era plătit la anumite intervale de timp de o companie a unui bărbat şi a nepoatei lui. Mergând pe acest fir, cei doi ajung şi la alte persoane care însă nu le spun adevărul dar îl informează pe Hakki despre investigaţia lui Kemal. Tufan, pe de altă parte, o sperie şi o bagă şi mai mult în ceaţă pe Asu spunându-i că atât Emir cât şi Kemal sunt pe urmele ei şi că ea trebuie să încheie tot acest joc. Asu este prea tensionată ca să fie în stare să ia o hotărâre, însă mai târziu îi va da dovezile legate de aranjamentul lui Emir în noaptea în care a fost împușcată Linda, după ce află că Kemal nu mai este interesat de Nihan. Tufan face pe intermediarul şi îi aduce dovezile, dar îl condiţionează pe Kemal să nu-l mai caute pe fratele lui Emir. Kemal se duce cu probele şi face plângere la poliţie.

Seara are loc o donaţie pentru proiectul la care lucrează Nihan. Ozan vine cu contractul prenuptial, aşa cum a vrut Zeynep, care nu are încotro şi acceptă să se împace cu el. Emir aşteaptă un mesaj despre fratele lui iar Leyla propune să se liciteze câte un dans cu ea şi cu Nihan. Kemal câştigă licitaţia, dar afirmă că nu vrea să danseze cu Nihan, apoi o invită pe Asu. Galip câştigă licitaţia pentru Leyla şi dansează cu ea. Emir pleacă, pentru că a primit mesajul aşteptat şi merge într-o cameră unde va găsi un prim indiciu, o poză şi un mesaj pe verso. Kemal se duce să-l urmărească, să vadă ce face şi de ce. Emir merge spre al doilea indiciu, şi găseşte într-un dosar o altă poză, cu o fetiţă, dându-şi seama că de fapt, are o soră. În acel timp vine poliţia să-i ia pe Emir şi pe Ozan la secţie, în urma plângerii lui Kemal. Emir tocmai o găseşte pe Asu căreia îi spune că a venit să-şi întâlnească sora. Urmează o discuţie sinceră. Asu recunoaşte că ea este sora lui iar el se întreabă de ce ea a ales să-i fie duşman, apoi conchide că ar trebui să-l omoare, pentru că în caz contrar, el o va ucide pe ea.

Dragoste infinita episoadele 32, 33, 34, 35 rezumat Poliţia îl ridică doar pe Ozan pentru că Emir nu mai era în sală, dar ajunge la timp acolo unde este el ca s-o salveze pe Asu. Emir este foarte furios şi strigă că acela care i-a făcut asta va plăti cu vârf şi îndesat. Leyla îşi dă seama că Kemal stă la baza acestei arestări şi se duce să-l întrebe ce-a făcut, iar el răspunde doar că a făcut ceea ce trebuia să facă şi că Emir este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a întâmplat rău în vieţile lor. Asu este foarte speriată şi îl contactează pe Tufan ca să-i ceară ajutorul, acum, că unchiul ei a trădat-o şi a dat-o pe mâna lui Emir. Gestul lui Kemal dă peste cap vieţile tuturor şi schimbă multe destine, iar acum toată lumea este investigată în legătură cu tenebrele din trecut. Fiecare spune ceea ce ştie în legătură cu noaptea în care Ozan a devenit criminal, dar Emir susţine că şi el a fost atras într-o capcană, ca să fie stors de bani după aceea. Anchetatorii nu-l lasă să mintă ci îi dezvăluie că ştiu unde sunt îngropate şi Linda şi Karen şi îi sugerează să spună exact cine a ucis-o pe Karen. Emir minte că nu ştie şi atunci urmează să rămână în camera de interogatoriu până dimineaţă. Ozan nu suportă ancheta, cu toate că poliţiştii îi dau de înţeles că va fi achitat în final, şi face o criză în urma căreia este dus la spital. Din această cauză Nihan îşi reconsideră sentimentele pentru Kemal şi între ei se naşte o prăpastie care în timpo va deveni duşmănie. Asu este eliberată oarecum, de răzbunarea lui Hakki, care printr-un bilet lăsat în casă îi spune că n-a avut încotro când a dat-o pe mâna lui Emir, că totul a fost consecinţa greşelilor ei şi că dacă doreşte poate să plece de la el. Asu, după ce constată că originalele înregistrărilor lipsesc din casă, se sfătuieşte cu Tufan şi se duce la Kemal să locuiască acolo, la îndemnul acestuia.

Ozan suportă din ce în ce mai greu detenţia din spital, unde nu are voie să vadă pe nimeni, doar cu Nihan comunică, dar prin uşă sau prin bătăi în pereţi. Compania familiei Kozcuoglu începe să înregistreze pierderi din cauza arestării lui Emir. Comenzile se anulează şi Galip nu ştie cum să redreseze situaţia. Nihan se hotărăşte să vină la o şedinţă unde Kemal era să preia conducerea companiei în locul lui Emir, şi îi ţine locul soţului ei. Peste puţin timp atât Ozan cât şi Emir sunt anchetaţi în stare de libertate. Asu insistă la Tufan să se găsească înregistrările luate de Hakkî, pentru că în acest fel crede că-şi poate salva pielea de răzbunarea lui Emir. Nihan începe să bănuiască din ce în ce mai mult că Zeynep este însărcinată cu copilul lui Emir şi de aceea ea se fereşte de el. Într-o zi îl vede pe Emir cu Zeynep care-i ia mâna şi i-o pune pe burtica ei. Din acest gest Nihan înţelege fără echivoc al cui este copilul. Emir îi cere lui Zeynep, ca dovadă că-l iubeşte, să-i aranjeze o intalnire cu Asu, dar fără să mai ştie altcineva. Zeynep îi dă un sms lui Asu ca din partea ei şi ea, fără să bănuiască, acceptă întâlnirea propusă. Are loc o scurtă întrevedere între cei trei apoi, după ce Zeynep pleacă, Emir o avertizează pe Asu că n-ar trebui să aibă încredere în femeia care şi-a vândut fratele.


Cei doi pleacă într-un loc singuratic ales de Emir şi discută despre moştenirea familiei Kozcuoglu, care pe Asu n-o interesează, ci vrea doar să se răzbune pe Galip pentru că i-a luat fericirea de a avea o mamă. Ei sunt urmăriţi, fără să ştie, de Nihan şi de Zehir, în prima fază, apoi şi de Kemal. Emir o ameninţă pe Asu cu pistolul, minţind-o că acela e pistolul lui Kemal, cu amprentele lui, şi că în cazul în care va trage, Kemal va fi acuzat de crimă. Apoi ea îl şantajează cu înregistrările în care se vede că totul a fost o înţelegere între el şi Karen în noaptea de acum şase ani, spunând că dacă ea dispare, acele fişiere vor ajunge pe mâna poliţiei. Kemal şi Nihan se apropie de ei doi, moment în care Asu doar schimbă vorba şi spune că ştie despre copilul lui Zeynep că este al lui. Kemal se înfurie, Emir scapă pistolul din mâna şi Asu încearcă să se disculpe implicând-o pe Nihan. Ea, ca să-l apere pe omul iubit, va lua o decizie care o va afecta profund şi astfel va fi omul care va avea cel mai mult de pierdut din tot acest joc. Zeynep atunci când se va confrunta cu Kemal, va trebui să treacă cel mai mare test din viaţa ei. Între timp, rivalitatea dintre Nihan şi Emir îl ajunge şi pe Ozan, care află despre bănuielile familiei, despre copilul lui Zeynep că este al lui Emir. De data asta, Emir începe să pună în aplicare un proiect imens care va rezolva toate problemele şi, de asemenea, se aşează la masa negocierilor cu Asu. În ceea ce priveşte Ozan, influenţat de soţia lui, ia cea mai proastă decizie, aceea de a face testul de paternitate.

Situaţia între Nihan şi Kemal şi durerea cauzată de întoarcerea lui Emir îi va duce pe amândoi pe marginea prăpastiei. Este nevoie de mult timp pentru Kemal să dispară din viaţa lui Nihan. Fără să ştie că Asu luptă acum pentru propria ei viaţă (l-a regăsit pe Hakkî şi vrea înregistrările), simţindu-se ameninţată în permanență de Emir, Kemal ia decizia de a se apropia de ea şi de a se însura. Nihan va primi cu infinită durere această veste. Cei doi ajung faţă în faţă, şi cu toate că iubirea din inimile lor e o flacără vie, au ajuns acum să fie inamici. Pentru a pune la punct planul său, prin care vrea că Zeynep şi Ozan să plece în străinătate până se liniştesc apele, Emir va face un pas important în noaptea logodnei lui Kemal cu Asu, pentru că tocmai atunci a stabilit pentru cei doi soţi să plece în Europa. În seara respectivă, Ozan se împacă cu Nihan ştiind că urmează să plece, Emir aşteaptă mesaj de la Asu care îi trimite prin Tufan un colet cu înregistrările care-l incriminează şi cu pistolul folosit în acea noapte, Kemal îi dă o scrisoare lui Nihan care, emoţionată, pleacă s-o citească în tihnă. După oficierea logodnei, Tarîk îi conduce pe Ozan şi pe Zeynep la un debarcader de unde urmează să plece cu un vas, dar apare poliţia şi îl reţine pe Ozan. Atunci Zeynep îşi aminteşte că Emir i-a promis cu ceva timp în urmă că va face în aşa fel încât el să fie scos de sub orice învinuire şi Ozan să înfunde puşcăria.

Kemal se înfurie că Zeynep nu s-a gândit că aici se va ajunge dacă vor fi fugari. Emir se află la spital şi se preface că nu are habar de cele petrecute. Tarik îl informează pe Emir prin sms de ceea ce se mai întâmplă. Nihan se duce la Leyla şi îi povesteşte tot ce s-a întâmplat, punând accentul pe logodna lui Kemal şi crede că n-o să-l poată ierta vreodată pentru că a lăsat-o pentru altă femeie. La spital Nihan își face un control dar medicul încă nu-i spune că este însărcinată, pentru că aşa i-a indicat Emir să facă. Mai târziu, el se va gândi cum s-o sedeze pe Nihan ca s-o ducă să avorteze copilul, pentru că este al lui Kemal. Emir îi spune lui Nihan că arestarea lui Ozan s-a făcut în urma a două denunţuri, apoi completează că paşapoartele false pentru Ozan şi Zeynep au fost făcute de Tarik, lăsând să se înţeleagă că el nu este implicat în nici un fel în evenimentele care au avut loc. Pentru a încurca şi mai mult lucrurile, Emir îl sună pe Galip, dându-i-l la telefon lui Nihan, căreia îi spune că este şantajistul. Acum şi Nihan şi Galip sunt derutaţi şi nu mai ştiu ce-i adevărat şi ce nu.

Kemal îi pune pe Zehir şi pe Salih să verifice amănuntele fugii în străinătate a surorii lui să vadă dacă într-adevăr Tarik a fost implicat de aşa manieră. Zehir află că Tarik nu a avut nici o legătură cu paşapoartele false. La rândul ei Nihan se întreabă de unde a avut Ozan bani de o mişcare de aşa anvergură iar el îi spune că s-a descurcat şi singur. Emir încurcă şi mai mult iţele jocului pus la cale de el, asigurându-i pe cei de acasă că Ozan nu mai iese prea curând din închisoare. La momentul oportun, Emir o adoarme pe Nihan cu nişte sedativ pus în cafea, dar se răzgândeşte asupra avortului, apoi îl şantajează pe Tufan să-l omoare pe Kemal, în caz contrar, o va omorî pe Nursen, pe care a reperat-o deja. Tufan se vede constrâns să accepte misunea. Kemal recuperează de pe softul telefonului lui Zeynep nişte mesaje din care îşi dă seama că sunt între ea şi Emir. Înfuriat că între sora lui şi nesuferitul de Emir este o relaţie se decide să acţioneze.

Ozan primeşte la închisoare un plic cu poze în care Zeynep se sărută cu Emir şi îşi dă seama de adevărata faţă a soţiei lui. Apoi este dus la spital fiind otrăvit. Îşi revine, dar n-o primeşte pe Zeynep în vizită. Nihan îşi face un test de sarcină şi află că e gravidă. Galip îl contactează pe Hakki care se sinucide în faţa lui, nu înainte de a-i confirma că Asu este fiica lui. Zeynep face testul de paternitate care atestă că Emir este tatăl, dar lui Emir îi va spune că e copilul lui Ozan. După o discuţie lămuritoare între Ozan şi Zeynep în legătură cu toată relaţia lor, Ozan se spânzură în spital. În aceeaşi seară Kemal se duce la Emir să-i ceară socoteală, dar acesta îl anunţă pe Tufan să fie pregătit. Când are loc confruntarea cu pistoalele, Tufan nu trage în Kemal, dar Kemal îl răneşte pe Emir, după care se autodenunţă la poliţie. Pe acest fundal plin de dramatism şi de încurcături, Kemal o acuză pe Nihan că e la fel ca Emir în timp ce ea plânge moartea fratelui ei. Astfel se sfârşeşte prinul sezon al serialului Kara Sevda - Dragoste infinită.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 29, 30, 31                               urmează: Dragoste infinita ep. 36, 37, 38

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







10 comentarii:

  1. Filme online in calitate hd http://filmehd-online.biz

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Oana,am si eu o intrebare .In ce episod ramane Nihan gravida ?
    PS intreb asta ca sa nu ma mai uit pana atunci ca nu imi place sa ii vad despartiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Probabil ca a ramas in episodul in care au petrecut acea noapte impreuna la casa de vacanta. De aflat afla in episodul 35 ca e insarcinata.

      Ștergere
  3. Oana, turcii o sa ia pauza dupa episodul 36?

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana, al doilea cand va incepe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU nu cred ca se va face vreo pauza, cel putin luna asta... din iunie incolo, nu stiu.

      Ștergere
  5. Eu nu cred ca il vor intrerupe ..il baga pana la final..dupa care baga altu pe parcursul verii gen " gunes" mai scurt..dupa care cobtinua bahar si kosem

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu totusi nu am inteles de ce Hakki ia spus lui Emir ca Zeynep este sora lui.. Ai putea sa ma lamuresti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am inteles, probabil ca a intervenit in planul initial al razbunarii lor... nu stiu, nu-mi dau seama.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.