luni, 8 mai 2017

Dragoste infinita episoadele 36, 37, 38 rezumat




Dragoste infinita episoadele 36, 37, 38 rezumatNihan trăieşte o dramă şi o depresie în urma morţii fratelui ei, şi cum o veste proastă nu vine niciodată singură, află că şi Onder a murit la scurt timp după ce l-a văzut pe Ozan spânzurat. Faptul că va avea o fetiţă este o slabă mângâiere faţă de grozăviile prin care viaţa o face să treacă. În timp ce Kemal plăteşte preţul pentru sângele de pe mâinile lui, Emir se luptă pentru propria lui viaţă, iar Galip ia o decizie din care nu mai există cale de întoarcere, când semnează ca glontele înfipt în coloana lui Emir să nu fie scos. Pe de altă parte, va face tot posibilul să-l înfunde pe Kemal cât va putea de mult, iar avocaţii lui Emir vor încerca să demonstreze că Kemal l-a împuşcat pe acesta în mod voit şi premeditat, deşi el susține că pistolul s-a descărcat accidental.

Zeynep se teme cel mai mult că relaţia ei cu Emir va ieşi la iveală şi acţionează haotic după ce vede că pe toate canalele de ştiri se vorbeşte despre ultimele evenimente dintre Kemal şi Emir. Va face în aşa fel încât să fugă şi de familie şi de adevăr, dar nu poate pentru că într-o anumită conjunctură va pierde poşeta în care avea o sumă mare de bani. După ce-şi revine, va fi mai preocupată să-şi găsească poşeta furată, decât să-şi vadă de sănătate, pentru că a pierdut sarcina, lucru pe care o bucată de timp îl va ascunde. În ziua procesului, în timp ce toată lumea se aşteaptă ca Kemal să iasă pe cauţiune, Galip nu ezită să-şi folosească toate pilele pentru a manipula justiţia şi nu numai, plătind un om din aceeaşi celulă cu Kemal să-i creeze probleme ca să fie pedepsit cu carceră ori de câte ori este posibil. Cu toate acestea, soarta lui Kemal se schimbă în rău odată cu sosirea unui martor surpriză, la care nimeni nu s-ar fi aşteptat să fie împotriva lui. Drept urmare, detenţia va continua, la fel ca şi ancheta. Asu îl va susţine pe Kemal până la capăt.

După o operaţie foarte dificilă, pe Emir îl aşteaptă şocul vieţii lui. De la Kemal i-a rămas o bombă gata să explodeze - glontele din coloană, care dacă ar fi extirpat, ar exista riscul paraliziei. Chiar și așa, Emir se recuperează cu greu și nu-și simte, la început, piciorul stâng. Între timp, odată cu moartea lui Ozan, Emir îşi dă seama că nu mai are nici un atu în mâinile lui ca s-o ţină ostatică pe Nihan. Deci, pentru a o împiedica să-l părăsească, va folosi cea mai puternică armă pe care o mai are, și anume copilul ei. Deşi moartea lui Ozan pare sinucidere, comisarul Hakan intră în posesia pozelor cu Emir şi Zeynep, ceea ce-i stârneşte o avalanşă de întrebări, mai ales că şeful lui îl anunţă că ancheta a fost transferat (datorită lui Emir care l-a amenințat deja pe comisar că-l va face să regrete că se implică în anchetă). Cu toate acestea Hakan continuă pe cont propriu ceea ce a început şi pe parcursul investigaţiei, află numele cuiva complet neaşteptat.

În timp ce Kemal continuă să lupte cu un mod de viaţă cu care nu este obişnuit, trebuie să se apare împotriva ameninţărilor lui Emir şi Galip care plănuiesc să-l omoare în închisoare. Între timp, Nihan se duce să-l vadă ca să-i spună că este însărcinată, ceva care îi strică total echilibrul lui Kemal, care n-o primeşte. Când Nihan iese de la directorul închisorii, unde ar fi trebuit să aibă loc vizita, o aşteaptă reporterii cărora le spune că ea şi Emir vor avea un copil. Tufan, care nu și-a îndeplinit sarcina de a-l omorî pe Kemal, vine la spital la Emir și se interesează de mama lui, cu care era șantajat. Emir nu-i spune nimic, ci doar îl trimite acasă să se convingă singur. Tufan se duce, dar nu găsește pe nimeni în casa unde locuia mama sa, Nursen.

Tarik se depărtează de Emir deşi acesta îl avertizează că dacă va mai avea vreodată nevoie de ajutorul lui, n-o să i-l mai ofere. Nihan este conştientă că trebuie să-şi protejeze copilul de Emir cu orice preţ şi de aceea are de luat o decizie grea. Pentru că încă mai are paşaportul fals primit când trebuia să plece din ţară împreună cu Kemal, acum se va folosi de el şi va pleca la Londra cu fetiţa ei. Cu toate acestea Emir intuieşte că Nihan ar face acest gest şi caută la toate aeroporturile şi pe toate căile de acces cu exteriorul dovezi că Nihan a fugit, însă nu le găseşte. Asu face o mutare crucială, răsturnându-i toate planurile lui Nihan, care crede că Emir este vinovat de ceea ce i se întâmplă. Drept răzbunare, ea va da foc vilei şi tot îl ameninţă pe Emir cu moartea.

Kemal, departe de toţi şi de toate, îşi dă seama că e timpul să-şi ia ce-i al lui, după ce un gardian îi arată ce a declarat Nihan la televizor legat de sarcina ei. După un timp, face primul pas spre libertate, dar asta va însemna o confruntare cu iubirea vieţii sale, care este și cea mai mare slăbiciune a lui. Totuşi în acest moment Kemal vrea răzbunare şi singura care îi va topi inima va fi Deniz, fetiţa lui, despre care nu ştie nimic în acest moment. Pe de altă parte Nihan crede că doar Kemal îl poate opri pe Emir şi poate să o salveze pe micuţă.

Emir ştie că indiferent cât de dur este conflictul dintre ei, chiar dacă sunt împreună sau nu, Kemal şi Nihan sunt de nedespărţit. Din acest motiv, pentru a o încolţi pe Nihan va începe un joc perfid cu Deniz şi o va ţine alături de el, ameninţând-o că dacă nu vine acasă, o va face pierdută pe fata ei care până la urmă va fi adoptată şi nu se va mai şti nimic de ea. În acelaşi timp Nihan se luptă din toate puterile şi cu tot sufletul să scape de numele de familie Kozcuoglu.
Tarik şi Banu sunt căsătoriţi dar nu au parte de nici un ajutor pentru că Husein şi Fehime n-au fost de acord cu acest mariaj şi nu se interesează de ei. Banu nu are un serviciu şi astfel situaţia lor este relativ dificilă, financiar vorbind.

Acum a venit vremea ca nedreptăţile suferite de Kemal în închisoare să fie plătite şi va face fiecărui torţionar exact ceea ce i-au făcut ei lui. Totuşi atacurile sub centură nu contenesc şi îl derutează. Emir îşi ia o avocată, pe Zehra, care să-i apare cauza împotriva lui Kemal, dar lui Zehir nu-i convine această alegere pentru că Zehra îi cunoaşte trecutul şi îl ştie, sub un alt nume. Cei doi deja se întâlnesc întâmplător și Zehra începe să creadă că Kemal va face afaceri necurate din cauză că îl are pe Zehir drept asociat. Nihan îşi angajează un detectiv particular ca să-l ţină pe Emir sub control. Emir însă depistează ce se întâmplă şi întoarce jocul în favoarea lui. După toate aceste luni în care Kemal şi Nihan nu s-au văzut, acum, când se întâlnesc la locul ştiut de pe dealul unde în trecut înălţau zmee, are loc o confruntare cu efecte pe termen lung. Kemal vrea să ştie de ce ea consideră că din cauza lui au murit Ozan şi Onder iar de aici se iscă din nou divergenţe ireconciliabile.

Evenimentele trecute au pus unele minciuni între ei şi acum iubirea pare să se fi erodat şi totul s-a transformat într-o armă cu care fiecare îl ameninţă pe celălalt. Jocul pe care Kemal intenţionează să-l joace o va răni pe Nihan în amorul propriu, iar ea se va afla faţă în faţă cu una dintre cele mai dificile alegeri din viaţa sa, aceea de a alege între ea însăşi şi viaţa fiicei ei. Drept urmare se va duce la comisarul Hakan să-i declare că Emir i-a răpit fata şi că în trecut o ameninţa că-l dă pe mâna justiţiei pe Ozan. Cu această ocazie comisarul are fire noi de investigat, dar n-o poate ajuta pe Nihan în ceea ce o priveşte pe Deniz, aşa că ea se reîntoarce la Emir. Husein dă o petrecere cu ocazia eliberării lui Kemal în speranţa că-şi va reuni familia. Dar atât Tarîk cât şi Zeynep nu prea îşi doresc să revină în sânul familiei, din zona de confort în care se află, deşi din respect vor onora amândoi invitaţia lansată. Zeynep vine împreună cu Deniz să-l vadă pe Kemal deşi nu este conştientă că se află între el şi Nihan ca între ciocan și nicovală. Când această fisură dintre ei devine vizibilă, deja s-a format o prăpastie în familia Soydere care se adânceşte rapid.

Nihan se reorientează, bănuieşte că Hakan a devenit omul lui Emir şi crede că acela care poate s-o reunească cu fata ei este Kemal. Pe parcurs, această alegere se va transforma în cel mai mare test al iubirii dintre ei, care va reaprinde focul mocnit din inima lor. Nihan ajunge din nou să fie împreună cu fiica ei, Deniz, dar și cu Emir, care crede că şi-a făcut datoria şi că Nihan va începe o nouă viaţă alături de el, deși nu are habar că ea va pune la cale un plan de răzbunare pe termen lung. Pe măsură ce pictorița încearcă să-şi apere fiica de pericol, începe să-şi pună în aplicare planul ale cărui obiective devin clare acum.

Zehir îi povesteşte lui Kemal că a avut o relaţie mai demult cu Zehra şi îi face o propunere. Pe de altă parte, avocata începe să caute tot felul de informaţii despre Kemal, apoi îl avertizează pe Zehir că ea este omul lui Emir. Însă la un moment dat, când va fi vorba despre o afacere, chiar Emir îi va cere Zehrăi să clarifice situaţia şi va fi nevoită să se vadă cu Zehir. Cu această ocazie va fotografia nişte documente de-ale lui Kemal legate de o licitaţie pentru un teren (de care şi Emir este interesat) profitând de neglijenţa acestuia. Ulterior se va dovedi că acele acte erau false şi că Zehir le pusese intenţionat acolo.

Deşi crede că n-o să-i permită lui Kemal s-o deruteze, lui Nihan îi va fi foarte greu să păstreze distanţa. De când a ieşit din închisoare, Kemal se pregăteşte pentru o confruntare cu adevăratul său inamic. Cu toate acestea, zidurile care au crescut în jurul iubirii din inima sa nu sunt de nezdruncinat şi când o vede pe Nihan face o prima greşeală.

Între timp, Zeynep, care l-a ajutat pe Emir fiind bona lui Deniz, încasează prima lovitură şi rămâne fără serviciu. În iureşul acestor noi probleme se gândeşte să se întoarcă la agenţia de actriţe unde a lucrat la început pentru scurtă vreme, dar în timp ce încearcă să gestioneze sentimentele ei pentru Emir, are o întrevedere cu comisarul Hakan, ceea ce o destabilizează. Acest fapt o împinge să-şi facă un proces de conştiinţă în privinţa lui Ozan, mai ales că Hakan e în posesia unor foarte importante dovezi din ziua în care a murit în Ozan, inclusiv a unei scrisori lăsate de el din care nu rezultă că avea de gând să se sinucidă.

Directorul închisorii, faţă de care Kemal îşi plătea niște poliţe pentru că nu l-a lăsat să-şi vadă familia timp de un an, cât a stat în închisoare, moare în mod neaşteptat într-un accident de maşină şi Kemal se întreabă dacă nu cumva se va face o legătură între acest deces subit şi planul lui de răzbunare. Pe de altă parte, comisarul Hakan îl întreabă direct pe Emir, la telefon, dacă este implicat în accident.

Emir face o înţelegere cu Asu prin care îi întinde lui Kemal o capcană, punând-o în acelaşi timp pe Asu într-o situaţie dificilă. Acum Emir deţine jumătate din acţiunile companiei moştenite de Asu de la Hakki. Datorită conjuncturilor, Asu este aceea care stă să cadă inevitabil în capcana întinsă de Emir. Nihan mai face un pas şi stabileşte cu Emir să semneze un contract prenuptial care să-i dea ei dreptul la jumătate din avere în caz de separare, însă Emir în ultima clipă se răzgândeşte. În timp ce stau de vorbă asupra acestui contract, apare Kemal şi la scurt timp bona cu Deniz. Kemal îşi aminteşte imediat că această fată era tot aceea pe care a văzut-o cu Zeynep când a fost la masă la părinţii lor. Nihan se agită şi vrea să plece cu fetiţa din cameră, iar asta îl face pe Kemal să-şi pună unele întrebări.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 32, 33, 34, 35                               urmează: Dragoste infinita ep. 39, 40, 41

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








11 comentarii:

  1. Eu nu mai inteleg nimic .... s a ales praful de acest serial totusi chiar daca nu il mai urmaresc si citesc doar rezumatele tale care sunt cam cele mai precise de pe imternet (ca am citit pe la alti numai aberatii )Ma intereseaza totusi ,cand iese kemal din puscarie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce episod ?

      Ștergere
    2. Pai credeam ca e destul de clar, aici este doar rezumatul episodului 36... :) deocamdata. Am precizat asta pe unde am sheruit articolul.

      Ștergere
  2. Faza cu "in ce episod "era legat de primul mesaj pe care nu l am scris complet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 36. Cel putin persoana care imi trimite rezumatele - pe care eu le rescriu dupa stilul meu - asa a scris. Daca nu e asa, imi cer scuze, nu am verificat decat sa vad daca a copiat de undeva, insa la episoade nu m-am mai uitat. Nu este exclus sa fi scris gresit.

      Ștergere
  3. Hei oana ,am si eu o intrebare. Sti cumva in ce episod afla kemal ca este fetita lui ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Din pacate nu stiu, nu mai urmaresc serialul in avans, doar la tv si asa... pe sarite. Rezumatele mi le trimite cineva pe email si eu doar le refac dupa stilul meu. Si n-am primit inca urmatorul calup.

      Ștergere
  4. Dupa ce m am uitat 1 ora si ceva la toate fragmentele de la episodul 37 incolo am gasit .Abia in episodul 50 afla si pana acolo se repeta cumva primele episoade :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Oana,imi poti spune te rog ce s-a intamplat cu bebelusul lui Zeynep.Cred ca nu am fost eu atenta,dar m-am mai uitat si tot nu am gasit.Sper ca nu te vei supara ca am pus acesta intrebare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In al doilea paragraf scrie; a pierdut sarcina dupa ce a aflat de moartea lui Ozan. A lesinat pe strada si a fost dusa la spital, dar cineva i-a furat geanta. La spital afla ca a avut o hemoragie si a pierdut copilul. Insa pe ea o preocupa geanta aia pt ca avea toti banii in ea si voia sa fuga, ca sa nu se afle de relatia ei cu Emir.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.