joi, 18 mai 2017

Dragoste infinita episoadele 45, 46, 47 rezumat




Dragoste infinita episoadele 45, 46, 47 rezumatNihan nu are încotro şi îi spune lui Kemal de ce rămâne lângă Emir. Cei doi au parte de un moment de intimitate, apoi Nihan pleacă, însă îi lasă lui Kemal speranţa că dacă va lupta pentru iubirea lor până la urmă vor învinge. Asu disperată, cu verigheta lăsată de Kemal în mâini, apelează la Fehime pentru ajutor. Femeia îi promite susţinere iar ea se îndârjeşte să-l câştige din nou pe Kemal de partea ei. Emir află despre această despărţire şi va aranja o ştire mincinoasă într-un ziar online, unde apare bârfa că Asu e însărcinată. Nihan se întristează când vede articolul şi mai face un pas către Emir, Leyla îl sună pe Kemal care crede că Asu a inventat povestea și se duce la ea acasă, unde era de altfel aşteptat la cină, şi o dojeneşte de faţă cu Fehime şi Husein care se aflau acolo.

Emir pune la cale o capcană pentru Kemal ca să-l bage din nou la închisoare şi se sfătuieşte cu Galip în privinţa amănuntelor acestei înscenări în care un anume Reșat ar urmă să fie cel sacrificat. În contrapartidă, Kemal îl pune pe Ayhan să-l răpească pe Reșat şi să-l mintă că Emir i-a ordonat să facă asta, apoi împreună cu Kemal se prefac că se bat şi se ameninţă, Reșat crezând că este salvat de la moarte de Kemal. Apoi cei doi stau de vorbă şi Resat îi spune lui Kemal despre implicarea lui Tarik în răpirea lui Ozan care avusese loc cu un an în urmă. În plus, Kemal şi Zehir află întâmplător că şoferul lui Nihan este de fapt, fratele comisarului Hakan, lucru care îl nelinişteşte pe inginer. Mai târziu, Galip care vrea să-i plătească o poliţă lui Ayhan, îl va denunţa la poliţie şi acesta va fi oprit în trafic şi în prima fază reţinut pentru port de armă fără permis pentru ea. Cu toate acestea pistolul fusese pus în maşină, nu era al lui şi nu avea amprente pe el. Ayhan este eliberat, se pare, în urma intervenției Leylei.

Zeynep şi Banu, rămânând amândouă acasă la Husein, încep să se certe şi să se ameninţe reciproc. Banu crede că Zeynep este geloasă pe ea pentru relaţia din trecut cu Emir, dar Zeynep a aflat de pe internet că Banu a primit bani de la Emir şi ameninţă să le spună părinţilor ei despre perversitatea nurorii lor, mai ales că Tarik era plin de datorii. Cele două ajung să se bată de-a dreptul şi doar apariţia lui Fehime va potoli conflictul, nu înainte ca Banu să scape informaţia că Zeynep are un iubit (o auzise vorbind la telefon cu comisarul). Fehime, frământată de ceea ce aude, îşi va urmări fata care afirmă mereu că lucrează la o grădiniţă, dar o surprinde în compania lui Hakan.

Asu, în ideea de a-l convinge pe Kemal că nu ea a difuzat ştirea mincinoasă cu sarcina, se duce la el la birou să-i spună că poate Emir este în spatele intrigii, dar pentru că Kemal nu vrea să se împace la loc, până la urmă Asu se enervează şi-l acuză că s-a apropiat de ea în trecut pentru că era bogată. Kemal se înfurie de-a binelea. Asu, foarte deprimată, ia un pumn de pastile şi rămâne pe canapea, cu o scrisoare alături.

Zehra, aliată cu Galip şi Emir, îl atrage pe Zehir într-o mică înscenare din care va obţine fără efort semnătura lui. Galip se va folosi de semnătură ca să închirieze un depozit, apoi Kemal îl va găsi pe Galip legat de un scaun în acel depozit ca şi cum ar fi fost răpit. O cameră video plasată în imediata vecinătate înregistrează totul, iar Kemal observă camera, însă intră şi-l dezleagă pe Galip. Acum el îi spune că-l are în mână şi este deja prea târziu. Nihan îl sună să-i spună că este şi ea răpită şi se află într-un fel de cameră frigorifică, dar apare poliţia. Kemal se duce cu maşina după Nihan, cu poliţiştii după el. Totuşi el reuşeşte să-i păcălească şi scapă de ei. Ajunge la depozitul unde este închisă Nihan, care e cât pe ce să moară îngheţată, şi în timp ce încearcă să forţeze lacătul uşii, cineva îi pune pistolul la ceafă.

Cel care îl ameninţă pe Kemal este Reșat. După o luptă scurtă, Kemal se eliberează din ameninţare, o scoate pe Nihan din camera frigorifică şi îl bagă acolo pe Reșat care este inconştient. Când se trezeşte în frig, imediat îl sună pe Emir să-l ajute să iasă. Emir îşi dă seama că cineva trebuie să-l fi ajutat pe Kemal şi că acel cineva e nimeni alta decât Nihan şi face din nou presiuni asupra comisarului să-l înşface pe Kemal.

Între timp cei doi îndrăgostiţi ajung acasă la Asu şi o găsesc fără cunoștință, pe pat, cu tubul de pastile împrăştiat pe masă. Kemal o duce imediat la spital, iar Nihan pe drum îi citeşte scrisoarea de adio în care Asu îi mărturisea că ea nu poate trăi fără el. Zeynep aude o conversaţie telefonică dintre Hakan şi Ayhan şi îşi dă seama că Emir vrea să-l prindă pe fratele ei. Apoi îl anunţă pe Zehir ca să-l scoată pe Kemal din depozitul lui Ayhan. Kemal şi Nihan se află amandoi acolo, şi când Ayhan e anunţat că vine poliţia, cei doi n-au altă şansă decât să se ascundă în cimititrul de maşini alăturat. Comisarul şi echipa lui nu reuşesc să-i găsească şi astfel Kemal scapă şi de data asta.

Emir se duce la spital la Asu în salon, dar ea nu este conştientă încă. El îi vorbeşte şi o încurajează să trăiască, iar Zeynep, care-l tot urmăreşte pe Emir, îl vede când el o sărută pe frunte. Pentru că nu ştie că Asu este sora lui, devine geloasă şi se întâlnesc pe holurile spitalului. Zeynep îl ameninţă că dacă nu stă departe de Asu, o să-i spună lui Kemal ce joc murdar face. Emir îi atrage atenţia că şi el ştie că ea l-a omorât pe Ozan - în episodul 46 ni se arată cum Zeynep l-a sufocat pe Ozan cu perna, pe patul de spital.

Ca să-l ajute pe Kemal să scape de plângerea penală de la poliţie, Nihan imaginează un joc în care o atrage de partea ei pe Fehime. Femeia vine acasă la Emir şi afirmă că dacă el nu-și retrage plângerea, ea le va lua fetiţa. Emir îşi dă seama că totul e un bluf şi întoarce lucrurile în favoarea lui. După ce pleacă Fehime, învinsă, el o constrânge pe Nihan să recunoască ajutorul pe care i-l dă lui Kemal şi o tot întreabă de unde ştie Fehime că Deniz e nepoata ei. Vildan vine în ajutorul lui Nihan şi spune că de la ea ştia Fehime despre cine e tatăl lui Deniz.

Kemal, pe de altă parte, face tot posibilul să scape de poliţie şi găseşte doi indivizi care îşi recunosc vina. Emir spumegă de furie când aude ce s-a întâmplat şi că Kemal a fost scos de sub acuzare şi ca să se răzbune, o pune pe Nihan să-i ceară lui Kemal o întâlnire iar înainte de a ajunge la locul respectiv o blindează cu microfoane. De la distanţă Emir îi înregistrează şi îi urmăreşte pe cei doi iubiţi cu binoclul. Însă lucrurile decurg altfel decât crede el, pentru că Kemal, impresionat de iubirea lui Asu, îi spune lui Nihan că între ei oricum totul s-a terminat pentru că el se însoară.

Hakan află de la un reporter că Emir a comandat articolele despre presupusa sarcină a lui Asu şi Zeynep obţine o copie a înregistrării mărturisirii, pe care i-o dă lui Kemal. Zehir află cine este Asu iar Kemal îi adună la el acasă pe Leyla, Ayhan şi Nihan şi le spune despre faptul că ea este sora lui Emir şi că s-ar putea ca tot ea să fie şi şantajistul de la telefon. În legătură cu această din urmă ipoteză, Kemal va pune în aplicare un plan menit să-l atragă pe Tufan în capcana de a-şi deconspira şeful. Kemal îi dă acestuia un bileţel cu o propunere de afacere pe care Tufan ar trebui să-l ducă santajistului, dar amintindu-şi că Asu îi tot respinge iubirea, se duce la Emir şi îi dă bileţelul. Emir o contactează pe Asu şi o pune să facă aşa cum îi zice el în legătură cu propunerea lui Kemal. Asu acceptă şi cere rapoartele financiare ale companiei lor în care Kemal a făcut transferuri de bani. Astfel se dovedeşte că inginerul într-adevăr a făcut transferuri regulate de la o anumită dată încoace, jonglând cu nişte ilegalităţi.

În acelaşi timp, Leyla şi Ayhan pleacă în Zongdulak să obţină permisiunea de a căuta în arhive un anumit document. După o călătorie cu unele peripeţii, cei doi găsesc actul de naştere al lui Asu şi îi trimit un fax lui Kemal având astfel confirmarea că Asu este sora lui Emir. Nihan îl aude pe Emir stabilind o întâlnire cu Zeynep, la telefon, şi se duce la ruinele de pe malul Bosforului în ziua stabilită. Când vede că Zeynep se poartă foarte apropiat cu soţul ei, Nihan iese de după tufişuri şi le cere explicaţii, dar Emir iese din culpă minţind că au venit să discute despre moartea lui Ozan. După aceea o determină pe Nihan să creadă că Zeynep ştie mai multe dar nu vrea să spună. Nihan e deja cu mintea la această nouă ipoteză, în timp ce Zeynep este disperată că se va afla despre crima comisă.

Imediat Nihan îi cere o întâlnire lui Kemal ca să-i spună despre acest nou detaliu al morţii lui Ozan. El o cheamă într-o altă locaţie pe malul mării unde amândoi o pândesc pe Asu, şi o văd că îi dă lui Emir ceva (stickul cu fotocopiile rapoartelor financiare ale companiei). Kemal îi arată lui Nihan actul de naştere al lui Asu şi îi spune că ea este sora lui Emir.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 42, 43, 44                               urmează: Dragoste infinita ep. 48, 49, 50

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








5 comentarii:

  1. În episodul 70 Kemal o cere de soție pe Nihan, conform tradiției turcești

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai parca in ep. 69 Kemal era impuscat de Emir... si cand au divortat Emir si Nihan?

      Ștergere
    2. Nu îl împușcă, trage așa de avertizare. .. la sfârșitul episodului divorțează, chiar Kemal îi da actele lui Emir și le semnează în fata lui, apoi toți trei (Nihan Kemal și Deniz) pleacă cu autobuzul. .. la fel ca în primul episod. .. așa se termina episodul 69

      Ștergere
  2. Asa credeam si eu dar nu l a impuscat . A tras asa in aer ca sa il sperie probabil... unde mai pui ca Kemal il si ruga sa traga :))) Am urmarit pe sarite ultimul ep difuzat la ei din acest motiv ,deoarece si eu credeam la fel ca tine Oana

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne sti ca nu are legatura cu rezumatele sau.... chiar daca e un serial probabil sunt astfel de indivizi care procedeaza la fel . Si acum sa ajung unfe voiam de la inceput ,deci emir mai penibil decat in episodul din aceasta seara nu cred ca a fost sau va fi in nici un episod .ma refer la faza de la ep din aceasta seara .

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.