marți, 6 iunie 2017

Dragoste infinita episoadele 57, 58, 59 tr rezumat







Dragoste infinita episoadele 57, 58, 59 tr rezumatÎnsă când Kemal şi Nihan ajung la locul întâlnirii, în cutie nu mai este decât scaunul, pentru că Emir a ajuns înaintea lor şi a luat-o pe Zeynep de acolo, ducând-o într-o altă încăpere din hala mare în care se află. În timp ce o cară în braţe, lui Emir îi cad nişte chei de care nu-şi dă seama pe moment. Kemal observă uşa întredeschisă a sălii alăturate şi, cu toate că Emir şi Zeynep fug pe o fereastră fără să fie văzuţi, Kemal găseşte cheile care speră să-l ducă la criminalul lui Ozan.

Între timp, doi poliţişti trimişi de Emir se duc acasă la Alil şi o scapă de Zehir care o supraveghea. Deşi este invitat la secţie, el reuşeşte să scape de oamenii legii. Emir îi explică lui Zeynep ce i s-a întâmplat şi de ce, dar apoi o avertizează să stea departe de el că totul între ei s-a terminat. Tarik o determină pe Banu să semneze actele de divorţ. Asu stă de vorbă cu Mujgan şi hotărăsc că toţi trei, ele două și Emir, trebuie să se răzbune pe Galip pentru ceea ce le-a făcut.

Zeynep îi cere lui Tarik ajutorul pentru ca nasturele şi bluza ei să dispară din casa lui Hakan dar el ia probele şi le duce în altă parte. Kemal şi Nihan îl interoghează pe medicul care era în tură când a murit Ozan şi ajung la concluzia că Zeynep le ascunde ceva pentru că ce a spus ea nu se potriveşte cu ce a spus doctorul. Cercetând mai în amănunt, cei doi află de la un angajat al spitalului că o femeie a ieşit din salonul lui Ozan înainte să se descopere că era mort.

Emir înscenează că Nihan nu are grijă de Deniz şi o uită în maşină, apoi cheamă presa, ca să poată obţine custodia copilei în caz de divorţ. Tarik o roagă pe Asu să-l ajute să obţină arma cu care a împuşcat-o pe Karen, de la Emir. Kemal, care o suspectează pe Zeynep şi bănuieşte că ale ei sunt cheile găsite în hală, se ceartă cu ea şi tânăra ajunge la concluzia că n-are rost să-şi mai ajute fratele, iar mai târziu, cuprinsă de teamă că se va afla adevărul, se gânește la sinucidere. Tarik pătrunde în casă la Hakan ajutat de Zeynep şi fură probele crimei împotriva lui Ozan. Comisarul îl va bănui pe Kemal iar Zeynep, deşi va şti acest lucru, nu va mişca un deget ca să-i îndepărteze lui Hakan dubiile. Ayhan o cere de nevastă pe Leyla.

Presa, chemată de Emir, vine să-şi facă interviul, aşa cum el le-a spus. Însă Nihan îi surprinde şi le spune că toţi anii de căsnicie de până acum au fost o minciună. În acest timp Kemal se duce şi încearcă cheile la uşa lui Hakan, iar după ce deschide, o vede pe Zeynep, care disperată că laţul i se strânge în jurul gâtului, și-a pus gândul sinuciderii în practică.

Kemal o salvează pe sora lui în timp ce Emir le vorbeşte jurnaliştilor despre un eventual divorţ între el şi Nihan, sugerând că soţia lui este bolnavă psihic şi că Deniz va fi dată lui spre creştere. Nihan când aude aşa ceva, se înfurie pe Emir dar el vorbeşte serios că îi poate face un fals raport medical de boală şi astfel poate obţine custodia copilului. Zeynep, după ce-şi revine înţelege că Kemal nu putea să intre în casă la ea decât dacă avea cheile pe care le pierduse în hală.

Hakan duce nasturele la secţia de criminalistică să verifice ale cui sunt amprentele de pe el şi află că ar fi ale unui medic pe nume Sedat. Tufan este pus de Emir să răspândească pe facebook zvonul că Nihan ia de mult timp medicamente pentru boală psihică. Pe de altă parte, Emir îi dezvăluie lui Asu un plan de răzbunare pe Nihan în care se gândeşte să comită nişte ilegalităţi, iar ea îi sugerează că poate să se folosească de Zeynep, nu de fraude şi infracţiuni pentru a avea acelaşi rezultat. Tarik insistă către Asu să-l ajute să între în posesia pistolului cu care a omorât-o pe Karen, care este la Emir şi cu care acesta îl ameninţă. Asu îi promite ajutor şi ulterior îi va aduce acel pistol.

Emir încearcă s-o convingă pe Zeynep să-şi trădeze din nou fratele, ameninţând-o că dacă nu-l bagă ea la închisoare pe Kemal (Emir afirmă că poate înscena că Kemal l-a omorât pe Ozan), atunci Kemal o va da pe ea pe mâna poliţiei, dar Zeynep nu se lasă convinsă uşor de data asta. Însă când Emir apelează la argumentul copilului lor nenăscut, Zeynep cedează şi se învoieşte să-l ajute pe Emir să pună la cale un joc înşelător în care Kemal îşi va lăsa amprentele pe un plic cu bani. Pentru scurt timp cu toţii sunt distraşi de la problemele lor pentru că se organizează ziua lui Deniz.

Într-o seară când la familia Soydere acasă s-au strâns cu toţii, inclusiv Zeynep, Kemal şi Nihan, Tufan trimite un copil cu înregistrarea momentului în care Zeynep îl sufocă pe Ozan.

Kemal vede înregistrarea şi înmărmureşte când înţelege că Zeynep și-a omorât soțul. Scapă telefonul din mână şi Nihan vede acelaşi lucru, dar se lasă condusă de instincte şi jură să-şi răzbune fratele făcând-o pe Zeynep să sufere. Acum toată familia Soydere aude adevărul, iar Fehime şi Husein sunt distruşi de durere că au doi copii criminali.

În goana contra-cronometru pentru a o da pe mâna justiţiei pe Zeynep, Nihan se îndepărtează iniţial de Kemal, căruia îi este greu să accepte adevărul. Însă Emir, care nu doreşte că femeia şi copilul lui nenăscut să stea în închisoare, va acţiona ca s-o scape pe Zeynep de pedeapsă, dar face greşeala de a-i spune lui Asu că Zeynep e gravidă cu copilul lui. Asu va încerca să-i zădărnicească planurile fratelui ei, şi până la un punct chiar reuşeşte.

La un moment dat Nihan află adresa unde locuieşte Zeynep şi vrea să se ducă la ea să îi ceară socoteală. Din nou pictoriţa se înfurie şi o bruschează pe Zeynep care are o scurtă hemoragie. Speriată că ar putea pierde copilul, tânăra o imploră pe Nihan s-o ajute. Nihan, cuprinsă de remuşcări, pentru că nu ştia de sarcină şi consideră că acel copil n-are nici o vină, o ia şi o duce la spital. Acolo se află şi Kemal care căzuse într-o capcană întinsă de Asu şi era lovit la frunte. Zeynep este bine, la fel şi copilul, iar Emir, care tocmai fusese acasă la ea şi văzuse picăturile de sânge pe podea, află la ce spital se află şi se îndreaptă către locul respectiv. Întâmplător vede maşină lui Kemal şi pe a lui Hakan care redeschisese dosarul morţii lui Ozan, şi se grăbeşte s-o scoată pe Zeynep din salon ca s-o ducă la un loc sigur. Comisarul bineînțeles că n-o mai găsește pe Zeynep la salon.

Hakan îi cere consimţământul lui Vildan pentru deshumarea lui Ozan ca să se cerceteze cauza morţii, iar Vildan atunci află că fiul ei a fost omorât şi face o criză de nervi. Deşi Leyla şi Nihan încearcă să-i ascundă cine este făptuitorul, Vildan dă peste o scrisoare şi află că Zeynep şi-a ucis soţul. Totuşi, în ciuda evidenţelor, Zehir, Kemal şi Ayahn imediat încep să-şi pună întrebarea cine a pus camera de luat vederi în acel salon şi de ce, şi ajung la concluzia că în câteva secunde de sufocare, după cum reiese din înregistrare, Ozan nu avea cum să moară, deci altcineva l-a omorât de fapt.

Dragoste infinita episoadele 57, 58, 59 tr rezumatÎntre Emir şi Zeynep mai are loc o ultimă noapte înainte ca dimineaţă ea să se îndrepte către o barcă cu motor care avea s-o scoată din ţară. Însă Kemal ştie adresa unde a fost dusă sora lui şi Nihan îl forţează să i-o dezvăluie. Vildan, care ascultă pe la uşi, aude că Nihan se duce după Zeynep ca să n-o lase să plece din ţară, și doar urmăreşte maşina fiicei ei în dimineaţa fatidică. Emir îşi ia rămas bun de la Zeynep care apoi se îndreaptă către barcagiu în timp ce el porneşte maşina şi pleacă. Ea îl sună încă odată dar Nihan, aflată în spatele ei o strigă. Zeynep scapă telefonul jos, fără să-l fi închis, iar Emir aude tot ceea ce se petrece. Kemal este şi el în drum spre locul respectiv. Vildan, care a urmărit-o pe Nihan, a ajuns pe marginea falezei şi îndreaptă un pistol către nora ei. Nihan încearcă s-o oprească, are loc un fel de scurtă lupta şi din greşeală pictoriţa apasă pe trăgaci. Emir face cale întoarsă când aude focul de armă, iar Kemal ajunge s-o vadă pe Zeynep căzând...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita episoadele 54, 55, 56 turcesti                                     urmează: Dragoste infinita episoadele 60, 61, 62 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








10 comentarii:

  1. Mai ai vreo informatie despre bahar adica cand va incepe ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu, serialul s-a terminat la turci, ca n-a mai avut rating si l-au incheieat rapid, in stilul lor, adica in mai multe cozi de pește, dar are un fel de final. La Kanal D. ultima informatie pe care o aveam, desi nu stiu daca mai este de actualitate, era ca nu au de gand sa mai dea episoadele ramase.

      Ștergere
    2. incheiat, scuze, viteza...

      Ștergere
  2. Dupa serialul asta ce serial va incepe ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu am informatii in acest sens, voi intreba si daca aflu ceva, revin.

      Ștergere
  3. Zeynep moare?stiti cumva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu moare, își continua răutățile

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand pui urmatorul rezumat?ca deja a serialul a depasit rezumatul actual...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele astea, pana luni dupa amiaza. Am impresia ca am mai spus ca am fost in bacalaureat, la evaluare la competentele de engleza de dimineata pana seara... :) abia imi revin...

      Ștergere
  6. Bahar va incepe pe 10 iulie !

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.