marți, 22 august 2017

Atentie se cauta cocaina!




Atentie se cauta cocaina!Zilele trecute, să tot fie vreo două săptămâni de atunci, am primit de la magazinul Tienda de David, din Spania un colet. De câţiva ani comand pentru ai mei cafea Marcilla de la ei, pentru că la noi nu se găseşte. Eu nu mă dau în vânt după ea, dar alor mei le place, aşa că, iau câteva kg, să aibă tot anul. Însă de obicei mai pun câte ceva în coş, ba un parfumel, ba un detergent, să văd şi eu dacă este vreo diferenţa notabilă între ce avem noi pe piaţă şi ce au ei.

Anul ăsta am luat detergent pentru vase şi pentru toaletă, am luat nişte chestii de pus în frigider, cică ţin 3 luni şi absorb mirosurile neplăcute şi drept bonus - de fiecare dată mi-au dat bonus, până acum era în plus ceva cafea - am găsit nişte cremă hidratantă Babaria. Bună şi asta :)

Atentie se cauta cocaina!Coletul vine prin curier la uşă acasă, şi de data asta, pentru că niciodată nu au fost probleme de nici un fel, găsesc aproape toate produsele desfăcute. Un pachet de cafea era deschis, o bilă pentru frigider, de asemenea, iar detergenţii, care fuseseră ambalaţi în plastic cu alveole mari ca să nu se spargă şi să curgă conţinutul, se vedea că fuseseră controlaţi şi plasticul lipit la loc.

Atentie se cauta cocaina!Revoltată, şi bănuind că la noi a fost coletul controlat, scriu la magazinul lui David şi primesc şi răspuns în aceeaşi zi, că de la ei a plecat totul intact - era de aşteptat, şi că în România a fost deschis, că probabil caută cocaină, deşi părerea lui e că pe teritoriul UE este improbabil să existe trafic de droguri. In acest mod, cel puţin. Am rămas interzisă! David s-a oferit să-mi trimită alt pachet de cafea în locul celui desigilat, dar ce rost avea? L-aş fi primit tot desfăcut... Şi, sinceră să fiu, n-am crezut chestia cu cocaina până când nu mi-a confirmat încă o persoană că aşa este, şi că se bănuieşte că se tranzitează pe la noi cantităţi mari din drogul respectiv.

Aşadar, ca să ştiţi de ce veţi găsi coletele umblate dacă primiţi pachet de la rudele plecate la lucru pe-afară sau cumpăraţi ceva online din străinătate. Că mare-i grădina... zău, dacă nu!


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









14 comentarii:

  1. Serios!?! Eu astept hainute de pe site-urile din China, sper sa nu le gasesc desfacute. Dar, cine stie?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am primit la posta, am fost chemata la oficiu si m-au pus sa desfac de fata cu ei pachetul sa vada ce este inauntru. Intotdeauna. Doar cand am primit comanda prin curier, cu furgoneta, atunci, nu, n-am patit niciodata asa ceva, dupa '89, ma refer.

      Ștergere
  2. Da, o intamplare destul de neplacuta si nu ai cum sa rezolvi problema. Pacat ca singura solutie e sa renunti pe viitor a mai cumpara de afara. Probabil, coletele care vin de la persoane fizice au astfel de tratament. Zic si eu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar coletul venea de la un magazin online, nu de la o persoana fizica...

      Ștergere
  3. Hmmm...ce aiurea. Dar normal era sa te anunte si pe tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, doar nu ma duceam pana la Sibiu sa deschida coletul in fata mea... Sibiul a fost ultima oprire inainte sa ajunga la Piatra Neamt.

      Ștergere
  4. Ce patanie, nu mi s-a intamplat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Offf, dar chiar ca e ciudat ce ti s-a intamplat. Bine ar fi sa fie prima si ultima data, cred ca frustrant rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca este vorba de un abuz, nu mi se pare normal sa-ti umble in pachet decat in cel mai rau caz cu tine de fata. Ar trebui sa faci reclamatie online direct pe site pentru ca de acelea se ocupa Bucurestiul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am auzit de asa ceva...ce chestie. Nu ar fi trebuit sa primesti totusi o explicatie de la cei care ti-au livrat pachetul? Asa sa stii si tu ce si cum...nu ce se aude

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cei care mi-au livrat pachetul au spus ca se cauta cocaina, la acel magazin online am intrebat. Pe soferul masinii firmei de transport cum sa-l mai intreb si el ce sa stie? Eu abia dupa ce am desfacut coletul am vazut ca se umblase la el si era resigilat...

      Ștergere
  8. Chiar nesimtire din partea lor. Maar daca fac astfel de ravagii in colete sa-si asume si sa plateasca daca tot n-au gasit cocaina

    RăspundețiȘtergere
  9. Atunci ar fi cazul sa-si achizitioneze niste aparatura speciala pentru verificat, oare la tirurile cu marfa stau sa le desfaca fiecare pachet? Fereasca Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma pricep sa-ti spun, dar aici - acum sunt in Ungaria - s-a dat la ei la tv ca in Ro s-au gasit 1.200 kg de droguri (cica n-au specificat de care) intr-un tren de marfa....deci, zic iar, mare-i gradina!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.