marți, 8 august 2017

Esti mignona? Iata 5 trucuri pentru a-ti pune picioarele in evidenta



Esti mignona? Iata 5 trucuri pentru a-ti pune picioarele in evidenta


Chiar dacă în toate prezentările de modă şi în revistele fashion domnişoarele care poartă ţinute impecabile au o siluetă aproape perfectă, acest lucru nu înseamnă că o mignonă nu poate arăta şi ea la fel de bine. Pentru că în acest domeniu nu există reguli stricte, ci doar trucuri de care trebuie să ţii cont pentru a-ţi pune silueta în valoare, trebuie să ştii cum poţi arăta trăznet, indiferent de înălţimea ta.

Picioarele femeilor reprezintă una dintre cele mai atrăgătoare trăsături fizice, pe care domnii le admiră şi pe care alte doamne le invidiază. Dacă eşti mică de înălţime, dar îţi doreşti să îţi pui în evidenţă picioarele, citeşte acest articol pentru a afla cele mai inedite metode prin care poţi face acest lucru.

Uite ce piese vestimentare ar trebui să poarte orice mignonă pentru a-şi alungi picioarele:


Esti mignona? Iata 5 trucuri pentru a-ti pune picioarele in evidenta1.Rochii şi fuste deasupra genunchilor


Dacă eşti mică de înălţime, este foarte important să alegi lungimea potrivită a hainelor, mai ales, atunci când vine vorba despre rochii şi fuste. Mai exact, ar trebui să optezi doar pentru piese vestimentare scurte, deasupra genunchilor, astfel încât să îţi alungeşti, vizual, întreagă siluetă. Aşadar, poţi începe să îţi achiziţionezi rochii şi fuste de zi scurte, din materiale precum denimul, voalul sau dantela. De asemenea, poţi găsi şi rochii de ocazie scurte în modele variate la Atmospherefashion, de unde le poţi alege pe cele mai potrivite pentru gusturile tale, dar şi pentru înălţimea ta. Fără îndoială, dacă vei aplica acest truc, vei reuşi să îţi pui în valoare atât picioarele, cât şi restul siluetei.

2.Pantaloni şi fuste cu talia înaltă


Pantalonii scurţi, cu talie joasă sunt, fără îndoială, cea mai nepotrivită alegere pe care o poţi face, întrucât aceştia îţi vor secţiona picioarele, lucru pe care nu ţi-l doreşti, sub nicio formă. În schimb, pantalonii şi fustele cu talie înaltă te pot ajută să oferi senzaţia de talie şi picioare lungi, motiv pentru care ar trebui să îţi cumperi cât mai multe astfel de piese. De asemenea, contrar părerii majoritare, pantalonii largi te pot ajuta să îţi valorifici picioarele, atâta vreme cât optezi pentru un material fluid şi, evident, pentru un model cu talia înaltă.

Esti mignona? Iata 5 trucuri pentru a-ti pune picioarele in evidenta3.Pantofi cu vârf alungit sau pantofi nude cu toc


În materie de încălţăminte, ar trebui să ţii cont nu doar de dimensiunea tocului, ci şi de vârful pantofilor. Indiferent dacă alegi o pereche de stiletto sau una de balerini, este esenţial să porţi modele cu vârful alungit. Pentru că aceştia se subţiază, treptat, de la călcâi spre degete, purtând o astfel de pereche, vei reuşi să oferi senzaţia unor picioare mai lungi. Mai mult decât atât, ai grijă să nu alegi încălţăminte cu baretă în jurul gleznei, întrucât acest model îţi va tăia piciorul, adică vei obţine exact efectul nedorit. În plus, poţi opta şi pentru pantofii nude cu toc, într-o nuanţă cât mai apropiată de cea a tenului tău. În mod cert, astfel vei reuşi să creezi o iluzie, care îţi va pune în evidenţă picioarele.

4.Culorile hainelor în funcţie de tenul tău


Pentru a-ţi putea alungi vizual silueta şi, implicit, pentru a crea impresia unor picioare lungi, este foarte important să alegi culorile hainelor pe care le porţi, în funcţie de tenul tău. În acest sens, dacă eşti bronzată sau ai tenul închis, ar trebui să optezi pentru culori vibrante, precum rozul, verdele sau albastrul deschis. De asemenea, foarte avantajoase pentru tine sunt şi nuanţele de crem, dar şi albul. În cazul în care nuanţa pielii este deschisă, încearcă să porţi doar nuanţe pastelate sau culori închise, precum vişiniul, albastrul şi movul. Cu siguranţă, vei obţine efectul dorit, dacă vei ţine cont de acest aspect.

Esti mignona? Iata 5 trucuri pentru a-ti pune picioarele in evidenta5.Detalii şi accesorii care pot face diferenţa


În primul rând, ar trebui să ai grijă la genţile pe care le porţi. Fiind mignonă, o poşetă oversize nu te va avantaja niciodată, aşa că ar fi de preferat să alegi modele mici sau medii. De altfel, poţi oferi senzaţia de alungire la nivelul picioarelor şi prin intermediul coafurii. De exemplu, dacă vei opta pentru un coc înalt sau pentru un ponytail în vârful capului, vei reuşi să îţi alungeşti atât gâtul, cât şi picioarele. În plus, la capitolul accesorii, sunt recomandate curelele subţiri, dar şi lanţurile şi cerceii lungi.

Aşadar, dacă eşti mignonă şi îţi doreşti ca picioarele tale să arate mai lungi, pune în practică toate aceste trucuri şi, în mod cert, vei reuşi ceea ce ţi-ai propus!







18 comentarii:

  1. Eu nu sunt tocmai o tipa mignona si tot imi doresc sa port fuste scurte si pantofi ascutiti. Ma avantajeaza chiar si pe mine care sunt ceva mai inalta

    RăspundețiȘtergere
  2. indraznesc sa adaug faptul ca degeaba porti pantofi cu varful ascutit, daca ai ales un model cu bareta pe glezna. Bareta aia nu face decat sa iti tai din picioare si te fac sa pari mai scunda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am 1,64 nu stiu daca sunt tocmai miniona dar tin cont de cateva dintre sfaturile tale

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am 155 cm si chiar incerc sa tin cont de aceste sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  5. o mare problema pentru fetele minione,insa dupa cum ai prezentat sunt multe secrete care pot face dintr-o miniona intr-o femeie de mare succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am 1,64 m, nu sunt migniona, dar se putea ceva mai inalta. Insa aplic de fiecare data cand ies undeva sfaturile pe care tocmai ni le-ai spus. In general aleg pantofi cu varf ascutit si pantaloni cu talie inalta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fac parte cu mandrie din aceasta categorie asa ca postarea ta a picat foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte utile sfaturile! Eu insa sunt in extrema cealalta, caci am picioarele foarte lungi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da...si eu sunt mai micuta de statura :( am doar 1,62.Mi-ar fi palcut macar 1,70 sa am , dar asta e.Multumim de sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu mi-am dorit mereu sa fiu macar un pic mai mica de statura, asa ca nu cred ca as fi incercat sa compensez acest lucru...

    RăspundețiȘtergere
  11. Și eu sunt mică de statura, iar acest articol este chiar util.��

    RăspundețiȘtergere
  12. Super postare. Nu știam de opincile cu vârf ascuțit, dar le voi incerca 😍

    RăspundețiȘtergere
  13. Articol misto, dar mai departe unei mignone dragi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma incadrez si o sa incerc sa tin seama de recomandarile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) nu e articolul meu, e un guest post, dar si eu sunt micuta de statura si multe sfaturi mi se potrivesc mănușă.

      Ștergere
  15. Desi imi plac mult rochiile lungi, nu le prea port deoarece am un metru si-o speranta. De obicei port rochii mulate si scurte sau salopete cu pantaloni cand vreau sa ma simt confortabil.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.