joi, 31 august 2017

Iubire si razbunare episoadele 27-29, Happy




Iubire si razbunare episoadele 27-28, HappySuhan este leşinată, dar nu e rănită iar Cesur se străduieşte s-o scoată din maşina care urmează să explodeze. Poliţia anunţă la vila lui Tahsin că maşina lui Cesur a fost implicată într-un accident. Tahsin nu mai ştie ce să facă, Banu, e şi ea agitată pentru că a aflat ce s-a întâmplat şi Fugen poate scăpa de sub control. Suhan este convinsă de Cesur să-l sune pe taică-său pentru că el e, cu siguranță, autorul acestui accident. Tahsin deocamdată nu ştie exact ce s-a întâmplat şi fără să vrea, îi dă lui Suhan exact indiciile care o fac pe aceasta să înţeleagă că Cesur are dreptate şi că într-adevăr Tahsin îi doreşte moartea tânărului. De nervi, bătrânul Korludag face o criză şi este dus la spital. Însă prima care ajunge în rezerva lui este Mihriban, iar Adalet o găseşte acolo. Tahsin este sub efectul calmantelor şi prin somn, rosteşte numele lui Mihriban, iar Adalet este pentru prima dată nesigură de afecţiunea bătrânului pentru ea.

Cesur şi Suhan se opresc la un hotel în apropierea staţiunii unde au rămas şi iau două camere. Însă Rifat este deja acolo, iar Cesur îi subtilizează lui Suhan buletinul şi i-l dă lui Rifat, urmând s-o convingă pe Suhan să se căsătorească cu el. La vilă, Korhan este din ce în ce mai intrigat de Hulya şi începe s-o caute acasă, dar Cahide a avertizat-o şi femeia a plecat imediat la o altă adresă. Korhan se va duce la poliţie să se intereseze îndeaproape despre Hulya, constatând că nu ştie nimic despre ea. Cesur îl sună pe Tahsin de pe un număr nou şi îl hărţuieşte. La ferma Alemdaroglu, Şirin se ţine de cuvânt şi pleacă de la Kemal, pentru că nu s-au putut pune de acord în privinţa relaţiei dintre Cesur şi Suhan.

Kemal îl informează pe Cesur despre faptul că au văzut înregistrarea din garajul lui Rifat şi atunci el se vede nevoit să i-o arate şi lui Suhan, ca să fie pusă în temă, să nu se mire de ce va auzi ulterior. Noaptea, ferma este atacată tot la ordinul lui Tahsin de către câţiva bătăuşi care sunt prinşi de bodyguarzi, şi apoi fug, profitând că ei îl sună pe Cesur să-i spună ce se petrece. Cesur iese afară din hotel și îl vede pe şoferul maşinii leşinat. În timp ce el îl ajută pe băiat să-şi revină, Suhan este răpita de doi indivizi care o împing cu forţa într-o maşină şi demarează. Totul este pus la cale de Tahsin cu ajutorul lui Mithat, şi vor să aranjeze lucrurile în aşa fel încât vina să cadă pe Cesur.

Iubire si razbunare episoadele 27-28, HappyEl merge la poliţie şi în timp ce se desenează portretul robot al celui care l-a anihilat pe şofer, Cesur îşi aminteşte că l-a văzut pe individ în compania lui Mithat şi înţelege ce joc face Tahsin. Acum este vital s-o găsească pe Suhan înaintea lui taică-său, ca să-i poată dovedi fetei că este nevinovat şi că Tahsin nu e persoana cumsecade care vrea să pară. Acum toţi Korludagii sunt îngrijoraţi de ceea ce s-a întâmplat cu Suhan iar Tahsin aruncă bomba că Cesur ar fi răpit-o. Suhan este dusă în garajul lui Rifat, care este arestat pentru un motiv inexistent (ca să nu fie acolo, la garaj). Banu şi Kemal îi dau lui Cesur toate informaţiile pe care le deţin şi el, punând cap la cap ce ştie, deduce că, probabil, Suhan este la garaj şi atunci pune la cale un joc.

Bulent şi câţiva oameni sunt afară, pândind garajul. Apare un motociclist - Kemal - spunând că a adus pizza comandată. Răpitorii acceptă să plătească pizza ca să nu dea de bănuit, dar Cesur intră pe o altă uşă şi îi anihilează pe cei doi apoi, ştiind că Tahsin cu oamenii lui au să vină acolo, se ascunde cu Suhan după peretele dublu al garajului. Amândoi aud discuţia în care Tahsin spune nestingherit că el a pus să fie răpită fiică-sa ca să-i dea o lecţie şi ca să-l incrimineze pe Cesur.

După ce Tahsin, Korhan, Bulent şi poliţiştii pleacă, Suhan îi face lui Cesur o propunere uluitoare şi de nerefuzat ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 25-26                           urmează: Iubire si razbunare ep 30-33

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.