marți, 1 august 2017

Pretul dragostei episodul 61-65 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 61-65 tr rezumatLupta dintre Omer şi Pamir ajunge la final iar Defne este aproape de adevăr. Dar deocamdată trebuie evaluate rezultatele discuţiei dintre Omer şi Hulusi. Neriman urmează să plătească pentru greşelile sale iar situaţia va deveni complicată. Omer şi Defne continuă relaţia lor iar Omer chiar îşi deschide sufletul în faţa ei, apoi amândoi stau de vorbă pe îndelete. Toate cele petrecute, din prima zi când s-au văzut, sunt depănate pe rând.

Este vacanţă şi toată lumea pleacă sub pretextul participării la o convenţie. Omer îi va face o surpriză neaşteptată lui Defne. Pamir merge la Turkan să-i spună tot ceea ce ştie iar Defne se află la uşa lui Omer. În acelaşi timp Sinan trebuie să-l convingă pe Omer asupra unei anumite situaţii, lucru pe care i l-a promis lui Seda. Iar Defne îi revine rolul de a stă de vorbă cu Omer despre acel lucru. Însă totul este un joc minuţios pus la cale.

Lara se îmbolnăveşte şi pentru Seda lucrurile iau o altă întorsătură. Ea crede că nu va avea timp destul să stea cu fiica ei şi ia o decizie pripită, să rupă relaţia cu Sinan, iar el nu ştie ce să facă. Omer şi Defne se gândesc să dea o petrecere acasă la el şi merg împreună la cumpărături, ca să gătească pentru invitaţi. Însă la petrecere se produce un incident imprevizibil în care este implicat Omer.

Se pare că Omer are un secret pe care nu doreşte să-l dezvăluie nimănui. Şi în timp ce el se macină din cauza tainei pe care o poartă, Defne trebuie să se străduiască să afle singură despre ce este vorba. Însă Omer nu vrea decât ca iubita lui să fie fericită. Pamir nu se află în cea mai bună formă a lui şi pe măsură ce timpul trece, el este tot mai deprimat. Cevdet e plecată, trebuie să apară Iso şi situaţia devine mai instabilă decât de obicei.

La firmă toată lumea se grăbeşte să-şi facă treaba pentru că Defne vine cu nepotul ei, Iso, vine la birou, ca să poată să termine ceea ce avea de lucru. Situaţia asta se va transforma într-un nou test pentru iubirea dintre ea şi Omer. Să ai în grijă un copil cât eşti la birou nu e ceva uşor de îndeplinit. Şi, colac peste pupăză, Iso dispare....

Însă, paradoxal, toate evenimentele prin care trec îi apropie şi mai mult pe Omer şi Defne, cu toate că problemele lui Omer îi cauzează ei dificultăţi. Neriman se aliază cu Koris şi generează haos la companie din cauza unui magazin de retail. Koris se ataşează de Iso, îi cumpără haine noi, îl plimbă peste tot, însă nu este uşor să obţină permisiunea lui Nihan.

Defne, care mereu s-a lăsat pe ea la urmă şi a rezolvat problemele altora, face o criză. Dar pe plan personal, ea şi Omer îşi împărtăşesc secrete şi se poartă unul cu celălalt ca şi cum ar fi doi complici. Până la urmă se produce ceva care schimbă situaţia şi Defne acţionează într-o aşa manieră, încât va considera că nu are nimic de pierdut. În mintea ei este doar Omer şi a venit vremea ca el s-o cunoască pe iubita lui aşa cum n-a mai văzut-o până acum. Lucrurile par ca şi cum fiecare ar trage către el un capăt de sfoară şi urmează să vedem cine rămâne cu sfoara şi cine va cădea, cine e mai curajos şi cine consimte să rişte.

Sinan are şi el problemele lui, Pamir a rătăcit drumul, Iso nu este bine. Bărbaţii plănuiesc să meargă la o partidă de pescuit cu toţii ca să uite de necazuri. Însă dintr-o simplă distracţie, întâlnirea aceasta devine una în care se vor lua decizii importante şi cu toţii vor dori să dezlege toate lucrurile neclare din vieţile lor. Cea mai uluitoare decizie va fi aceea luată de Omer şi Defne...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei episodul 51-60 tr                                      urmează: Pretul dragostei ultimele 4 episoade

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.