miercuri, 27 septembrie 2017

A sosit toamna? Cum ramai cea mai fashion angajata la birou



A sosit toamna? Cum ramai cea mai fashion angajata la birou

Frumuseţea toamnei începe să îşi facă apariţia încă din luna septembrie, când temperaturile încep uşor să coboare, parcă stinghere sub privirea fierbinte a soarelui, ce nu se dă deloc plecat. Doamnele încep să realizeze că e timpul să-şi facă ordine în garderobă pentru că dimineţile sunt puţin prea răcoroase şi le invită să adauge peste tricoul sau bluza lejeră şi un cardigan, chiar dacă scapă repede de el la ora prânzului, când razele fierbinţi ale astrului îşi reiau parcă puterea estivală.

Îmbrăcămintea şi încălţămintea potrivită toamnei încep însă treptat să se aşeze frumos pe rafturile magazinelor, reprezentantele sexului frumos angajându-se într-o cursă a shoppingului pentru a fi în continuare la curent cu orice noutate din modă. Revistele se răsfoiesc îndelung, emisiunile de specialitate se urmăresc asiduu, se sorb din ochi colecţiile de rochiţe, de genţi, de bijuterii sau de pantofi şi se socotesc bănuţii care vor fi daţi pe toate aceste minunăţii.

Iată câteva trucuri utile pentru orice femeie pasionată de modă:


• Din garderobă nu poate lipsi sub nicio formă geaca de piele, mai ales cea de tip biker, care poate fi uşor combinată cu rochiţe din tricot, cu pantaloni de stofă sau cu jeanşi, cu fuste maxi sau cu salopete office. Este acea piesă vestimentară utilă pentru că protejează perfect într-o zi ploioasă, dar care reuşeşte să ofere şi un aer chic, elegant, urban;

• Accesoriul ideal pentru sezonul de toamnă nu mai este geanta colorată, din pânză, potrivită zilelor petrecute la plajă cu prietenii, ci rucsacul. Acest accesoriu versatil se poate demoda repede, de aceea este de bun augur să vezi noile modele de rucsacuri şi să rămâi printre cele mai apreciate angajate de la birou pentru gusturile bune. Includerea acestuia în ţinute o să scoată din anonimat orice outfit, este foarte practic, oferind în acelaşi timp un look stylish. Încăpător, gata să reuşească să cuprindă cu brio tot biroul, uşor de purtat zi de zi, rezistent şi colorat, rucsacul nu dezamăgeşte nici o femeie;

• Pantofii comozi vor lua locul sandalelor şi al papucilor de plajă. Întotdeauna la birou este nevoie de o încălţăminte care să fie uşor de purtat 8 ore pe zi, care să atragă privirile celor din jur asupra feminităţii piciorului sau care să se asorteze ireproşabil cu ţinuta vestimentară aleasă, indiferent că se vor alege pantofii Oxford, atât de confortabili, pantofii cu toc înalt, eleganţi, sau cei cu platformă, balerinii etc;

• Bijuteriile, renumite a fi cele mai bune prietene ale femeilor, vor completa orice ţinută cu elegantă şi stil inconfundabil feminin, inclusiv în acest sezon. Pentru că sunt la birou şi au nevoie de prestanţă, de un stil office prin definiţie, doamnele şi domnişoarele pot apela cu încredere la colierele de argint, la cerceii decoraţi cu pietre semipreţioase, la inelele delicate sau la brăţările spectaculoase;

• Un parfum îmbracă orice femeie într-un aer misterios, plin de senzualitate, de farmec, iar toamna reuşeşte să aducă parcă o aromă specifică cu ajutorul acestui produs ce se mulează pe gustul oricărei doamne sau domnişoare;

• Pălăria este articolul care în această toamnă atrage atenţia tuturor, care evidenţiază look-ul tineresc, dar elegant, rafinat şi plin de frumuseţe desăvârşită. Indiferent la ce piese vestimentare este purtată, pălăria are un farmec aparte pentru că femeia care o poartă exprimă ceva, se distinge atât de bine din mulţime. Un accesoriu poate pretenţios, dar care îşi pune amprenta, poate fi uşor de găsit aici melimeloparis.ro/ pentru a o găsi pe cea mai potrivită acestui sezon mai răcoros.

A fi fashion înseamnă a avea personalitate, încredere în sine, inspiraţie atunci când se îmbracă, dar şi imaginaţie. Mai ales când merge la birou, o femeie trebuie să arate într-un anumit fel, să demonstreze grijă faţă de propriul aspect şi dorinţa de a fi admirată de cei din jur.






15 comentarii:

  1. Ai scris cumva articolul asta gandindu-te la mine? Asa pare! Chiar aveam nevoie de cateva sugestii pentru un make-over de toamna! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Geaca de piele e la loc de cinste. Adica gecile :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt fan geaca de piele de cand ma stiu. Am cateva in garderoba in mai multe culori. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaa, abia asteptam toamna pentru a scoate geaca de piele, paltoanele si botinele cu toc! Sincer, ma bucur ca le pot purta. Imi plac piesele astea prea mult si le asortez cu usurinta la o rochie tricotata cu ciorapi negri, sau la un costum pantalon + sacou office.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, geaca de piele mi se pare piesa de rezistenta. Iar un rucsac misto caut si eu pentru toamna asta, momentan ma lupt cu o geanta gri cu 7 buzunare, doamne, nu credeam ca a avea multe buzunare e mai rau decat a nu avea deloc:)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca cele mai importante aspecte sunt personalitatea si increderea de sine. Orice ai purta sau lege sa porti, daca o faci in stilul tau, te avantajeaza <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca au prins din ce in ce mai mult rucsacurile. Eu nu sunt adepta lor , nu mi se potrivesc, dar imi place sa le admir intr-o tinuta frumoasa pe care o vad uneori.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador rucsacurile, am unul in culoarea rozului prafuit 😊 Imi place toamna,imi place sa scot gecutele si sacourile la plimbare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Toamna prefer tinutele formate din pantaloni si camasa/bluza, nu prea port fusta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar am inceput si eu sa imi fac ordine in hainele de vara. A venit parca prea repede frigul :(
    RUcsacul imi place si mie dar uite ca nu am unul pentru anotimpul rece asa ca recomandarea ta prinde bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador tinutele in stil tomnatic. Ieri am fost la cumparaturi si nu stiam ce sa aleg mai intai :)))) apoi am realizat ca nu erau pe masura mea si am plecat dezamagita. Noroc ca exista magazine online si am de unde alege.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar vreau sa imi iau o geaca de piele. Imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragute sfaturi dar sa nu uitam de bascute, se poarta mai mult ca oricand. ♥️👍🏼🙈

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu, din pacate, am renuntat la geci de piele. Le folosesc pe cele de blugi.

    RăspundețiȘtergere
  15. De o geaca de piele am si eu nevoie in aceasta toamna!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.