sâmbătă, 2 septembrie 2017

In bataia inimii ep. 5-10 rezumat




In bataia inimii ep. 5-10 rezumatHîzîr Cakîrbeyli, despre care se crede că a ucis fără să clipească şi fără pic de teamă un oficial din guvern, se pare că s-a transformat într-un om periculos. Fiecare respiraţie de-a sa îl face pe Unal Kaplan şi pe oamenii lui de la masa rotundă să se simtă inconfortabil. Ştiind că cei pe care-i considera familia sa au fost în stare să-i întindă o asemenea capcană, îl face pe Hîzîr să se simtă nesigur. După ce este mutat din celulă cu Șahin îl aşteaptă vremuri grele. Până şi Nazlî, femeia pe care o iubeşte, îl atrage într- un joc, pentru că ea, ca să-şi ferească de rele copilul nenăscut încă, e nevoită să mintă că l-a avortat.

Meryem Cakîrbeyli tânjeşte de dorul soţului ei care se află în închisoare, dar speră că acest vis urât va avea un sfârşit şi totul va fi bine. În acest timp, Ilyas, fratele lui Unal Kaplan, care îi ţine locul mafiotului când acesta e plecat, ia o decizie din perspectiva emoțională care va afecta viaţa multora. După două luni Hîzîr este eliberat şi nu are alt gând decât să se răzbune pe cei care l-au făcut să cadă iar el a avut încredere că-i sunt prieteni. Dar până să-şi poată vedea planurile împlinite, Hîzîr are alte probleme din partea lui Unal. Până la urmă cine va plăti? Cel vinovat sau cineva fără legătură cu adevărul? Pe Șahin îl aşteaptă, din nefericire, o execuţie. La sfârşitul procesului verdictul dat pentru Ilyas va fi chiar mai rău decât moartea, pentru că a-l determina să trăiască fără să mai poată folosi vreo armă este cea mai grea pedeapsă pe care o poate suporta.

In bataia inimii ep. 5-10 rezumatZeyno va acceptă cu greu că tatăl ei are o relaţie extraconjugală. Nazli va încerca să ia legătură cu Cakir, dar pentru Meryem acest lucru va echivala cu un incendiu. Ea vrea să se asigure că Hizir va plăti un preţ greu, pe măsură faptelor lui. Oamenii lui Unal câştigă teren pe zi ce trece. După moartea fratelui sau mai mare, celălalt frate, Ilyas, trăieşte doar pentru a se răzbună. Familia Cakirbeyli nu va înceta să alimenteze această dorinţa şi când totul va izbucni, va deveni evident cine se va arde şi cine va supravieţui. Moartea îl urmăreşte pe Ilyas îndeaproape. Pierderea unui alt membru al familiei Cakirbeyli este insuportabilă. Hizir este cel mai afectat, mai ales că se simte responsabil că nu şi-a putut apăra fratele. Acum totul va lua o altă turnură şi războiul dintre cele două tabere se înteţeşte. Pe măsură ce lucrurile evoluează, altcineva din familia Cakîrbeyli le arată tuturor cine sunt ei. Dar această persoană nu are mâinile murdare şi nu va intra niciodată în afaceri murdare, el este unul dintre cei mai cinstiţi din familie - Alparslan. Însă la un moment dat el va sta la masa morţii în locul unchiului său, pentru a pune capăt vărsării de sânge din partea lui Unal Kaplan.

Însă eforturile lui de a face pace se vor solda cu un nou episod sângeros. După aceea Unal devine şi mai îndârjit şi, ca lider al grupării mafiote, este forţat să ia decizii rapide, fără să se consulte cu apropiaţii lui, pe care să le pună imediat în aplicare. Pentru ca afacerile să meargă bine, va fi nevoit să îndepărteze familia Cakîrbeyli din apropierea lui, ceea ce va pune în pericol viaţa lui Hîzîr. De fapt, toţi bărbaţii din familia Cakirbeyli vor fi în pericol.

Nazlî se va apropia de familie pe măsură ce ziua naşterii unui băieţel e tot mai aproape. Meryem, care are probleme cu Hayrie, continuă să fie puternică şi nu renunţă la lupta ei. Alparslan intră în lumea mafiei într-o manieră neobişnuită şi de-acum încolo moartea îi va sufla în ceafă. Hizir continuă să se opună lui Unal şi găştii sale de la masa rotundă, dar are conflicte şi cu propria familie. După nişte evenimente recente, totul în casa lui este într-un echilibru fragil. Relaţia cu copii lui se deteriorează.

O nouă sursă de probleme o reprezintă apariția lui Dursun, care vine în secret în casă s-o omoare pe Nazlî. O taină ţinută departe de Hîzîr este pe cale să fie dezvăluită.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: In bataia inimii, personajele                                urmează: In bataia inimii ep. 11-15 rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.