miercuri, 13 septembrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 41-43, Happy, rezumat




Iubire si razbunare episoadele 39-41, Happy, rezumatSituaţia este cât se poate de neplăcută pentru Tahsin şi Adalet îl sună pe unul din oamenii lui, care este rănit pentru că a participat la mutarea lui Rîza şi care-i datorează multe, să se predea singur şi să mintă că el a organizat mutarea lui Rîza, ca să nu fie mai apoi închis Tahsin. Acesta, constrâns, acceptă. Cesur vine cu fiul lui Rîfat la spital. Noul şef al poliţiei merge acasă la Tahsin şi când menționează că Rîza a evadat, Adalet începe să tremure scăpând ceaşca de ceai pe jos. Se pare că lațul începe să se strângă în jurul lui Adalet iar Tahsin trebuie să facă ceva pentru a-l elimina definitiv pe Rîza, însă acum lucrurile sunt scăpate de sub control.

Hulya o presează pe Cahide să-i dea paşaportul, pentru că nu vrea să mai fie la mâna lui Turan. Cahide îl caută în seiful casei, dar nu-l găseşte şi mai apoi Korhan apare în cameră şi ea nu mai poate scormoni. Drept urmare îl roagă pe Bulent să ia paşaportul Hulyei din biroul lui Korhan dar şi acesta este prins în fapt şi Korhan chiar intră la idei, că de ce se află Bulent în birou la el? La spital tânărul fiu al lui Rîfat face gălăgie, îngrijorat pentru soarta tatălui său.

Tahsin vine la poliţie să dea declaraţie. Cesur îi arată că a înregistrat cu telefonul anumite lucruri şi că nu se lasă intimidat. Bătrânul Korludag e pus să povestească ce s-a întâmplat în noaptea crimei de acum 30 de ani, iar comisarul face o schemă pe care Tahsin n-o înţelege. Pe hol se aude gălăgie pentru că Cahide, Hulya şi Korhan se ceartă. Adalet pleacă la locul crimei, măcinată de amintiri şi de remuşcări, apoi îi dă lui Salih un pachet cu medicamente pentru amicul lui Tahsin, cel rănit care se va autodenunţa, şi care făcuse infecţie la picior.

Hulya şi Korhan se întâlnesc la bar şi ea din nou îi spune o poveste siropoasă şi mincinoasă despre ea, şi îl face să se simtă măgulit, spunându-i că doar el a fost aşa de amabil cu ea şi s-a purtat frumos, din toți bărbații pe care i-a cunoscut. Fără că el să vadă, însă, pune telefonul pe înregistrare. Korhan mai rămâne să bea şi când plăteşte consumaţia, din portofel se vede o bucată de scrisoare veche. La ferma Alemdaroglu, Şirin, Kemal şi Fugen i-au pregătit o surpriză lui Suhan de ziua ei.

Bulent încearcă să se bage tot mai mult în viaţa lui Banu şi vine la ea acasă să se joace cu băieţelul ei, în timp ce ea este plecată. Când se întoarce şi îl găseşte acolo, nu-i convine, şi Bulent pleacă precipitat, aproape dat afară de Banu, care-i spune franș să nu mai facă asemenea gesturi. Can, fiul lui Rîfat, ia un pistol din garaj şi se duce să-l ameninţe pe bătrânul Korludag, ştiind că din cauza lui taică-său este acum în stare critică la spital. Din fericire, Cesur vede pe camerele de înregistrare ce s-a întâmplat şi ajunge la timp ca să-l oprească pe tânăr să facă o faptă regretabilă. Cel aflat în arestul poliţiei, şoferul camionului care a făcut accidentul cu duba închisorii unde se afla Rîza, spune că Cesur Alemdaroglu l-a pus să facă asta, după ce în arest a venit la el un tip şi i-a dat pe o hârtie numele lui Cesur, făcându-i semn să-l ţină minte. Şoferul spune minciunile care trebuie spuse, însă tânărul comisar este inteligent şi are probe că minte.

Cahide îl tot aşteaptă pe Korhan şi se duce la Hulya să vadă dacă ştie unde este, apoi, bănuind că a băut la bar, merge în casa din Nișantașî unde Korhan doarme profund. Din portofel iese bucata de scrisoare - a lui Hasan Karahasanoglu - iar Cahide o ia şi o citeşte, şi vede că este o confesiune a tatălui lui Cesur către femeia pe care o iubea (soţia lui Tahsin) în care dezvăluie fărădelegile comise de acesta faţă de familia lui. Cesur ajunge cu Can la poliţie şi acolo află că şoferul camionului l-a incriminat. Cesur merge în biroul comisarului şi atunci se întâmplă să sune tânărul care sortase scrisorile la închisoare şi astfel află de mesajul transmis lui de către Rîza:"Tatăl tău a fost ucis de două ori.". Cesur se burzuluieşte din nou la Tahsin, iar comisarul îl anunţă pe bătrân că şi lui i se va lua declaraţie. Korludag iese din poliţie condus de doi gardieni, ţipând că îi va face el pe toţi să plătească...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 36-38-40                               urmează: Iubire si razbunare ep. 44-46

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.