luni, 4 septembrie 2017

Vrei sa organizezi un party la tine acasa? Iata ce TREBUIE sa stii!



Vrei sa organizezi un party la tine acasa? Iata ce TREBUIE sa stii! Fără îndoială, finalul verii te-a făcut să fii mai nostalgică decât de obicei, motiv pentru care este de dorit să-ţi îndrepţi gândurile către ceva care să te facă să zâmbeşti şi să priveşti optimistă către perioada următoare. Iar ca să intri cu dreptul în noul sezon, ai putea să faci ceva îndrăzneţ, care să marcheze sfârşitul unei veri minunate şi, bineînţeles, începutul unui nou sezon promiţător. Soluţia? O petrecere de pomină la tine acasă, la care să fie invitaţi toţi prietenii. Aşa-i că îţi surâde ideea? Iată ce TREBUIE să faci!

5 lucruri pe care trebuie să le iei în calcul la party!

1. Hotărăşte data evenimentului şi transmite telefonic ori prin invitaţii personalizate prietenilor toate informaţiile despre marea petrecere. Dacă ai decis că party-ul impune un dress code, nu uita să menţionezi şi acest lucru. În calitate de gazdă, va trebui să fii strălucitoare, aşa că o rochie concepută de către un designer român te poate scoate din anonimat. Intră pe site la Womanland şi alege un model de rochie pe măsura petrecerii pe care o găzduieşti. Cu siguranţă, vei găsi ceea ce îţi place!

2. Cu siguranţă, petrecerea ta va avea mulţi invitaţi, aşa că, chiar dacă îţi propui să pui distracţia pe primul plan, este de dorit, totuşi, să încerci să ai lucrurile sub control, în cazul în care au loc evenimente neprevăzute. Asigură-te că funcţionează toate camerele video de supraveghere şi că ai suficiente cabluri de alimentare pentru aceastea. Vezi aici unde poţi găsi tot ceea ce trebuie pentru siguranţa casei tale.

Vrei sa organizezi un party la tine acasa? Iata ce TREBUIE sa stii!3. Asigură-te că pui la dispoziţia invitaţilor un spaţiu generos în care să se desfăşoare. Aşadar, renunţă la ideea de a amenaja masa în mijlocul camerei, aşa cum se obişnuieşte la mesele din familie. Îţi doreşti să dansezi şi să te distrezi, în niciun caz să zăboveşti la masă. De aceea, pune în practică ideea de a amenaja masa sub forma unui bufet suedez, cu atât mai mult cu cât acesta se bucură de foarte multă popularitate la evenimente.

4. Muzica reprezintă cel mai important detaliu la o petrecere, aşa că ţine cont de asta. Dacă îţi doreşti ca party-ul pe care îl organizezi să fie unul reuşit, atunci pregăteşte un playlist cu melodii diverse, pe care să îl ai la îndemână. Cu siguranţă, nu ai vrea să stai să cauţi muzică, în loc să te distrezi, nu-i aşa?

Vrei sa organizezi un party la tine acasa? Iata ce TREBUIE sa stii!

5. Este important să te asiguri că ai la îndemână un "plan B", dacă simţi că petrecăreţii şi-au pierdut cheful de distracţie. Fără îndoială, ai auzit şi tu de seturile de jocuri de societate, responsabile de voia bună la întrunirile dintre prieteni. Aşadar, dacă simţi că invitaţii tăi vor să schimbe puţin atmosfera, sugerează-le câteva board games pe care să le jucaţi împreună. Distracţia este garantată!

Acum că ai descoperit 5 aspecte importante de care să ţii cont la petrecerea de la tine de acasă, asigură-te că toţi cei invitaţi vor avea parte de o seară pe care nu o vor uita prea curând!











19 comentarii:

  1. Ador sa organizez petreceri si imi place mult aceasta parte legata de implementare. Imi place sa organizez totul si acea febra a pregatirilor e chiar placuta. Multumim pentru recomandari! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ideea cu jocurile! Si noi mai apelam uneori la ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa organizez petreceri, multumim pentru recomandari :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu organizez mai mereu seri cu prietenii la noi acasa. mancarea buna, bautura, eventual un joc sau vreun meci, daca e ceva interesant...si uite-acusi trece seara

    RăspundețiȘtergere
  5. La noi petrecerea începe cu mâncare bună, continuă cu desert și prosecco, iar apoi ne jucăm diverse jocuri de societate. Ce ne mai distrăm!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai organizat de ceva vreme o petrecere la mine acasa. Data viitoare voi tine cont de aceste sfaturi, sigur invitatii se vor simti foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cam trecut de perioada cand organizam party-uri acasa... party in adevaratul sens al cuvantului... acum sunt party-uri cumintele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca pe langa orice, fie mancare sau bautura, muzica buna este cea mai importanta! De asemenea si jocurile au un rol important pentru a intretine atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
  9. Intalniri cu prietenii nu am mai organizat de secole. Nu la acest nivel. De obicei, stam de vorba la o cafea ori un pahar de ceva, niste prajituri etc.
    Dar..ceea ce scrie in articol, se potriveste tare bine cu petrecerile pustilor mei. Mereu trebuie sa fiu pe faza ca se plictisesc si incep sa faca prostii

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place sa organizez petreceri. De obicei, cele neprogramate ies cel mai bine. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. De cand ne am mutat in noua casa, am dat fara sa vrem party in fiecare weekend. A venit un prieten, apoi inca 2, apoi inca 3, si uite petrecerea.

    Ceea ce am invatat eu din aceste experiente este ca e foarte bine sa ai la indemnana tacamuri, farfurii si pahare de plastic, in acest fel, dupa ce pleaca invitatii, poti face curatenie mai usor. In rest, sunt de acord cu tine. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. cred ca o curte este foarte potrivita, noi avem norocul sa avem o prietena cu o curte mare si acolo petrecem!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa stii ca n am mai dat de mult o petrecere, parca mi ai facut pofta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu prea sunt genul sa dau petreceri la mine acasa :) prefer sa fiu invitata :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, cine n-ar vrea sa fie numai invitat, dar trebui sa mai inviti si tu, zic eu... oare as mai fi invitata daca n-as chema si eu la randul meu?

      Ștergere
  15. N-am mai facut party de ceva vreme, pana si ziua fetei o facem la restaurant, ca acasa e prea mare inghesuiala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, este mai comod din multe puncte de vedere, dar dupa mine, riscurile sunt mai mari. Eu fac parte din generatia aia care inca se teme sa manance de la restaurant, ca nu stii niciodata cat de ok este mancarea aia... mai comand, nu-i vorba, mai ies si eu, dar de fiecare data ma feresc de anumite mancaruri, de tocaturi, de salamuri etc...

      Ștergere
  16. Si mie imi palce sa organizez mici evenimente.Mereu este altfel!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma simt ca-n adolescenta. Atunci planuiam petreceri de acest gen acasa. Imi este dor de acele perioade

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.