duminică, 22 octombrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 27-28 tr, 82-86 Happy




Iubire si razbunare episoadele 27-28 tr, 82-86 HappySuhan îi cere lui Cesur să renunţe la răzbunare, să aleagă între a fi tată sau ucigaş. Cesur, pe moment, nu poate să-i dea un răspuns şi se supără că femeia vieţii lui nu acordă importanţa cuvenită nedreptăţilor făcute familiei lui. Şirin are de gând să meargă la procuror cu CD-ul dat de Suhan, însă mai înainte de asta, îl vede pe Tahsin pe drum şi se ia de el, dezvăluindu-i ce vrea să facă. Tahsin o atrage într-o capcană şi o face să se ducă la spital, crezând că maică-sa este acolo. De fapt, Necla îi va înlocui pe neobservate CD-ul cu altul, în care e înregistrarea când Salih face probe cuştii metalice în care a murit Fugen.

Când Şirin ajunge la Serhat în birou, cu Kemal, şi vede că CD-ul i-a fost înlocuit, se întreabă când şi cine putea face asta, dar nu-şi dă seama că Necla putea s-o facă. Acasă la Cesur se adună toţi patru şi discută această chestiune, menţionând şi despre faptul că au întrebat-o de CD pe Necla, care bineînţeles că a negat orice implicare. Rîza se duce la Tahsin la conac şi, în treacăt, întreabă de Adalet, ca să vadă dacă bătrânul bănuieşte ceva, însă Korludag crede că soţia lui doar se ascunde o vreme. Mai târziu el va primi iarăși un sms ca din partea ei, în care este anunțat că pleacă în altă parte și o vreme nu va mai comunica. Rîza îi cere bătrânului o moşie, iar Tahsin la început este iritat şi uimit de tupeul cumnatului său, dar acesta ştie să-l şantajeze ca să accepte ce-i cere. Tahsin îi cere cîteva zile de gândire.

Cahide se duce în vizită la Cesur şi aude o frântură din conversaţia dintre Şirin şi Kemal în care se vorbeşte despre faptul că Tahsin l-a ucis pe Salih. Cahide se îngrozeşte când aude, apoi se duce înapoi la uşa casei şi strigă la Şirin, ca şi cum atunci ar fi venit la fermă. Mihriban stă de vorbă cu Banu şi o îndeamnă să se căsătorească cu Bulent, chiar dacă are deja un copil, împărtăşindu-i regretele ei de femeie singură, care nu s-a mai recăsătorit din cauză că îl avea pe Bulent. Banu îi destăinuie că în ziua aceea Bulent avea s-o ceară de nevastă şi că ea va accepta.

Iubire si razbunare episoadele 27-28 tr, 82-86 HappyBulent îl vizitează pe Tahsin, iar bătrânul este preocupat de ce Cahide i-a spus că el a dat foc fermei lui Cesur. Bulent susţine că totul e o calomnie grosolană şi că o va opri pe Cahide să mai facă asemenea afirmaţii, apoi îi spune lui Tahsin că se va însura. Korludag se enervează pe el, pentru că, probabil, spera să o poată convinge pe Suhan să revină la el şi să-l lase pe Alemdaroglu. Însă lucrurile se precipită. Cesur îi arată lui Banu înregistrarea adusă de Cahide, de unde reiese că Bulent a pus focul atunci, la fermă, şi îi spune avocatei lui să se gândească bine dacă acesta este omul alături de care vrea să stea toată viaţa. Banu începe să plângă şi se duce la Bulent să-i spună ce a văzut. Drept urmare, Bulent se duce s-o ameninţe pe Hulya, însă ea îl şantajează că dacă păţeşte ceva, îi va povesti totul lui Tahsin.

Iubire si razbunare episoadele 27-28 tr, 82-86 HappyToată tevatura începe să ia o altă întorsătură când un sacou de-al lui Salih vine de la curăţătorie, cu un bilet care era în buzunar. Hulya îi dă sacoul şi biletul lui Tahsin care se schimbă la faţă după ce citeşte mesajul. Cesur o cere de nevastă pe Suhan pe când se plimbau într-un câmp cu flori. Noaptea, Tahsin îl sună pe Cesur, iar el o lasă pe Suhan în pat, dormind, şi iese din cameră ca să răspundă. Bătrânul, presat de Rîza să-i mai dea o bucată de avere, caută să scape de şantajul acestuia şi îl cheamă pe Cesur în miez de noapte la el la conac să-i arate mesajul găsit în haina lui Salih, mesaj care are legătură cu uciderea lui Fugen. Tahsin vrea să vadă dacă biletul trimis de Rîza, din închisoare, lui Cesur, are acelaşi scris cu acesta găsit în haina lui Salih. Scrisurile coincid, iar bătrânul aruncă ambele scrisori în foc, propunându-i lui Cesur să-l omoare pe Rîza, considerând că dacă-l bagă la închisoare, nu e o soluție.

Dimineaţa, Cesur îi povesteşte lui Suhan unde a fost şi de ce, apăsat de povara unei crime pe care nu ştie dacă o va putea duce la îndeplinire. Totuşi el consideră că nu are de ales şi vrea să plece, iar Suhan îi spune că dacă iese pe uşă, o va pierde şi pe ea şi pe copil. Cesur o priveşte lung, apoi iese grăbit...

Suhan începe să plângă în timp ce Cesur se duce să-l caute pe Rîza. Acesta se află împreună cu Turan la o casă din munţi, iar Alemdaroglu află şi se duce acolo. Mai întâi îl neutralizează pe Turan cu o lovitură după cap apoi merge să-l împuşte pe Riza, dar amintirea vorbelor spuse de Suhan îl face să lase pistolul jos. În acest timp Cahide îi dezvăluie lui Reyhan că Tahsin este ucigaşul lui Salih. Ea, cuprinsă de ură şi de dorinţa de a-şi răzbuna soţul, pur şi simplu se duce în grădină, unde se află Korludag, şi îl înjunghie. În cădere, el se loveşte la cap de colţul unei pietre şi rămâne jos fără cunoştinţă. Reyhan pleacă îngrozită de ceea ce a fost în stare să facă, apoi Hulya îl găseşte pe bătrân şi cheamă poliţia şi ambulanţa.

Cesur se întoarce la fermă şi îi spune lui Suhan că a ales să fie tată şi că n-a putut să-l ucidă pe Rîza, dar acum Suhan are şi mai puţină încredere că iubitul ei se poate stăpâni când vine vorba de principiile lui. Rîza şi Turan se uită pe camerele video, să vadă cum a putut afla Cesur unde sunt ei, şi găsesc că directorul hotelului a fost ce care a transmis informaţia. Îl cheamă pe acesta şi îl leagă de un scaun, dar omul le spune că Tahsin l-a pus să-l urmărească pe Rîza. Atunci, uluit, Riza îi dă drumul directorului, după care îi spune lui Turan că e dezamăgit că persoanele în care avea încredere sunt cele care-l trădează.

Iubire si razbunare episoadele 27-28 tr, 82-86 HappyLa spital, Korhan o ceartă pe Cahide pentru ceea ce a făcut, furios că femeia nu şi-a ţinut gura. Tahsin are nevoie de sânge rh negativ, iar Cesur se oferă să doneze ca să-l ajute. Riza ajunge la conac şi află de la Hulya că Tahsin e rănit grav, la spital. Se mai interesează şi de camerele de supraveghere şi află că spre grădină nu există camere, deci nu sunt dovezi despre cine a făptuit agresiunea împotriva lui Korludag. Riza are de gând să-l incrimineze pe Cesur ca să se răzbune. Tahsin se trezeşte după operaţie, supravegheat de Korhan, dar nu-şi aminteşte nimic despre ceea ce a păţit din cauza loviturii la cap. Ba, mai mult, când intră Rîza în rezervă, nu-l recunoaşte şi îl întreabă cine este şi ce vrea.

Un doctor le spune lui Suhan şi Korhan că tatăl lor a suferit o amnezie parţială din cauza traumatismului cranian, dar că nu se ştie cât poate dura starea asta. Când Cesur şi Suhan intră la el, Tahsin nu-l recunoaşte pe Alemdaroglu, şi îi spune fiicei lui că doar pe Cahide şi pe Mihriban le ştie, în rest e conştient că a uitat o perioada mare din viaţa lui, că totul i se pare un vis de care nu-şi poate aminti. Rîza consideră că amnezia lui Korludag e un avantaj şi acum se gândeşte cum să-i ia toată averea. Korhan, înfuriat de atitudinea lui Cahide, îşi face valiza şi pleacă spunându-i că va divorţa, iar când va naşte îi va lua fetiţa.

Tahsin vine acasă, întreabă cine-i Hulya, apoi se miră că Salih n-a venit să-l întâmpine. Suhan a luat telefonul tatălui ei şi citeşte mesajele de la Riza semnate Adalet. Cesur ia telefonul şi îl duce la Serhat, avertizându-l că bătrânul nu-şi aminteşte nimic din ultimii cinci ani. În acest timp Hulya face prima mişcare, şi îi spune lui Tahsin că el şi Adalet s-au despărţit pentru că ea era amanta lui. Korhan o anunţă pe Mihriban despre cele petrecute şi ea discuta despre asta cu Bulent, înainte de a-i face o vizită bătrânului. Serhat găseşte semnalul telefonului de pe care Rîza trimitea sms-uri lui Tahsin şi află că mobilul se găseşte în hotelul cedat de Tahsin cumnatului său. După percheziţie, Rîza vine la interogatoriu şi minte, absolut pueril, că a făcut asta ca să nu-l mai vadă pe Tahsin atât de preocupat de soarta soţiei lui.

Iubire si razbunare episoadele 27-28 tr, 82-86 HappyCesur se duce la staţia de megafon a oraşului şi face o foarte scurtă intervenţie în care le spune locuitorilor că Rîza este foarte periculos, a făcut multe fărădelegi, dar nu pot fi dovedite. Riza se duce la Serhat să se plângă, dar în realitate, tot acest joc este pus la cale ca să poată fi demascat, eventual să se afle adevărul despre Adalet. Astfel, Serhat, chipurile îi destăinuie lui Rîza că ei cred că Adalet ar fi fost omorâtă de Cesur, dar îl roagă ca acest lucru să rămână între ei până când îl vor putea dovedi. Rîza muşcă momeala. Serhat mai face un pas înainte, aranjând cu Suhan să pună microfoane şi camere spion în casa din Nișantașî, unde ea şi Riza urmează să se întâlnească, la cererea lui, ca să-i spună lui Suhan nişte lucruri despre Cesur. Înainte de întâlnire, Rîza îi dezvăluie lui Turan că Cesur va fi făcut responsabil de moartea lui Adalet şi că ştie el cum să facă asta.

Cahide îl ajută pe Bulent să-şi obţină banii înapoi de la Hulya, şi îi dă copilul acesteia pe furiş. Bulent vrea s-o şantajeze astfel, să-i dea băiatul în schimbul banilor cu care l-a păcălit. Mai apoi Hulya primeşte un mesaj ca şi cum nişte răpitori i-ar fi luat copilul şi acum vor răscumpărare. Riza merge la casa din Istanbul, şi, aproape imediat, o trimite pe Suhan după un pahar cu apă, ca să-i pună somnifer în paharul din care băuse ea. Serhat vede totul pe un laptop. În acest timp Cesur primeşte un plic cu poza din satelit a locului unde este îngropată Adalet. Suhan a băut din pahar şi a adormit. Cesur se duce să sape la locul indicat. Riza începe să cotrobăie prin casă, dar cade adormit buştean. Suhan, care se prefăcuse, deschide ochii şi acum ni se arată că Serhat îi dăduse sms să nu bea acea apă şi ea a găsit o cale să schimbe paharele. Rîza se trezeşte legat cu cătuşe în biroul lui Serhat, apoi intră Cesur care a dezgropat cadavrul lui Adalet, sub unghiile căreia era piele de pe mâinile fratelui ei.

În celulă, Rîza ameninţă şi spune că n-o să-i lase pe Suhan şi Cesur să fie fericiţi atâta vreme cât el respiră....

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin




a fost: Iubire si razbunare ep. 25-26 tr                                     urmează: Iubire si razbunare ep. 29-30 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








2 comentarii:

  1. Astept rezumatul următoarelor episoade din Dragoste si răzbunare. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. episodul 29 e urcat acum cateva minute. 30 apare maine, pe la noi e furtuna si internetul pica des... am vazut ep. 29 la viteza 2x in 3 ore....

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.