miercuri, 29 noiembrie 2017

AFLA cum poti avea mai mult trafic pe site-ul tau prin SEO





Optimizarea pentru motoarele de căutare, SEO, a devenit, în ultimii ani, o prioritate pentru oricine are o afacere și își dorește ca această să crească în mediul online. Atunci când este aplicată corespunzător, cu ajutorul unor specialiști, strategia unei campanii de SEO îți poate aduce o mulțime de beneficii. Descoperă, așadar, în cele ce urmează, cum te poate ajuta optimizarea pentru motoarele de căutare să ai mai mult trafic pe site-ul tău.

AFLA cum poti avea mai mult trafic pe site-ul tau prin SEO

Iată câteva aspecte de care să ții cont în ceea ce privește strategia SEO:


Cuvintele cheie

Introducerea de cuvinte cheie în titluri, metadescrieri și texte este un aspect esențial în ceea ce privește optimizarea site-ului tău. În funcție de acestea, motorul de căutare stabilește dacă website-ul tău este relevant sau nu pentru anumite căutări ale utilizatorilor și, în acest fel, șansele tale de a apărea pe prima pagină Google cresc.

Cu toate acestea nu este suficient să folosești cuvintele în mod individual, deoarece în motorul de căutare Google pot exista o mulțime de alte site-uri cu aceleași cuvinte cheie. În schimb, poți utiliza cuvintele de tip LONG-TAIL, menite să ofere ceva mai multe informații despre conținutul website-ului tău. Acestea îi oferă mai multe șanse de a fi poziționat mai sus în motorul de căutare.

Mai mult, pe lângă acestea, mai pot fi folosite cuvinte cheie ce oferă detalii despre locație, deoarece Google și alte motoare de căutare nu pot stabili pe cont propriu unde te afli, astfel încât potențialii clienți să poată ajunge la tine. Astfel, poți include orașul sau regiunea în care activezi, astfel încât să targetezi utilizatorii cei mai apropiați de tine.

Conținutul

Pe lângă adăugarea de cuvinte cheie , website-ul tău trebuie să aibă și foarte mult conținut de calitate, astfel încât să se poziționeze bine. Chiar dacă motorul de căutare nu îți poate citi articolele cum ar face-o un om, conținutul de pe site-ul tău îi poate oferi anumite semnale, în funcție de care el stabilește dacă acesta merită sau nu să fie citit de către utilizatori.

Astfel, ține cont de aspecte cum ar fi lungimea articolelor pe care le postezi. Deși este necesar să pui accentul pe calitate, nu pe cantitate, conținutul de lungimi reduse nu va fi capabil să le dea cititorilor informațiile necesare pe un anumit subiect. De aceea, trebuie să ai grijă ca tot ceea ce scrii să fie cuprinzător și să aibă o lungime potrivită, astfel încât să atragă.

De asemenea, încearcă să fii constant și să postezi cu regularitate conținut de calitate. Chiar dacă ceea ce ai postat până la un anumit moment ți-a adus un trafic considerabil, dacă te vei opri, website-ul tău va avea de suferit. În plus, concentrează-te pe așa-zisul INTERNAL LINKING, strategie ce presupune introducerea unor link-uri ce duc către articole mai vechi în articolele noi bazate pe aceeași temă.

Link Building

Spre deosebire de On-Page SEO, Off-Page SEO se referă la toate activitățile de promovare pe care le poți întreprinde pentru a deveni cunoscut în afara website-ului tău. Astfel, printre acestea se numără strategia de LINK BUILDING, prin care anumite link-uri ce conduc la site-ul tău pot apărea pe diferite alte website-uri. Așadar, acest lucru îi comunică motorului de căutare că website-ul tău este relevant și are conținut de calitate, ce merită să fie accesat de către utilizatori. Totuși, la fel ca în cazul conținutului, nu cantitatea contează, ci calitatea, deoarece este importantă sursa care face referire la website-ul tău. De exemplu, un link aflat pe un blog anonim nu va avea același impact ca unul de pe un website foarte popular.

Vrei să ai mai mult trafic pe site? Apelează la o Agenție de SEO și vei vedea îmbunătățiri semnificative!






15 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ce zici? Te bag in folderul spam? Nu de alta, dar cred ca ai 20-30 de comentarii de genul asta, si chiar nu cred ca merit o mica penalizare din partea google pentru astfel de comentarii pe blogul meu. Chit ca tie nu-ti plac articolele pe care le public, de muncit muncesc si eu la fel ca si tine, sa fii convinsa de asta.

      Ștergere
  2. multumim mult de articol,am sa studiez si eu,chiar am nevoie de putin ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca mare lucru nu pricep, sigur am nevoie de cineva care se pricepe. M-am gandit mult in ultima perioada la acest aspect.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt experta insa incerc ca articolele mele sa fie calitative si cititorilor mei sa le fie de folos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce inseamna ,,cuvante de tip LONG-TAIL'' ? Sa fie formate din mai multe cuvinte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt expresii, de fapt. Adica, sa zicem ca ai un articol despre masini second hand, cuvantul cheie masini e bine sa arate asa: masini bune la preturi second hand. Ceva de genul. Articolul de mai sus e un guest post, dar nu stiu de ce mai nimeni nu observa, asa ca, precis, nu stiu nici eu, dar cam asa am gasit explicatii pe net.

      Ștergere
  6. am incercat si eu sa intru mai mult pe partea asta, momentan am un plug-in care ma ajuta cu baza, cuvinte cheie, dimensiunea propozitiilor, link-uri...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt o varza la capitolul SEO, asa ca mersi de sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu ar trebui sa apelez la cineva priceput, nu stiu mai nimic din aceasta sfera!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar am citit cu atentie acest articol, pentru ca niciodata nu am fost sigura ca fac ceea ce trebuie pentru blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. De curand am aflat si eu ce inseamna link building, si chiar am facut schimb de linkuri cu o persoana dar inca nu se cunosc rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc de sfaturi! Chiar am nevoie sa mai invat despre SEO.

    RăspundețiȘtergere
  12. M-am bucurat sa citesc o postare atat de complexa despre SEO. Nu multa lume stie ce inseamna si ce presupune. Felicitari pentru articolul atat de bine documentat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte utile informatiile furnizate. O mare parte dintre ele le stiam si chiar si asa, sunt foarte greu de pus in practic. Inca n-am apelat la o agentie, dar ar putea fi o solutie

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.