sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Mireasa din Istanbul prezentare si distributie




Mireasa din Istanbul prezentare si distributieTitlul original: Istanbullu Gelin
Traducere internațională - Bride of Istanbul / Mireasa din Istanbul
Gen: romantic
Nr. episoade: +23 de episoade a câte 150 de minute
Producător și distribuție: O3 media, Turcia, care este şi deținătorul drepturilor de autor
Difuzare: Star TV, Turcia 2017
Regia: Zeynep Gunay Tan și Deniz Kolo
Scenariul: Tesrik-i Mesai, bazat pe un caz real

Faruk este un afacerist bogat și carismatic care locuiește la Bursa (localitate la sud de Istanbul), fiul cel mai mare al familiei Boran, care este cunoscută și respectată de toată lumea. Esma, mama lui, are o personalitate dominatoare și vrea să-i controleze pe toți cei din casă, nu doar pe servitori, ci vrea să influențeze decisiv și viețile celor patru fii ai ei - Faruk, Fikret, Osman și Murat. Dacă Faruk este destul de puternic ca să se opună deciziilor mamei lui în ceea ce-l privește, din cauza unei relații anterioare terminate prost, Fikret, dimpotrivă, vrea să-i facă pe plac mereu.
El este invidios pe Faruk, care este capul familiei, ca primul născut și fiul preferat. În secret, o iubește pe Ipek, cea cu care Esma ar vrea să-l însoare pe Faruk, și până la urmă reușește în planul său, desi Ipek nu-i răspunde sentimentelor sale. Al treilea fiu, Osman, este genul introvertit, tăcut, fragil sufletește. Îi place să citească și nu vrea să se amestece în afaceri. Este îndrăgostit de Surreya, dar își ascunde sentimentele și se va însura cu o femeie pe care n-o iubește, agreată de mama lui. Ultimul, mezinul familiei, Murat, este popular, adorat de femei, duce o viață lipsită de griji. Bade, una dintre servitoarele din casă, este îndrăgostită de el, dar va avea de suferit din această cauză.

Esma este fericită cu ceea ce i-a dat Dumnezeu și acum își mai doreste doar ca primul fiu să se însoare și ea să devină bunică. Insă ea nu așteaptă ca Faruk să-i aducă o mireasă, ci i-o caută singură, ba chiar crede că a și găsit-o, în persoana lui Ipek, o fată dintr-o familie bogată din Bursa. Ipek este frumoasă, îl iubește pe Faruk dar nu și-a arătat niciodată sentimentele față de el.
Este manierată, tăcută, matură și respectuoasă, nerăbdătoare să intre în famila Boran, să respecte regulile casei stabilite de Esma. Amândouă se plac una pe cealaltă, însă asta nu este deajuns. Când Faruk se însoară cu Surreya, Ipek îl acceptă pe Fikret de soț ca să intre în familia Boran, deși nu-l iubește. Tot ceea ce-și dorește, este să-l despartă pe Faruk de soția lui și să devină ea prima doamnă în casă. Mama lui Ipek, Kyimet, este prietenă cu Esma și nu va fi de acord cu căsnicia fiicei ei cu Fikret, dar chiar și așa, o va susține în tot ceea ce face.

Viata familiei, stabilă de câteva sute de ani, se dă peste cap odată cu apariția la conac a lui Surreya, o tânără frumoasă care a crescut fără părinți. Ea este din Istanbul, duce o viață modestă și locuiește cu o mătușă, Sanem, o femeie foarte directă în exprimare, dar care nu este interesată de altceva decât de emisiunile tv. Surreya este violonistă, absolventă de conservator, însă câștigă bani cântând în cluburi și din reclame. Faruk vine la Istanbul cu afaceri si o întâlnește întâmplător într-unul din cluburile unde ea cântă. Pentru amândoi este dragoste la prima vedere, totuși Surreya crede că Faruk e un afemeiat și nu vrea să devină jucăria lui. Ar vrea să se țină departe de el, dar destinul îi tot aduce față în față și ea nu poate rezista mult.

Faruk și Surreya se îndrăgostesc și simt că-și aparțin unul altuia. Fără să-i ceară acordul, el o aduce pe Surreya în casă ca mireasa lui. Familia este zguduită de această veste care schimbă totul în jur. Iubirea celor doi va avea de înfruntat opoziția din partea Esmei, furia ei, regulile casei și, mai ales, diferențele de educație care provin din faptul că ei aparțin unor pături sociale diferite. Surreya este crescută într-un mare oraș și cunoaște gustul libertății, pe când Faruk este devotat familiei și tradițiilor, dar în curând se vede pus să aleagă între soție și mamă.

Intriga serialului se complică atunci când Adem, care este un fiu nelegitim al familiei Boran, crescut în sărăcie, jură să se răzbune si să ia totul fraților lui. Un alt personaj, Begum, este fosta iubită a lui Faruk, de care el s-a despărțit din cauza mamei sale, Esma. După ani și ani, Begum revine la Bursa cu un fiu despre care Faruk nu știa.

Serialul Mireasa din Istanbul aduce la suprafață o iubire adevărată care este testată de destin prin soacra dominatoare, intriganta de cumnată și diferențele dintre un mare oraș și o comunitate mică. Dacă eroii noștri se vor adapta la noile condiții impuse de iubirea dintre Faruk și Surreya, vom vedea de miercuri seara la Kanal D.

Lista cu rezumatele episoadelor se află după distribuție

Distribuția

Özcan Deniz în rolul Faruk
Aslı Enver în rolul Süreyya
İpek Bilgin în rolul Esma
Salih Bademci în rolul Fikret
Neslihan Yeldan în rolul Sanem
Güven Murat Akpınar în rolul Osman
Dilara Aksüyek în rolul İpek
Fatih Koyunoğlu în rolul Akif
Fıraț Tanış în rolul Adem
Berkay Hardal în rolul Murat
Nergis Çorakçı în rolul Kıymet
Pelinsu Pir în rolul Nurgül
Eren Balkan în rolul Gülistan
Ahmet Sabri Özmener în rolul Mustafa
Muharrem Türkseven în rolul Nazif
Hakan Altıner în rolul Şahap
Nilay Erdönmez în rolul Asiye
Hira Koyuncuoğlu în rolul Bade

prezentare12-34-56-78-910-1112-1314-1516-1718-1920-2122-2324-2526-2728-3233-34, 35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-45, 46-48, 49-51, 52-53, 54-5556, 5758-5960-6162-6364-656667686970-71727374-75767778-7980-8182-83, 84-87


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin











9 comentarii:

  1. 23 este nr de episoade difuzate pana in prezent in TURCIA[pe STAR.TV]
    Nr. total de episoade nu se cunoaste!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi cum spuneti, nu va contrazic si o sa modific. Eu m-am luat dupa pagina de pe Star TV a serialului www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin unde scrie in dreptul episodului 23 Son Bolum, si stiam ca son inseamna ultimul iar bolum episod.

      Ștergere
  2. Primul episod a fost captivat... Deși nu cred că il voi urmări n fiecare seară, sper că aici să găsesc un rezultat. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista rezumate pe blog, desi nu foarte detaliate. Serialul s-a gasit si in romaneste, dar pentru foarte scurt timp, acum fisierele video cu subtitrare au fost sterse... :(

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Daca v-ati uitat cu atentie scrie PLUS 23... cand am scris acest articol erau 23 de episoade difuzate la tv turceasca. Nu se stie cate va avea, inca se filmeaza.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Multumesc pt informare...! S-a terminat la turci??? Banuiesc ca nu inca...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.