miercuri, 1 noiembrie 2017

Patria mea esti tu, ep. 26 rezumat




Patria mea esti tu, ep. 26 rezumatIntre Cevdet și Tevfik, acum ridicat în grad, are loc o confruntare directă. Hamilton urmărește totul foarte interesat. Tensiunea crește și amândoi scot pistoalele, de față cu toata lumea, dar se stăpânesc la gestul lui Rîza bei, care a venit acolo să îndeplinească ceremonia de înaintare în grad. Azize se uită uimită la deputat, dar acesta îi face semn din priviri să stea liniștită, că el nu are încotro. Apoi ni se arată că în timp ce Tevfik îl ducea pe Rîza bei la comandament, întâlnesc un grup de prizonieri turci păziți de greci. Riza bei îl vede printre aceștia pe fiul lui și îl îmbrățișează. Apoi Tevfik profită de ocazie și îl șangtajează pe Rîza, să facă ce-i spune el, că așltfel îl execută pe băiat.

Cevdet o avertizează din nou pe Azize despre Tevfik, dar ea îi spune că știe totul în legătură cu el. Proaspătul general simte că cei doi foști soți discută ceva care nu este în favoarea lui și vine s-o ia pe Azize de lângă Cevdet. Acesta se duce imediat la Yakup să se plângă despre ceea ce tocmai a văzut, să-i spună că acum știe că exact Tevfik era cel care l-a împușcat pe la spate în Salonic. În depozit apare și Kara Fatma care le spune celor doi că Tevfik îl șantajează pe Rîza bey cu execuția fiului său, ca să nu treacă în parlament propunerea de pace. Yakup și Cevdet cu Fatma se hotărăsc să-l scoată pe fiul lui Riza bey dintre prizonieri ca să poată să dejoace planurile lui Tevfik.

Leon este la închisoare acum și urmează să fie judecat de un tribunal militar și executat pentru trădare. Vasili se duce să stea de vorbă cu fiul lui, dar nu ca să-l consoleze cu ceva, ci ca să-l umilească iarăși. Apare Cevdet și îl trimite pe Vasili în birou, cu treburi urgente, apoi el rămâne să stea de vorbă cu Leon, care-i mărturisește cădin cauza iubirii a ajuns unde a ajuns. Ali Kemal și Hilal se duc acasă, după ce el îi spune surorii sale că și-a dat seama de iubirea dintre ea și locotenent, dar acum trebuie să accepte situația. În casă, Yîldîz recunoaște că ea l-a denunțat pe Leon și cele două surori încep să se certe, iar Ali Kemal o acuză pe Yîldîz că orice vor păți de acum înainte, va fi din cauza prostiei pe care a făcut-o, de a-l denunța pe Leon. Azize încearcă și ea să aplaneze conflictul, dar fetele deja au trecut de faza jignirilor reciproce și acum se ignoră una pe cealaltă.

Patria mea esti tu, ep. 26 rezumatTevfik începe să observe că Azize parcă se poartă ciudat, iar ea, știind acum de unde provine colierul, ar vrea să-l smulgă de la gât. Eftalia se duce în vizită la Riza bey și Tevfik, aducând un pistolet cu ea, cu care îl sperie puțin pe general. Cevdet încearcă să-l convingă pe Vasili să-i îndulcească pedeapsa lui Leon, dacă ar fi posibil. Hilal se duce la prietenii ei să încerce să facă ceva pentru iubitul ei, dar Mehmet se opune. Peste câteva zile are loc un atac armat în care este implicată Azize, care este răpită. Hilal vede și se duce imediat la Tevfik să-i ceară ajutor pentru mama ei. Comandantul îi dă niște ordine lui Ihsan și pleacă în grabă.

Azize este adusă de Fatma într-o casă conspirativă și îi explică de ce a recurs la acest gest, pentru a-l putea ajută pe Rîza să-și îndeplinească misiunea până la capăt, s-o dea pe ea în schimbul fiului lui Rîza. Tevfik crede că Cevdet nu este străin de răpire și se duce să-i ceară socoteală, dar nu ajung la nici un rezultat și se ceartă.

în actualizare

Cer scuze cititorilor mei dar, din cauza unui incident casnic, nu pot tasta la o viteaza normala, așadar una, sau doua zile nu vor mai apărea update-uri pe blog. Vă mulțumesc pentru înțelegere!


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




a fost: Patria mea esti tu, 25 tr                                     urmează: Patria mea esti tu 27 turcesc

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.